ПП:Винаги съм се смял на "баварците" за последващата им загуба на финала от... Астън Вила

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Morgause написа:кърмъзъсерсемчоджук написа:
А де... може би мачовете с Байер и Динамо бяха последните които са ми донесни истинска наслада. Най-много от всичко ме е яд, че вече агитката не е ни е каквато беше едно време... преди 10-тина години, че даже и повече вече, бяхме най-мощната агитка, всички бяха скинари, машини... сега е пълно с деца в сектора, които ги е страх да влезнат в битка. Затова и момчетата от "Лаута" ни прегърбиха на последния мач.
Извинявай за глупавия въпрос, но на мач не се ли ходи , за да се подкрепя собствения отбор и да се оказва психологически натиск върху противниковия?Не ми е много ясно това неистово желание на някои "фенове" непременно да се сбият с фенове на противника-без значение за кои отбори говорим.Смяташ ли, че при сегашното извратено фенско мислене е възможно да има такава публика, като на тези велики мачове от 70-те и 80-те години, когато на стадиона не са били само привърженици на ЦСКА, за да подкрепят българския отбор.
[offtopic]Научи ли химна на Шалке[/offtopic]
ozzmozisa написа:тоя мач го гледах заедно с двама левскари-баща и син,и те се радваха за цска.истински се радваха,а аз не вярвах,че е истина.за мен това е най добрия отбор на цска за всички времена.
кърмъзъсерсемчоджук написа:ozzmozisa написа:тоя мач го гледах заедно с двама левскари-баща и син,и те се радваха за цска.истински се радваха,а аз не вярвах,че е истина.за мен това е най добрия отбор на цска за всички времена.
Недей, защото този отбор (ако не се лъжа) отпадна от един невероятно посредствен за времето си Спортинг Лисабон.Естествено не в същата година, но и тогава съставите на отборите не се меняха така, както сега.Мисля, че тези, които отстраниха Аякс бяха по-добри.Те също победиха Байерн, но само с 2:1.
Morgause написа:кърмъзъсерсемчоджук написа:ozzmozisa написа:тоя мач го гледах заедно с двама левскари-баща и син,и те се радваха за цска.истински се радваха,а аз не вярвах,че е истина.за мен това е най добрия отбор на цска за всички времена.
Недей, защото този отбор (ако не се лъжа) отпадна от един невероятно посредствен за времето си Спортинг Лисабон.Естествено не в същата година, но и тогава съставите на отборите не се меняха така, както сега.Мисля, че тези, които отстраниха Аякс бяха по-добри.Те също победиха Байерн, но само с 2:1.
Жалко, че не съм бил жив да ги видя тия велики моменти... но както е казала баба Ванга, където е текло, пак ще тече.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта