Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kalo
Контакти:

Re: Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Мнениеот kalo » 13 авг 2009 13:24

aloha^guy написа:
fr3ak_boy написа:България защо не опита да играе с 3 нападателя Бербатов, Домо и Рангелов? Според мен ще сме по резултатни и всички ще са доволни и щастливи. Бербо ще си цъка петичките, а Домо и Рангелов ще бележат. При евентуална контузия на някой от тях да се викат Миро Манолов, Валери Божинов или Муши.

Питай треньора ;) Аз още зимата ви казвах - с този треньор - ДОНИКЪДЕ ! Отделен въпрос е ,че играчите не са мотивирани и се разхождат по терена :evil: Яд ме е ,че гледах снощи мача...
Я вижте Югозападна България какъв мач направи с европейския шампион ;) само може да си мечтаем да водим на полувремето с 2-0 и после да паднем от Испания заслужено... А ние бием с 1 на "мъка" Латвия :) :) :) :lol: :lol:

Сигурно треньора му е казал да се разхожда и само диадемката да му е в акъла!!! :roll:

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 13 авг 2009 15:46

Еми, хорица, щем или не Барбуков ще играе още поне 5-6 години в националния каквото и да прави...просто толкова време му остава футбол на ниво.Пък ние трябва да се боим от по-страшни работи.Някои от националите не са първа младост, а новата смяна са трагични.За мача с Гана вече се изказах в друга тема.Само ще засегна малко мамин Ники.Не знам дали сте обърнали внимание, но този човек не игра както трябва.Чистеше на пожар и то доста често в тъч.Не излизаше много, а да не говорим за положението, когато буквално увиснахме.Добре, че Станислав Манолев изчисти иначе щеше да има кьотек.То и съдията съвсем с право можеше да зачете гола и тогава ви питам вам, какво щяхме да правим?Онея си тренираха защитата и тогава цяло 2 полувреме щяхме да си играем на Опълченците на Шипка с балтийците в ролята на опълченците.
В момента ми е доста неприятно, че си изпускаме шансовете.Пак сме в баламска група със само 1 отявлен фаворит - Италия, които играха за хикс срещу нас в София, а и срещу Ейре не си дадоха зора.
К'ви Барбуковци, к'ви 5 лева.Нашите не могат да се разбират на терена, а камо ли да се представят добре.В никакъв случай не искам да опрвдавам Бербо покрай общата отговорност на отбора.Щом е толкова добър колкото казват значи ще трябва да може да бележи и сам!
На всички е ясно, че той влезе в МанЮ със страхотен късмет.Беше се скарал с новия треньор на Шпорите и САФ го взе, тъй като през това лято Гяволите не бяха закупували НИКОЙ!Ако си бяха изчерпили бюджета сега наш Митко щеше да играе я за Сити, я за някой друг второразреден отбор :)

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 13 авг 2009 17:31

Извинявам се,че се намесвам,просто не издържах,искам да ви попитам момчета,вие българи ли сте,ако сте какво сте се разлаяли дружно срещу най-добрите ни футболисти.За какво става дума,за няколко човека,които не се гордеят и не стоят зад тези,които показват доброто лице на нацията ни.Ами защитавайте тогава другите,които го цапат,бандитите,джебчиите,крадците,догановци и кондьовци.Аз съм жив свидетел как на времето така оплюваха и Гунди,а после и Стоичков,но тяхното никой не може да им го вземе,това е ясно,въпреки глутницата чакали лаещи срещу единствените хора,които правят нещо за нещастната ни страна.И моля ви не намесвайте парите,защото не знаете какво е да си даваш здравето за една кауза,да те трошат и кърпят,а на тебе сърцето ти да е там,на терена.Това е,всичко останало е злобата на комплексари и некадърници.Ясно е,че всеки един от нашите момчета има талант,но битката за място е жестока,а тези места са елитни отбори,най-богатите и най-славните в света.Там думата имат треньори,мениджъри,собственици и играят много много пари,и там на последно място е това какво иска футболиста.Именно за това много наши момчета губят и желание и форма,заради приумиците на треньори и тези над тях.Бербатов играеше на един пост в Леверкузен,на същия и в Тотнъм,а в МанЮнайтед САФ си правеше експерименти и Бербатов едва ли не беше като пожарна команда.Това,че не се движи като Тевес като конник без глава,показва само едно,че е интелигентен и умен футболист,което е много рядко срещано.Да не говорим и за М.Петров и Божинов,които очевидно направиха място в МанСити на манекени,чрез които да се продават рекламни материали,а не и да се играе футбол,нещо подобно на Реал.Затова ви моля,това което правите е антифутболно и антибългарско.Ние сме малък народ и малка държава и трябва не да си вадим очите,а да сме твърдо зад всеки малък и голям българин,иначе всеки албанец,черногорец и азер ще ни мачка,дано ме резберете.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 13 авг 2009 18:35

