Локомотив София - Левски - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Локомотив София - Левски|23 кръг|8 Април, Неделя|16:00ч|

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2012 21:01

mistreated написа:
TristaNNN написа:mistreated, не ми чети коментара така, както дявола чете Евангелието. Ако ще кажеш нещо-добре дошъл си, ако ще се заяждаш - не ти прави чест и отиваш в графата "мишоци". Много точно отбелязах, че Димов има потенциал, което само по себе си говори за вероятност. Това е предположение, не е дума.

Мишок никога не съм бил, никога не съм се крил и винаги съм отстоявал позицията си. Коментарът ми е по повод на твърденията ви допреди 2 седмици (че някои и сега продължават), че имате най-добрите играчи в България, като единици.
Е майка му стара, как не се намери един треньор от толкова много, дето да може да им каже какво да правят тия "най-добри" играчи бе?
Не ти ли се струва смешно да я повтаряте по сто пъти тая глупост с тия "най-добри играчи"?

Общо-взето,в нашия си подфорум,каквото си искаме,това ще повтаряме.Ако някой се изнервя от това,е свободен да не влиза тук.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2012 21:02

Old_death написа:Не се напъвай да правиш разбори,за да не се омажеш.Какво наказание се предвижда за нарушение срещу състезател,откъсващ се сам срещу вратаря?Отговори само на тоя въпрос,без да се опитваш да расъждаваш.

Без да се напъваш,за да не се омажеш:"Кой нападател излизаше сам срещу вратаря?"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 апр 2012 21:04

blue avalanche написа:Общо-взето,в нашия си подфорум,каквото си искаме,това ще повтаряме.Ако някой се изнервя от това,е свободен да не влиза тук.

Ами по твоята логика и аз мога да си повтарям каквото искам. Предполагам нямаш дял от притежанието на сайта, нали?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 08 апр 2012 21:05

Old_death написа:Не се напъвай да правиш разбори,за да не се омажеш.Какво наказание се предвижда за нарушение срещу състезател,откъсващ се сам срещу вратаря?Отговори само на тоя въпрос,без да се опитваш да расъждаваш.За разлика от няколко сини "фена" пиша много рядко във вашия форум,стараейки се да бъда обективен.По принцип не съм склонен да казвам на черното бяло и обратно,иначе щях да съм фен на Левски ;) Гледах само второто полувреме и нямам нужда от мнението на коментатора,за да го сравнявам с това,което виждам.Отговори ми какво наказание се полага в тоя случай,без твоите трактовки!

Когато топката отива към вратата - червен, когато отива към тъча - жълт. Това го коментираха половин час в студиото на Диема, както и по тв 7 преди няколко седмици. Имаш ли други въпроси?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 08 апр 2012 21:06

вяла игра на нашите, но лека полека излизаме от кризата, почнахме да печелим точки, от тук до 30 кръг само победи
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 апр 2012 21:09

zlobul написа:ПАРОДИЙНО КОМЕНТИРАНЕ НА МАЧА ОТ ПЕТЪР ВАСИЛЕВ . ТОЗИ ЧОВЕК ДНЕС БЕШЕ ПОСТАВЕН ЗА ДА ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ПОВЕЧЕ НА СЪДИЯТА ОТКОЛКОТО НА САМИЯ МАЧ . ВСЕКИ КОЙТО РАЗБИРА ПОНЕ МАЛКО ОТ ФУТБОЛ ЗНАЕ , ЧЕ ДНЕС СЪДИЯТА СЕ СПРАВИ ОТЛИЧНО , А ТОЯ СМЕШЕН И НАЯДЕН КОМЕНТАТОР Е СРАМ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА И ТО НЕ ОТ СЕГА , А ОТ ДОСТА ОТДАВНА .
ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НЕКАДЪРЕН ЧОВЕК , КОЙТО НАТРАПВА ПРОСТОТИЯТА И БЕЗДАРНОСТТА СИ НА ОБЩЕСТВОТО .

Я кажи кое днес не ти хареса в коментара на Петър Василев за съдийството?Това,че съдията спести каротни ли?Ами направи го.Във всяко едно първенство ако последния в защитата си позволи лукса да дърпа за фланелката откъсващ се нападател се дава картон с червен цвят.А днес в този мач един и същи играч няколко пъти бе последен в защите и дърпаше фанелката на футболист от Локомотив.Показателен за това е и факта,че футболиста на Локо трябваше да си смени фанелката.

