Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2012 08:59

subzero написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=264011
Слагам това тук,за да видим какво правят в другите отбори. Защо и при нас да не се случва това?? Вече имаме връзки в клуба. Трябват ни само мацки дето ще дават наградата. ;)

Те другите отбори и конкурси за мис ... си правят . И това не е лоша идея . :mrgreen:
п.п Само не знам , как ще се разберем кой да е в журито :roll: Аз предлагам , ергени и такива с по-малко от 10 години "брачен стаж" да нямат право да се членуват :lol:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2012 09:00

kartago написа:Ако го има тука ще се чудя за кого да гласувам? За Атиф или за Асис????? Ха сега де!

Аз ще гласувам за момата дето ще дава наградата :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 апр 2012 09:03

Искам си Акаунта написа:
kartago написа:Ако го има тука ще се чудя за кого да гласувам? За Атиф или за Асис????? Ха сега де!

Аз ще гласувам за момата дето ще дава наградата :mrgreen:

За тая на снимката ти давам да гласуваш! Нашите ще са по-хубави, тогава вече с две ръце подкрепям предното ти предложение! :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2012 11:36

Момчета. Нека отдадем заслуженото на "Бригадите" за вчерашното настроение и хореография. Те направиха добра организация и нещата се случиха. Саше, Любчо, Божо, предайте поздравите от нас. Получи се добре. Публиката ни започва да диша. Аз настръхвам, като си спомня очите на малките момчета, които се въртяха около нас и копираха всичко - пяха, викаха, деряха се. До годинка, две, три - ще бъдат сред вас. Помня как на техните години се промъквах в сектора и само любовта ми и случайността ме задържаха около ( не и вътре де) батковците...Ако посрещнем младите с отворени обятия утре ще бъдат вашите заместници.
Поклон за ентусиазма ви... А от мен имате един гол аванта за дербито с нас. Уговарям го още от сега. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 09 апр 2012 11:48

ntodorov написа:Момчета. Нека отдадем заслуженото на "Бригадите" за вчерашното настроение и хореография. Те направиха добра организация и нещата се случиха. Саше, Любчо, Божо, предайте поздравите от нас. Получи се добре. Публиката ни започва да диша. Аз настръхвам, като си спомня очите на малките момчета, които се въртяха около нас и копираха всичко - пяха, викаха, деряха се. До годинка, две, три - ще бъдат сред вас. Помня как на техните години се промъквах в сектора и само любовта ми и случайността ме задържаха около ( не и вътре де) батковците...Ако посрещнем младите с отворени обятия утре ще бъдат вашите заместници.
Поклон за ентусиазма ви... А от мен имате един гол аванта за дербито с нас. Уговарям го още от сега. :mrgreen:

Мерси, ще предам и на останалите, но колкото е наша заслугата да се получи хореографията, толкова е и ваша :)
Колкото до гола аванта, мисля, че няма нужда от него, сами ще си го изработим :mrgreen:
П.С: Домакинството срещу Ловеч ще бъде белязано с още по-внушителна хореография. 8-)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 апр 2012 12:39

Converse написа:
ntodorov написа:Момчета. Нека отдадем заслуженото на "Бригадите" за вчерашното настроение и хореография. Те направиха добра организация и нещата се случиха. Саше, Любчо, Божо, предайте поздравите от нас. Получи се добре. Публиката ни започва да диша. Аз настръхвам, като си спомня очите на малките момчета, които се въртяха около нас и копираха всичко - пяха, викаха, деряха се. До годинка, две, три - ще бъдат сред вас. Помня как на техните години се промъквах в сектора и само любовта ми и случайността ме задържаха около ( не и вътре де) батковците...Ако посрещнем младите с отворени обятия утре ще бъдат вашите заместници.