Бербатов пречи. Пречи до толкова, че да предпочитам да играем с 10 човека вместо с него. Вчера нямаше едно вярно отиграване, не че в последните мачове изобщо е имал. Не играе със сърце, няма грам мотивация. Нека си играе за Манчестър като са му преоритет, нямаме нужда от такива като него. По-добре да играе Домо или Рангелов, за тях поне няма съмнение, че ще се раздават на 100%
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 13 авг 2009 18:58

optimistik написа:Извинявам се,че се намесвам,просто не издържах,искам да ви попитам момчета,вие българи ли сте,ако сте какво сте се разлаяли дружно срещу най-добрите ни футболисти.За какво става дума,за няколко човека,които не се гордеят и не стоят зад тези,които показват доброто лице на нацията ни.Ами защитавайте тогава другите,които го цапат,бандитите,джебчиите,крадците,догановци и кондьовци.Аз съм жив свидетел как на времето така оплюваха и Гунди,а после и Стоичков,но тяхното никой не може да им го вземе,това е ясно,въпреки глутницата чакали лаещи срещу единствените хора,които правят нещо за нещастната ни страна.И моля ви не намесвайте парите,защото не знаете какво е да си даваш здравето за една кауза,да те трошат и кърпят,а на тебе сърцето ти да е там,на терена.Това е,всичко останало е злобата на комплексари и некадърници.Ясно е,че всеки един от нашите момчета има талант,но битката за място е жестока,а тези места са елитни отбори,най-богатите и най-славните в света.Там думата имат треньори,мениджъри,собственици и играят много много пари,и там на последно място е това какво иска футболиста.Именно за това много наши момчета губят и желание и форма,заради приумиците на треньори и тези над тях.Бербатов играеше на един пост в Леверкузен,на същия и в Тотнъм,а в МанЮнайтед САФ си правеше експерименти и Бербатов едва ли не беше като пожарна команда.Това,че не се движи като Тевес като конник без глава,показва само едно,че е интелигентен и умен футболист,което е много рядко срещано.Да не говорим и за М.Петров и Божинов,които очевидно направиха място в МанСити на манекени,чрез които да се продават рекламни материали,а не и да се играе футбол,нещо подобно на Реал.Затова ви моля,това което правите е антифутболно и антибългарско.Ние сме малък народ и малка държава и трябва не да си вадим очите,а да сме твърдо зад всеки малък и голям българин,иначе всеки албанец,черногорец и азер ще ни мачка,дано ме резберете.

Откога мързелът и тарикатщината на Бербатов се считат за приэнак на интелигентност.Стига глупости.Най- малко пък Мартин Петров заслужава критики.Най- добрия играч в националния ни в последните 10 години.Просто нямаше късмет с тия контуэии.Дано успее да се махне от Сити.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 13 авг 2009 20:17

бербатов хич не се раздава на 100 процента, с националната фланелка на родината си. Капитан е на България и трябва да дава всичко от себе си на терена. наблюдавала съм го в манчестър Юнайтед как играе. Там може да тича не 90, а цели 120 минути на терена. критикувам го, защото за страната си се разхожда от няколко мача насам, а при червените дяволи играе като за последно. вярно, че парите са в клубният му тим, но все пак играеш за страната, в която си се родил. и трябва да си горд от това.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 14 авг 2009 00:38

