На днешната дата ЦСКА победи Байерн с 4:3 в полуфинал за КЕШ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Re: На днешната дата ЦСКА победи Байерн с 4:3 в полуфинал за КЕШ

Мнениеот Kamisha » 07 апр 2012 15:29

Велика,но вече събираща прах и паяжини победа на ЦСКА :mrgreen: Последният мач в Европа,с който бих се гордял,ако бях цскар щеше да е успеха насред "Анфийлд" ;)
ПП:Винаги съм се смял на "баварците" за последващата им загуба на финала от... Астън Вила :lol:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 07 апр 2012 15:38

Morgause написа:
кърмъзъсерсемчоджук написа:
А де... може би мачовете с Байер и Динамо бяха последните които са ми донесни истинска наслада. Най-много от всичко ме е яд, че вече агитката не е ни е каквато беше едно време... преди 10-тина години, че даже и повече вече, бяхме най-мощната агитка, всички бяха скинари, машини... сега е пълно с деца в сектора, които ги е страх да влезнат в битка. Затова и момчетата от "Лаута" ни прегърбиха на последния мач.

Извинявай за глупавия въпрос, но на мач не се ли ходи , за да се подкрепя собствения отбор и да се оказва психологически натиск върху противниковия?Не ми е много ясно това неистово желание на някои "фенове" непременно да се сбият с фенове на противника-без значение за кои отбори говорим.Смяташ ли, че при сегашното извратено фенско мислене е възможно да има такава публика, като на тези велики мачове от 70-те и 80-те години, когато на стадиона не са били само привърженици на ЦСКА, за да подкрепят българския отбор.

[offtopic]Научи ли химна на Шалке :mrgreen:[/offtopic]

Ходи се на мач да се подкрепя любимия отбор - да. Нямам предвид преди всеки мач да стават побоища - напротив. Проблема е, че дори и да изникне някакъв проблем, в момента едвали има агитка в България която да не ни смаже буквално. Затова и през последните 2 години половината ни знамена ги няма, защото няма кой да ги защити. Преди години който и да се изпречеше на сектор "Г", си го получаваше и то подобаващо... такава е действителността в България, агитките са против "модерния футбол". И за мен е тъпо да няма факли и хореографии по стадионите, всички да седят и да стават само като вкараме гол. Пример - феновете на Ливърпул - до преди 5-6 години нямаше кой да им стъпи на малкия пръст, хореографии, знамена, песни... сега какво? Пеят в началото на мача You'll never walk alone, изпеят 2-3 пъти Liverpooool, liverpoooool... и т'ва е цял мач...? Пълна скука, не става въпрос само за побоища - даже и аз съм против това, но когато трябва да защитиш честта си и знамето в което вярваш, трябва да си готов за бой!

[offtopic]тегаво ми е щот незнам немски... иначе г/д го позапомних :D.[/offtopic]
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 07 апр 2012 15:46

Велик момент от историята ,удоволствие е да си припомня тези велики мачове, с Ливърпул,Нотингам ,Байерн... атмосферата преди мача ,огромните опашки за билети, обикалянето на София след мача... незаменимо !!! Гордейте се АРМЕЙЦИ, ЦСКА е нещо огромно, всички на стадиона на всеки мач !!!

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 07 апр 2012 15:48

тоя мач го гледах заедно с двама левскари-баща и син,и те се радваха за цска.истински се радваха,а аз не вярвах,че е истина.за мен това е най добрия отбор на цска за всички времена.
[center]Изображение[/center]

кърмъзъсерсемчоджук

Мнениеот кърмъзъсерсемчоджук » 07 апр 2012 15:57

ozzmozisa написа:тоя мач го гледах заедно с двама левскари-баща и син,и те се радваха за цска.истински се радваха,а аз не вярвах,че е истина.за мен това е най добрия отбор на цска за всички времена.

Недей, защото този отбор (ако не се лъжа) отпадна от един невероятно посредствен за времето си Спортинг Лисабон.Естествено не в същата година, но и тогава съставите на отборите не се меняха така, както сега.Мисля, че тези, които отстраниха Аякс бяха по-добри.Те също победиха Байерн, но само с 2:1.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 07 апр 2012 15:59

ozzmozisa написа:тоя мач го гледах заедно с двама левскари-баща и син,и те се радваха за цска.истински се радваха,а аз не вярвах,че е истина.за мен това е най добрия отбор на цска за всички времена.

Недей, защото този отбор (ако не се лъжа) отпадна от един невероятно посредствен за времето си Спортинг Лисабон.Естествено не в същата година, но и тогава съставите на отборите не се меняха така, както сега.Мисля, че тези, които отстраниха Аякс бяха по-добри.Те също победиха Байерн, но само с 2:1.

Жалко, че не съм бил жив да ги видя тия велики моменти... но както е казала баба Ванга, където е текло, пак ще тече :).
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 07 апр 2012 16:37

Morgause написа:

Жалко, че не съм бил жив да ги видя тия велики моменти... но както е казала баба Ванга, където е текло, пак ще тече :).

Приятелю,уважавам мнението ти по всякакви въпроси,не ти знам образованието и положението в живота, но вземи махни това ,написаното със синьо.... страшно се излагаш!!! Където и да отидеш по света ,ако напишеш нещо подобно ще те арестуват !

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 07 апр 2012 16:45

Като се замисля наистина е тъпо... нема кфо да си крива душата.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 07 апр 2012 20:15

Голям мач за ЦСКА ! Байерн имаха голям късмет,но им се върна на финала срещу Астън Вила. Виланите ги биха по много гаден начин.

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 08 апр 2012 01:54

Мерси за темата и подробната информация със съставите.
Между другото Керимов тогава се казваше Ружин Керимов. Сега може и да се е прекръстил.
Велик, много велик състав и мач - това беше нашия връх в клубния футбол! Никой дотогава не е водил на немците с 3-0 в 18-а минута!

А агитката...няма такава готина агитка, като по онова време - типично цесекарска.

В училището където учех през 80-е години имаше едно момче - страшен цесекар, от онези готините типични цесекари, той беше от друга паралелка и е май една година по-голям от мене.
Скоро го видях в "Младост" - същия си е почти. Всъщност виждал съм го и преди в центъра - все ходи сам, един такъв умислен, леко меланхоличен. Мислих си как ли преживява днешния ЦСКА - подобие на онзи велик тим...
Та все като го видя си спомням за онези велики години на ЦСКА с Аспарух Никодимов, Велинов, Безински, Майкъла, Стойчо, Йончев и др.

Върни се в “ЦСКА”