Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!

Мнениеот ehh » 10 апр 2012 01:19

Тоя Градев май си мисли, че в БФС ядат доматите с колците. Ей, голям некадърник. Хората ще го запомнят само със смешните прически.
И цесекарите се хващат като удавници за сламка на думите на този човек. Съжалявам ги :(
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 08:33

blue avalanche написа:
AN71 написа:
mistreated написа:Минаха няколко дни откакто Градев каза тези неща, но досега никой от БФС не излезе с поредната си декларацийка. Защо ли?

Ето ти и отговора че много си се притеснил:6. Случаят "Георги Иванов" е изключително прост. Към март 2006 г. системата на ФИФА с "Футболен паспорт" все още не е въведена, така че Българският футболен съюз не е имал начин да знае за колко отбора е играл Гонзо във въпросния сезон. Изпращането на жълтата му карта от Турската федерация, където фигурира само "Газиантепспор", както и декларацията на самия футболист по онова време са били достатъчни. ;)

Щях да го "прасна" и аз,но си ме изпреварил.При това положение смятам темата за изчерпана.Остава да има и модератор на същото мнение!

И това трябва да бъде отговор на държавен орган??? Ми тогава да си понесе наказанието Гонзо, защото си има чл. от Наказателния кодекс, който наказва декларирането на невярна информация. Тези, които трябва да потърсят такова наказание пак са тия от БФС!
Незнанието не те оневинява! Елементарно правило в правото!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 09:14

mistreated написа:
blue avalanche написа:
AN71 написа:Ето ти и отговора че много си се притеснил:6. Случаят "Георги Иванов" е изключително прост. Към март 2006 г. системата на ФИФА с "Футболен паспорт" все още не е въведена, така че Българският футболен съюз не е имал начин да знае за колко отбора е играл Гонзо във въпросния сезон. Изпращането на жълтата му карта от Турската федерация, където фигурира само "Газиантепспор", както и декларацията на самия футболист по онова време са били достатъчни. ;)

Щях да го "прасна" и аз,но си ме изпреварил.При това положение смятам темата за изчерпана.Остава да има и модератор на същото мнение!

И това трябва да бъде отговор на държавен орган??? Ми тогава да си понесе наказанието Гонзо, защото си има чл. от Наказателния кодекс, който наказва декларирането на невярна информация. Тези, които трябва да потърсят такова наказание пак са тия от БФС!
Незнанието не те оневинява! Елементарно правило в правото!

Ми Гонзо да си го понесе наказанието,бе!Кво ми дреме?
"Чл. 313. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. и доп., бр. 92 от 2002 г.) Който потвърди неистина или затаи истина в писмена декларация или съобщение, изпратено по електронен път, които по силата на закон, указ или постановление на Министерския съвет се дават пред орган на властта за удостоверяване истинността на някои обстоятелства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба от сто до триста лева."
Предполагам,че Гонзо може да плати една глоба от 300лв.А ти?
И за да изпреваря въпросът ти:
Чл. 80. (1) Наказателното преследване се изключва по давност, когато то не е възбудено в продължение на:
4) пет години за деяния, наказуеми с лишаване от свобода до три години,

Ядец!!!Значи и глоба няма да плати!Айде,бягай да играйш...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 09:28

blue avalanche написа:Ми Гонзо да си го понесе наказанието,бе!Кво ми дреме?
"Чл. 313. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. и доп., бр. 92 от 2002 г.) Който потвърди неистина или затаи истина в писмена декларация или съобщение, изпратено по електронен път, които по силата на закон, указ или постановление на Министерския съвет се дават пред орган на властта за удостоверяване истинността на някои обстоятелства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба от сто до триста лева."
Предполагам,че Гонзо може да плати една глоба от 300лв.А ти?
И за да изпреваря въпросът ти:
Чл. 80. (1) Наказателното преследване се изключва по давност, когато то не е възбудено в продължение на:
4) пет години за деяния, наказуеми с лишаване от свобода до три години,

Ядец!!!Значи и глоба няма да плати!Айде,бягай да играйш...

