Converse написа:ntodorov написа:Момчета. Нека отдадем заслуженото на "Бригадите" за вчерашното настроение и хореография. Те направиха добра организация и нещата се случиха. Саше, Любчо, Божо, предайте поздравите от нас. Получи се добре. Публиката ни започва да диша. Аз настръхвам, като си спомня очите на малките момчета, които се въртяха около нас и копираха всичко - пяха, викаха, деряха се. До годинка, две, три - ще бъдат сред вас. Помня как на техните години се промъквах в сектора и само любовта ми и случайността ме задържаха около ( не и вътре де) батковците...Ако посрещнем младите с отворени обятия утре ще бъдат вашите заместници.
Поклон за ентусиазма ви... А от мен имате един гол аванта за дербито с нас. Уговарям го още от сега. 
Мерси, ще предам и на останалите, но колкото е наша заслугата да се получи хореографията, толкова е и ваша
Колкото до гола аванта, мисля, че няма нужда от него, сами ще си го изработим

П.С: Домакинството срещу Ловеч ще бъде белязано с още по-внушителна хореография.

Ще стане момчета, ще стане! Нещата почват да се получават. По-будните запалянковци между двете агитки вече се събуждат и вземат все по-дейно участие в "атмосферата"! И по-притеснителните ще вдигнем! Няма как - еуфорията е заразителна

От нас дъртите също има какво да се желае. По скоро в организационен план. Няма отбор, който може да постигне нещо значимо без дванайстия си играч! Саше, споделете каква хореография ще се готви за следващото домакинство, за да помагаме и ние.
А до мача с Левски има почти 10 дни. Т.е. време достатъчно, всеки така да си организира нещата, че да може да отиде в София и да подкрепи Акулите! Моля всички, които обичат Черноморец - ДА ГО НАПРАВЯТ
Аз ще съм там.