И цесекарите се хващат като удавници за сламка на думите на този човек. Съжалявам ги

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
blue avalanche написа:AN71 написа:mistreated написа:Минаха няколко дни откакто Градев каза тези неща, но досега никой от БФС не излезе с поредната си декларацийка. Защо ли?
Ето ти и отговора че много си се притеснил:6. Случаят "Георги Иванов" е изключително прост. Към март 2006 г. системата на ФИФА с "Футболен паспорт" все още не е въведена, така че Българският футболен съюз не е имал начин да знае за колко отбора е играл Гонзо във въпросния сезон. Изпращането на жълтата му карта от Турската федерация, където фигурира само "Газиантепспор", както и декларацията на самия футболист по онова време са били достатъчни.
Щях да го "прасна" и аз,но си ме изпреварил.При това положение смятам темата за изчерпана.Остава да има и модератор на същото мнение!
mistreated написа:blue avalanche написа:AN71 написа:Ето ти и отговора че много си се притеснил:6. Случаят "Георги Иванов" е изключително прост. Към март 2006 г. системата на ФИФА с "Футболен паспорт" все още не е въведена, така че Българският футболен съюз не е имал начин да знае за колко отбора е играл Гонзо във въпросния сезон. Изпращането на жълтата му карта от Турската федерация, където фигурира само "Газиантепспор", както и декларацията на самия футболист по онова време са били достатъчни.
Щях да го "прасна" и аз,но си ме изпреварил.При това положение смятам темата за изчерпана.Остава да има и модератор на същото мнение!
И това трябва да бъде отговор на държавен орган??? Ми тогава да си понесе наказанието Гонзо, защото си има чл. от Наказателния кодекс, който наказва декларирането на невярна информация. Тези, които трябва да потърсят такова наказание пак са тия от БФС!
Незнанието не те оневинява! Елементарно правило в правото!
blue avalanche написа:Ми Гонзо да си го понесе наказанието,бе!Кво ми дреме?
"Чл. 313. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. и доп., бр. 92 от 2002 г.) Който потвърди неистина или затаи истина в писмена декларация или съобщение, изпратено по електронен път, които по силата на закон, указ или постановление на Министерския съвет се дават пред орган на властта за удостоверяване истинността на някои обстоятелства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба от сто до триста лева."
Предполагам,че Гонзо може да плати една глоба от 300лв.А ти?
И за да изпреваря въпросът ти:
Чл. 80. (1) Наказателното преследване се изключва по давност, когато то не е възбудено в продължение на:
4) пет години за деяния, наказуеми с лишаване от свобода до три години,
Ядец!!!Значи и глоба няма да плати!Айде,бягай да играйш...
mistreated написа:
Понеже за пореден път се убеждавам в ниското ти ниво на интелигентност ще трябва да разяснявам:
2. След като са получили необходимата база данни, от БФС са били длъжни да потърсят отговорност от Георги Иванов.
blue avalanche написа:1.А,когато ЦСКА са получили "базата данни" и са знаели,че Гонзо е играл в 3 отбора,защо не потърсиха отговорност?Или с други думи:защо през 2006г. не говорехте за 2006г.?
mistreated написа:blue avalanche написа:1.А,когато ЦСКА са получили "базата данни" и са знаели,че Гонзо е играл в 3 отбора,защо не потърсиха отговорност?Или с други думи:защо през 2006г. не говорехте за 2006г.?
Как ЦСКА ще получат тази база? БФС е органът, който се занимава с тези неща, не клубовете! Ти можеш ли изобщо да мислиш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта