Мнениеот optimistik » 13 авг 2009 17:31
Извинявам се,че се намесвам,просто не издържах,искам да ви попитам момчета,вие българи ли сте,ако сте какво сте се разлаяли дружно срещу най-добрите ни футболисти.За какво става дума,за няколко човека,които не се гордеят и не стоят зад тези,които показват доброто лице на нацията ни.Ами защитавайте тогава другите,които го цапат,бандитите,джебчиите,крадците,догановци и кондьовци.Аз съм жив свидетел как на времето така оплюваха и Гунди,а после и Стоичков,но тяхното никой не може да им го вземе,това е ясно,въпреки глутницата чакали лаещи срещу единствените хора,които правят нещо за нещастната ни страна.И моля ви не намесвайте парите,защото не знаете какво е да си даваш здравето за една кауза,да те трошат и кърпят,а на тебе сърцето ти да е там,на терена.Това е,всичко останало е злобата на комплексари и некадърници.Ясно е,че всеки един от нашите момчета има талант,но битката за място е жестока,а тези места са елитни отбори,най-богатите и най-славните в света.Там думата имат треньори,мениджъри,собственици и играят много много пари,и там на последно място е това какво иска футболиста.Именно за това много наши момчета губят и желание и форма,заради приумиците на треньори и тези над тях.Бербатов играеше на един пост в Леверкузен,на същия и в Тотнъм,а в МанЮнайтед САФ си правеше експерименти и Бербатов едва ли не беше като пожарна команда.Това,че не се движи като Тевес като конник без глава,показва само едно,че е интелигентен и умен футболист,което е много рядко срещано.Да не говорим и за М.Петров и Божинов,които очевидно направиха място в МанСити на манекени,чрез които да се продават рекламни материали,а не и да се играе футбол,нещо подобно на Реал.Затова ви моля,това което правите е антифутболно и антибългарско.Ние сме малък народ и малка държава и трябва не да си вадим очите,а да сме твърдо зад всеки малък и голям българин,иначе всеки албанец,черногорец и азер ще ни мачка,дано ме резберете.