Мерси, ще предам и на останалите, но колкото е наша заслугата да се получи хореографията, толкова е и ваша :)
Колкото до гола аванта, мисля, че няма нужда от него, сами ще си го изработим :mrgreen:
П.С: Домакинството срещу Ловеч ще бъде белязано с още по-внушителна хореография. 8-)

Ще стане момчета, ще стане! Нещата почват да се получават. По-будните запалянковци между двете агитки вече се събуждат и вземат все по-дейно участие в "атмосферата"! И по-притеснителните ще вдигнем! Няма как - еуфорията е заразителна :P От нас дъртите също има какво да се желае. По скоро в организационен план. Няма отбор, който може да постигне нещо значимо без дванайстия си играч! Саше, споделете каква хореография ще се готви за следващото домакинство, за да помагаме и ние.
А до мача с Левски има почти 10 дни. Т.е. време достатъчно, всеки така да си организира нещата, че да може да отиде в София и да подкрепи Акулите! Моля всички, които обичат Черноморец - ДА ГО НАПРАВЯТ :!:
Аз ще съм там.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 09 апр 2012 13:19

petkan написа:
Converse написа:

Ще стане момчета, ще стане! Нещата почват да се получават. По-будните запалянковци между двете агитки вече се събуждат и вземат все по-дейно участие в "атмосферата"! И по-притеснителните ще вдигнем! Няма как - еуфорията е заразителна :P От нас дъртите също има какво да се желае. По скоро в организационен план. Няма отбор, който може да постигне нещо значимо без дванайстия си играч! Саше, споделете каква хореография ще се готви за следващото домакинство, за да помагаме и ние.
А до мача с Левски има почти 10 дни. Т.е. време достатъчно, всеки така да си организира нещата, че да може да отиде в София и да подкрепи Акулите! Моля всички, които обичат Черноморец - ДА ГО НАПРАВЯТ :!:
Аз ще съм там.

Засега се обмислят няколко варианта за хореография, като стане по-ясно какво ще правим, ще ти го напиша на лично, за да си остане в тайна за феновете на другите отбори. Все пак е сигурно, че ще е много ефектно, но дали ще се получи, зависи не само от агитката и от Олд Скул Бойс, ами и от целия сектор В, за което разчитаме на вас да ги вдигнете, защото вчера определено се получи ! :)
И аз призовавам за същото - всички в София, защото отбора и Херо го заслужават !

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 09 апр 2012 15:42

petkan написа:
Converse написа:

Аз ще съм там.

Подготвям си така нещата, че да бъда в София, наверно със сина ми.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2012 15:57

От нас дъртите също има какво да се желае.

Ами Петьо. Нали разбра. "Манекените" на последния ред само чакали голове за да се прегръщат и целуват. Пак е нещо. Около тях са хвърчали флуиди пръскащи положителна енергия, любов и разбирателство между околните. Като имам предвид и вуду способностите им и връзката им с нематериалните измерения ми иде на ум, че мисловно и духовно ( подозирам Миро и Картаго) нашите Олд-ове са предизвикали успешния резултат и празника, както по трибуните, така и на терена... Никой обаче не вметна, че всички "манекени" ( вкупом между полувремената)ходихме до тоалетната ритуално да облекчаваме "патетата"...Това не ви ли навява асоциации с...Каварна да речем. :|
ПС: Точно сега ни трябва поне една идея суеверие...ей така - за късмет и берекет. Дали пък то не е нейде из пикочопроводите ни ???? А ? :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 апр 2012 16:06

ntodorov написа:
От нас дъртите също има какво да се желае.

Ами Петьо. Нали разбра. "Манекените" на последния ред само чакали голове за да се прегръщат и целуват. Пак е нещо. Около тях са хвърчали флуиди и са пръскали положителна енергия, любов и разбирателство между околните. Като имам предвид и вуду способностите им и връзката им с нематериалните измерения ми иде на ум, че мисловно и духовно ( подозирам Миро и Картаго) нашите Олд-ове са предизвикали успешния резултат и празника, както по трибуните, така и на терена... Никой обаче не вметна, че всички "манекени" ( вкупом между полувремената)ходихме до тоалетната ритуално да облекчаваме "патетата"...Това не ви ли навява асоциации с...Каварна да речем. :|
ПС: Точно сега ни трябва поне една идея суеверие...ей така - за късмет и берекет. Дали пък то не е нейде из пикочопроводите ни ???? А ? :mrgreen:

А сега познай кой ги насърчи да ходят натам на полувремето??? А за "целувките и прегръдките" не разбра ли вече, че никой не обича модераторите? Точно от това имах "нужда" вчера, както правилно забеляза нашия форумен Паланков след прегръдката с Миро бях в партер! Ама кой ти обръща внимание на такива дреболии при гол?

Върни се в “Черноморец”