Не мисля,че сега е момента да се определя кой е семкаджия и кой не е.Не трябва да се обръщат нещата в спорове и нападки.
Прави са някои,които казват,че идва времето когато трябва да се кротнеш.
Аз лично колкото и да искам да нахлуя на стадиона или да разбиа муцуната на някой,не мога да си позволя защото работя в институция,която не го позволява.Което ще рече,че случи ли се това нещо аз изхвърчам.А следователно отношението към отбора няма да ми храни семейството.(не че имам в момента)

За някои хора разбирането да си фен означава да се напиваш до безсъзнание да правиш тъпи изпълнения и да се гордееш,че си един от лумпените разбили главата на някой.
Голяма част от въпросните фенове съм сигурен,че не могат да изброят и 4-5 играчи от всяко поколение футболисти преди 6-7 години.Да не говорим,че има и фенове които ходят на гостувания не за да подкрепят отбора,ами за да правят мизерии по път и да се забавляват(както те го разбират).Често голяма част от тях даже не успяват да влезнат на стадиона заради нетрезвото си състояние(Нима така изразяват подкрепата за отбора).Че аз мога да ви кажа,че семкаджиите дават повече пари за клуба отколкото уж големите фенове.... Билета за трибуна изток е 2 лв а за останалите е 4

))
Надявам се това да е последния коментар свързан със семкаджиите и ултра феновете на клуба.
Искрено се надявам скоро да приключи всичко покрай Селския и отново да се радваме на красиви мачове и пълен стадион.