HanPagan написа:
optimistik написа:Извинявам се,че се намесвам,просто не издържах,искам да ви попитам момчета,вие българи ли сте,ако сте какво сте се разлаяли дружно срещу най-добрите ни футболисти.За какво става дума,за няколко човека,които не се гордеят и не стоят зад тези,които показват доброто лице на нацията ни.Ами защитавайте тогава другите,които го цапат,бандитите,джебчиите,крадците,догановци и кондьовци.Аз съм жив свидетел как на времето така оплюваха и Гунди,а после и Стоичков,но тяхното никой не може да им го вземе,това е ясно,въпреки глутницата чакали лаещи срещу единствените хора,които правят нещо за нещастната ни страна.И моля ви не намесвайте парите,защото не знаете какво е да си даваш здравето за една кауза,да те трошат и кърпят,а на тебе сърцето ти да е там,на терена.Това е,всичко останало е злобата на комплексари и некадърници.Ясно е,че всеки един от нашите момчета има талант,но битката за място е жестока,а тези места са елитни отбори,най-богатите и най-славните в света.Там думата имат треньори,мениджъри,собственици и играят много много пари,и там на последно място е това какво иска футболиста.Именно за това много наши момчета губят и желание и форма,заради приумиците на треньори и тези над тях.Бербатов играеше на един пост в Леверкузен,на същия и в Тотнъм,а в МанЮнайтед САФ си правеше експерименти и Бербатов едва ли не беше като пожарна команда.Това,че не се движи като Тевес като конник без глава,показва само едно,че е интелигентен и умен футболист,което е много рядко срещано.Да не говорим и за М.Петров и Божинов,които очевидно направиха място в МанСити на манекени,чрез които да се продават рекламни материали,а не и да се играе футбол,нещо подобно на Реал.Затова ви моля,това което правите е антифутболно и антибългарско.Ние сме малък народ и малка държава и трябва не да си вадим очите,а да сме твърдо зад всеки малък и голям българин,иначе всеки албанец,черногорец и азер ще ни мачка,дано ме резберете.

Откога мързелът и тарикатщината на Бербатов се считат за приэнак на интелигентност.Стига глупости.Най- малко пък Мартин Петров заслужава критики.Най- добрия играч в националния ни в последните 10 години.Просто нямаше късмет с тия контуэии.Дано успее да се махне от Сити.

Аз мисля,че и Мъри залита да използва Бербатов като момче за всичко,също както САФ миналия сезон.Според мен се бъркат някои роли,които изпълнява Бербатов с очакванията да играе като чист таран и именно оттам идват и разочарованията.Тактиката на САФ досега поне показва,че той използва Бербатов и Тевес като примамка за защитата,като Митко с техниката и усета си,а Тевес с постоянните си атаки,дори и без смисъл,да увличат противниковите играчи и да освобождаават пространства за други играчи,често подценявани,но вкарващи голове в оголената врата на противника.Тази тактика работи добре за отбора,но не и за Бербатов,защото от него се очакват голове.Точно затова и САФ го защитава,без да обясни защо и това се приема като премълчаване на факта за похарчени залудо пари за нашето момче.А това не е така,иначе САФ трябваше да си свали картите,а той си е една хитра стара лисица,която винаги знае какво прави.А нашия Мъри се опитва да прави същото,но никой не му обръща внимание и всеки си играе за него си или в краен случай хвърлят топки по Бербатов и то почти всички неточни.Истината е,че футбола е колективна игра,а Бербатов не е индивидуалист като Роналдо или Тевес,а и задачите които му дава САФ са много различни от очакванията ни.Точно затова и той сега си посипа главата с пепел и обеща,че Бербатов ще играе вече на поста,който му приляга-типичен таран.Аз мисля,че ако си спази обещанието,тогава ще можем да видим съвсем друг Берба.Доколкото подозирам сега неговата миналогодишна роля вече изпълнява Валенсия.И само едно ще кажа-Бербатов не е мързелив-в никакъв случай,защото тренира два пъти повече от другите и може да играе 2 мача един след друг,и ако има с кого да играе,ще има град от голове.Казвам пак,САФ винаги знае какво прави,така беше и с Роналдо в началото а вижте сега какво стана.

Върни се в “Национален отбор”