mistreated написа:TristaNNN написа:mistreated, не ми чети коментара така, както дявола чете Евангелието. Ако ще кажеш нещо-добре дошъл си, ако ще се заяждаш - не ти прави чест и отиваш в графата "мишоци". Много точно отбелязах, че Димов има потенциал, което само по себе си говори за вероятност. Това е предположение, не е дума.
Мишок никога не съм бил, никога не съм се крил и винаги съм отстоявал позицията си. Коментарът ми е по повод на твърденията ви допреди 2 седмици (че някои и сега продължават), че имате най-добрите играчи в България, като единици.
Е майка му стара, как не се намери един треньор от толкова много, дето да може да им каже какво да правят тия "най-добри" играчи бе?
Не ти ли се струва смешно да я повтаряте по сто пъти тая глупост с тия "най-добри играчи"?
А относно дразненето - нали не мислиш, че вие ни дразните по-малко, когато нашите се осерат? Това е нещо напълно нормално, иначе за какво е тоя форум.
Когато аз съм твърдял, че имаме най-добрите играчи е имало причина за това. На даден етап футболистите, или поне голяма част от тях, са показвали че са най-добрите. Може да е било временно явление, възможно е просто другите отбори да са играли по-зле, и вероятно на тези играчи им е паднала формата в един момент. Може да има и други фактори, не знам. Когато съм писал, че играчите на Левски са най-добрите, то в дадения момент наистина са били такива. Поне по мое мнение.
А ти какво очакваш? Да ти кажа, че Каракачанов е по-добър от Калво, или че Галчев е по-борбен от Димов ?
Пак ти казвам, понеже ми прочете думите като ученичка статус във ФБ, казах че Димов има потенциал да стане най-добрия. Това е вероятност и предположение, но не е факт.
За дразненето, ми давайте бе... тука съм аз, тука са колегите. Дразнете колкото си искате, ето - сега ви е паднало. Но бъдете поне малко по-оригинални, за да става наситина лафче и ръчкане, стига с тия съдии...смешно е вече. Също така може да се възползвате от ниското ниво на правила в нашия форум, 'щото като написах преди време по повод последния мач на Народна Армия коментар "...вземете си по една свещичка и я палнете, ще стане добра хореография... хапнах банана. Така че, давайте-плюйте. Сега ви е паднало.