Понеже за пореден път се убеждавам в ниското ти ниво на интелигентност ще трябва да разяснявам:
1. Незнанието на БФС не ги оневинява!
2. След като са получили необходимата база данни, от БФС са били длъжни да потърсят отговорност от Георги Иванов.
3. Тук вече писах, че спорът не е за присъждане на служебни загуби на Левски и взимане на титли. Това е невъзможно. Въпросът е да се покаже "принципността" на БФС, която те така усърдно защитават с разни декларацийки.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 09:46

mistreated написа:
Понеже за пореден път се убеждавам в ниското ти ниво на интелигентност ще трябва да разяснявам:
2. След като са получили необходимата база данни, от БФС са били длъжни да потърсят отговорност от Георги Иванов.

И кога това?
1.А,когато ЦСКА са получили "базата данни" и са знаели,че Гонзо е играл в 3 отбора,защо не потърсиха отговорност?Или с други думи:защо през 2006г. не говорехте за 2006г.?
2.Ако БФС беше "полегнало" за Анито и Присито,сега щяхте ли да говорите за 2006г.?Ама честно...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 апр 2012 10:08

blue avalanche написа:1.А,когато ЦСКА са получили "базата данни" и са знаели,че Гонзо е играл в 3 отбора,защо не потърсиха отговорност?Или с други думи:защо през 2006г. не говорехте за 2006г.?

Как ЦСКА ще получат тази база? БФС е органът, който се занимава с тези неща, не клубовете! Ти можеш ли изобщо да мислиш?

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 10 апр 2012 10:21

Към автора на темата. ЦСКА е нередовен отбор. Още при създаването си влиза в А група по втория начин за сметка на Ботев Пд. Занимавай се с това вместо с нашата титла.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 10:31

mistreated написа:
blue avalanche написа:1.А,когато ЦСКА са получили "базата данни" и са знаели,че Гонзо е играл в 3 отбора,защо не потърсиха отговорност?Или с други думи:защо през 2006г. не говорехте за 2006г.?

Как ЦСКА ще получат тази база? БФС е органът, който се занимава с тези неща, не клубовете! Ти можеш ли изобщо да мислиш?

Ами във вашия форум ме "посъветваха" да кликна няколко пъти в Гугъл...В ЦСКА не знаят ли как се прави?

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 10 апр 2012 10:46

Добре, аз само искам да попитам, "класово осъзнатите" от цска: Що за защита е, когато има обвинения срещу теб, вместо да се опитваш да намериш аргументи, които те оневиняват, винаги да се оправдаш с това, че някои друг е направил - еди какво си? Хващат З. Баретата и той казва: А бе какво ме гледате вие мене, вижте как беше с И.П. преди да го застрелят? Та ето това са вижданията на адвокатите на цска за правна защита. То лошо няма, ама по тази логика, Ботев Пловдив също може да се позове на прецедента за нередовното влизане на цска в А група, за тяхна сметка. По тази логика, редовно ли е участието и титлите на цска досега? И нещо друго - хващате се като удавник за слaмка по една от точките в декларацията на БФС. По остналите, цели 4 какво ще кажете?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 11:53

Г.Иванов е бил картотекиран в ПФК Левски и като такъв ПРАВОМЕРНО е участвал в мачовете на отбора!
Въпроси КЪМ БФС от рода на "Защо и как е бил картотекиран?"-в един друг форум.Онзи с червеното отгоре...Както казах.
Много интересно става,когато "борци за справедливост" използват нередовния Михтарски.Не мислиш ли?И,когато същите тези "борци за справедливост" се сещат да се "борят" с 6г. закъснение...Тц,тц,тц...Защо ли?Дали защото от БФС,този път,не "полегнаха" пред "червената харизма"?

Върни се в “Левски”