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 08 апр 2012 21:10

TB1957 написа:вяла игра на нашите, но лека полека излизаме от кризата, почнахме да печелим точки, от тук до 30 кръг само победи

Боже, царя ни пази - хахахахахахахаха
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 апр 2012 21:11

Rivaldo10 написа:
Old_death написа:Не се напъвай да правиш разбори,за да не се омажеш.Какво наказание се предвижда за нарушение срещу състезател,откъсващ се сам срещу вратаря?Отговори само на тоя въпрос,без да се опитваш да расъждаваш.За разлика от няколко сини "фена" пиша много рядко във вашия форум,стараейки се да бъда обективен.По принцип не съм склонен да казвам на черното бяло и обратно,иначе щях да съм фен на Левски ;) Гледах само второто полувреме и нямам нужда от мнението на коментатора,за да го сравнявам с това,което виждам.Отговори ми какво наказание се полага в тоя случай,без твоите трактовки!

Когато топката отива към вратата - червен, когато отива към тъча - жълт. Това го коментираха половин час в студиото на Диема, както и по тв 7 преди няколко седмици. Имаш ли други въпроси?

Май сме гледали различни мачове.Според теб в единия случай топката е излизала в тъч!Топката наистина вървеше по лек диагонал,но бе на 20 метра от тъч линията.Вече се омаза!А другото положение?При него топката и железничаря поне отиваха директно към вратата ви.Ще доживея ли деня,в който Левскар да гледа обективно на нещата?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 апр 2012 21:11

Rivaldo10 написа:Когато топката отива към вратата - червен, когато отива към тъча - жълт. Това го коментираха половин час в студиото на Диема, както и по тв 7 преди няколко седмици. Имаш ли други въпроси?

Ами жълт де, ама и него не даде, нали? Защото Милиев вече имаше един жълт картон.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2012 21:14

mistreated написа:
TristaNNN написа:mistreated, не ми чети коментара така, както дявола чете Евангелието. Ако ще кажеш нещо-добре дошъл си, ако ще се заяждаш - не ти прави чест и отиваш в графата "мишоци". Много точно отбелязах, че Димов има потенциал, което само по себе си говори за вероятност. Това е предположение, не е дума.

Мишок никога не съм бил, никога не съм се крил и винаги съм отстоявал позицията си. Коментарът ми е по повод на твърденията ви допреди 2 седмици (че някои и сега продължават), че имате най-добрите играчи в България, като единици.
Е майка му стара, как не се намери един треньор от толкова много, дето да може да им каже какво да правят тия "най-добри" играчи бе?
Не ти ли се струва смешно да я повтаряте по сто пъти тая глупост с тия "най-добри играчи"?

А относно дразненето - нали не мислиш, че вие ни дразните по-малко, когато нашите се осерат? Това е нещо напълно нормално, иначе за какво е тоя форум.

Когато аз съм твърдял, че имаме най-добрите играчи е имало причина за това. На даден етап футболистите, или поне голяма част от тях, са показвали че са най-добрите. Може да е било временно явление, възможно е просто другите отбори да са играли по-зле, и вероятно на тези играчи им е паднала формата в един момент. Може да има и други фактори, не знам. Когато съм писал, че играчите на Левски са най-добрите, то в дадения момент наистина са били такива. Поне по мое мнение.
А ти какво очакваш? Да ти кажа, че Каракачанов е по-добър от Калво, или че Галчев е по-борбен от Димов ? :lol:
Пак ти казвам, понеже ми прочете думите като ученичка статус във ФБ, казах че Димов има потенциал да стане най-добрия. Това е вероятност и предположение, но не е факт.

За дразненето, ми давайте бе... тука съм аз, тука са колегите. Дразнете колкото си искате, ето - сега ви е паднало. Но бъдете поне малко по-оригинални, за да става наситина лафче и ръчкане, стига с тия съдии...смешно е вече. Също така може да се възползвате от ниското ниво на правила в нашия форум, 'щото като написах преди време по повод последния мач на Народна Армия коментар "...вземете си по една свещичка и я палнете, ще стане добра хореография... хапнах банана. Така че, давайте-плюйте. Сега ви е паднало.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”