Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Феновете: Христолов, нито лев за теб от нас!

Мнениеот veseo » 13 авг 2009 23:59

Fallen_Angel написа:
ZelenOtbor написа:Разбирам проблема ви ама може ли всяка втора тема във форума да е : "Христолов вън" или "Няма да ходим на мачовете" и във абсолютно всяка едно и също. Айде тропайте ма сега като искате :|

Чек ся, значи да си направим две теми, и кротко да си живуркаме там ли?...

Ми да, да не пречим и да оставим място на евроидиотите да обсъждат диарията на Гонзо и глистите на Тошко Янчев :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Atila
Контакти:

Re: Христолофф, кажи колко струва Ботев?

Мнениеот Atila » 14 авг 2009 00:05

Не мисля,че сега е момента да се определя кой е семкаджия и кой не е.Не трябва да се обръщат нещата в спорове и нападки.
Прави са някои,които казват,че идва времето когато трябва да се кротнеш.
Аз лично колкото и да искам да нахлуя на стадиона или да разбиа муцуната на някой,не мога да си позволя защото работя в институция,която не го позволява.Което ще рече,че случи ли се това нещо аз изхвърчам.А следователно отношението към отбора няма да ми храни семейството.(не че имам в момента) :) За някои хора разбирането да си фен означава да се напиваш до безсъзнание да правиш тъпи изпълнения и да се гордееш,че си един от лумпените разбили главата на някой.
Голяма част от въпросните фенове съм сигурен,че не могат да изброят и 4-5 играчи от всяко поколение футболисти преди 6-7 години.Да не говорим,че има и фенове които ходят на гостувания не за да подкрепят отбора,ами за да правят мизерии по път и да се забавляват(както те го разбират).Често голяма част от тях даже не успяват да влезнат на стадиона заради нетрезвото си състояние(Нима така изразяват подкрепата за отбора).Че аз мога да ви кажа,че семкаджиите дават повече пари за клуба отколкото уж големите фенове.... Билета за трибуна изток е 2 лв а за останалите е 4 :)))
Надявам се това да е последния коментар свързан със семкаджиите и ултра феновете на клуба.
Искрено се надявам скоро да приключи всичко покрай Селския и отново да се радваме на красиви мачове и пълен стадион.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 14 авг 2009 00:06

Atila написа:Искрено се надявам скоро да приключи всичко покрай Селския и отново да се радваме на красиви мачове и пълен стадион.

Амин! Дано е така в най-скоро време!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 14 авг 2009 00:12

Fallen_Angel написа:
Atila написа:Искрено се надявам скоро да приключи всичко покрай Селския и отново да се радваме на красиви мачове и пълен стадион.

Амин! Дано е така в най-скоро време!

От твоята уста в божиите уши!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 авг 2009 00:17

trakia написа:
защо написа:Ако имаше гръб, нямаше да стигне до това жалко положение. Просто Ботев е най-големият клуб в България - откъм публика имам предвид - и затова никой не смее да го натисне.

е добре публиката ще го защити така ли???
пич тук висчки искаме да му посетим погребението ,да се убедим ,че е в ковчега ,да се изплюем отгоре му и после Шопен,траорен марш,цветя без капка сълза заради него и аре барегера да го зарива.

Не знам, пич, вие по-добре от мен си знаете какво правите, ама имам чувството, че ако миналата година бяхте саботирали Селския до край, а не бяхте в последния момент решили че Ботев трябва да се спаси, сега процедурата по ликвидация щеше вече да е задействана и Динев или Гергов или някой друг вече щеше да е поел клуба. Вярно, за една година в Б група, ама завинаги без Христола.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 14 авг 2009 00:19

Don Rumen написа:да, това е идеята и вън може да е забавно и да се направят много неща.

пак ше се съберете, ше се видите, ше пеете... и ше спестите некой лев ;)
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 14 авг 2009 00:21

naso написа:
Don Rumen написа:да, това е идеята и вън може да е забавно и да се направят много неща.

пак ше се съберете, ше се видите, ше пеете... и ше спестите некой лев ;)

И ще лишим "некои хора" от някой лев...

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 14 авг 2009 00:29

botev_1912 написа:Ти или си идиот или най малкото си полуолигофрен!!!

НЕ можа ли да ползвуваш някоя от тези теми:
1. botev/viewtopic.php?f=7&t=21425

2. botev/viewtopic.php?f=7&t=21447

как не ти омръзна!

Другото което ми прави дразнещо впечатление в теб е, че нямаш нито едно свое /измислено от теб/ мнение - всичко ти е копи пейст от някъде!
Престани - ДРАЗНИШ!

п.с. Представи си щом дразниш някой Ботевист - как ли се чувстват хората привърженици на други отбори?

Едит: сега забелязвам, че едната от темите която съм ти посочил е пусната отново от теб - т.е. няма как да не знаеш за нея!!

Знаеш ли колко ми пука какво мислиш. Като имаш проблем добавяш ме във "Врагове' и не четеш какво пускам. И не ме обиждай :evil:

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 14 авг 2009 05:09

Meto_1912 написа:
Знаеш ли колко ми пука какво мислиш. Като имаш проблем добавяш ме във "Врагове' и не четеш какво пускам. И не ме обиждай :evil:

Може да му сложете на това момче едно баннче , та да се поуспокой малко , че и мен ме дразни.

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 14 авг 2009 08:54

Абе я се спрете малко бе?!И мен ме дразнят някои неща,но не бих си позволил да повдигам тон на Ботевист!Някой ако има повече енергия в излишък може да отиде на гости на Селският,но да се обиждаме взаимно е голяма глупост!Оставете човека,всеки сам си преценява какво да пуска и какво мнение да изказва!Бих спорил с някой от нашите,но не бих го обиждал!Мислете малко! :evil:
Изображение

Върни се в “Архив”