Морално ли е Илиан да води БЕРОЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Морално ли е Илиан да води БЕРОЕ

Мнениеот Avgusta 1916 » 08 апр 2012 12:58

nature написа:Интересно сега Илиев по селекцията на кой отбор работи. И ако хареса добър футболист, на кой отбор ще предложи да бъде картотекиран.

Доколкото знам селекцията на Берое за лятото е готова ( говоря за набелязани футболисти) така че спокойно може да си готви нещата за после.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 08 апр 2012 19:05

Avgusta 1916 написа:
nature написа:Интересно сега Илиев по селекцията на кой отбор работи. И ако хареса добър футболист, на кой отбор ще предложи да бъде картотекиран.

Доколкото знам селекцията на Берое за лятото е готова ( говоря за набелязани футболисти) така че спокойно може да си готви нещата за после.

Готова е пресилена дума. Набелязани футболисти има. Реално ни трябват на нас 3-4 и сме готови с лятната селекция. Там Хубчев отдавна действа, а Ивко Ганчев е запознат с набелязаните от Илиан до момента футболисти.

Моралните стойности и нрави от Германия са доста по-близки до Илиев, отколкото селяндурщината на 90% от хората в българския футбол. Илиан за нас беше светлия лъч, който ни накара да повярваме, че не всичко в родното ни първенство е грозно и пошло. Така че много му отива да изкара сезона до края, да помогне на Ивко и на чужденците да влязат в игра.

Впрочем поклон за това, което каза пред livesport преди малко в интервюто след мача с Монтана: "Футболистите си имат договори с Берое. Тимът за първи път е финансово стабилен, за да може да си позволи няколко чужденци на високо ниво. Аз нямам намерение да отслабвам отбора, за който 4 години и половина съм работил."

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 08 апр 2012 21:45

Това, че имат договори с Берое не означава, че от есента Каядо и Велев, примерно, няма да играят в Левски. Ама дали ще помните до тогава какво сте писали днес?

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 08 апр 2012 21:58

bogdanov964 написа:Това, че имат договори с Берое не означава, че от есента Каядо и Велев, примерно, няма да играят в Левски. Ама дали ще помните до тогава какво сте писали днес?

Дано ти помниш...

Това, че имат договори, означава още, че отговорност за тях носи ръководството. Каядо съм убеден, че ще е в полезрението не само на нашенските псевдограндове, а и на западни отбори. Като всеки друг обаче той си има цена, която трябва да бъде подготвена ако някой го желае.

Потребителски аватар
Бръснара

Мнениеот Бръснара » 08 апр 2012 22:27

Каядо има клауза от 300 000 ЕВРО!Тези от герена надали ще имат изобщо финансовата възможност да го вземат,още повече,че ръкодителите ни имат достатъчно пари и най-важното амбиции.Така че И.И. въобще да не ми се прави на герой.Тези негови сапунки за пред феновете до болка сами втръснали!

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 09 апр 2012 01:52

Илиан е точен и не би взел играчи от Берое в Левски, както впрочем направи и Хубчев лятото, когато обеща, че няма да взема играчи от Поморие в Ботев. Аз пак ви казвам не го плюйте, защото според мен той няма да си позволи да вземе със себе си на "Герена" някой играч.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Върни се в “Берое”