Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Левски финансира ЦСКА

Мнениеот Lord VOODOO » 13 авг 2009 14:34

sasho1977 написа:
Потвърждение на моите думи! А какво прави точно отбор като ЛЕВСКИ в урната на поставените, след като през последните 2 години нямаше победа в ЕКТ!!! А!!! Това сигурно е от КЪСМЕТ- драги ми всезнайко!!! Абе кажи му чорбар и ........

Ти си безнадежден случай!
То и ЦСКА бяха поставени при жребият за ЛЕ, ама им се падна Динамо Москва нали??? И това кажи ми, че не е късмет!!! Ето това не може да проумее инфалтилният ти мозък!!!
Че по време на жребиите за ШЛ ви се паднаха двата статистически най-слаби отбора!!! Да не би да нямаше други непоставени? Имаше, но ви се паднаха двата най-слаби, с най-нисък коефициент!!! Ето точно това е късмета!!! Набии си го в кухата глава! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 14:38

Lord VOODOO, стига си раздавал правосъдие и си казвал на кой главата му е куха и на кой не... разкарай се от форума на Левски!!! Най-лесно е да обиждаш пред компютъра, всеки има право на мнение и го изказва!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

petargeorgiev
Контакти:

Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ

Мнениеот petargeorgiev » 13 авг 2009 14:50

Спомнете си мача с Глазгоу през 1993г в който ги бихме с 2:1 на националния стадион Васил Левски с гол на Георги Тодоров от воле по диагонала в горната сглобка на вратата в последната минута в мач за КЕШ.Тогава видях как десет бизнесмена от острова си скриха лицата и не вярваха че техния отбор отпада след 3:2 в първия мач.Мача се игра пред невероятните за България 60000.Ясно е къде трябва да е мача.
Тогавашния Левски под ръководството на Георги Василев беше по силен от този на Мъри,но тогава нямаше групи.В следващия кръг се падна Вердер който по онова време бе на върха в Германия.Първия мач в София завърши 2:2 като Левски с подкрепата на публиката изравни в последните минути.Мачът в Германия вървеше 0:0 до 75 минута и немците биха с гол от воле на Боде.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 13 авг 2009 14:56

delpi написа:Lord VOODOO, стига си раздавал правосъдие и си казвал на кой главата му е куха и на кой не... разкарай се от форума на Левски!!! Най-лесно е да обиждаш пред компютъра, всеки има право на мнение и го изказва!!!

Ти май май си противоречиш, а хем мнението ти е от 2 реда:

delpi написа:Lord VOODOO, стига си раздавал правосъдие и си казвал на кой главата му е куха и на кой не

[center]и после[/center]

delpi написа:всеки има право на мнение и го изказва!!!

Е аз нямам ли право на мнение??? И защо да не мога да го изкажа?!! ;)

П.П. Докато хората с промити мозъци не спрат да гледат едностранчиво на нещата и не почнат да мислят поне малко, тази омраза никога няма да изчезне! Все пак медала има 2 страни, но на някои хора не им е удобно да се сещат за този факт!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 13 авг 2009 14:59

Много е смешно и приятно храченето, злобата и омразата на чорбарската общност срещу Левски по повод на участието в ШЛ. Пичове, не става само с плюене, трябва и коефициент, за да стигнете нивото на Левски да се падате да играете със слаби отбори. За да имате коефициент трябва да почнете да биете. Трябва поне веднъж да стигнете до пролетните кръгове, поне един четвъртфинал в Лига ЕВропа. Ама истински четвъртфинал, не измислените ви полуфинали от ранните години на футбола, когато до мачове с Ливърпул стигахте след победи над Шльонск, Гленторан и незнам си какви аматьори. Ей това е истината, Левски малко, по-малко биеше все по-силни и по-силни отбори, за да стигне сега да играе с Баку и Дебрецен. Всичко останало е оправдание за жалкото ви състояние и това, че сте отмъкнали двама юноши няма да ви направи по-добри.

Апропо, материалът в "7 дни спорт" по повод на юношките е добър, но изводът от него е, че съветският отбор от Парка на свободата няма нито школа, нито добри юноши и затова трябва да взима от други отбори.

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 13 авг 2009 15:05

Lord VOODOO написа:
sasho1977 написа:
Потвърждение на моите думи! А какво прави точно отбор като ЛЕВСКИ в урната на поставените, след като през последните 2 години нямаше победа в ЕКТ!!! А!!! Това сигурно е от КЪСМЕТ- драги ми всезнайко!!! Абе кажи му чорбар и ........

Ти си безнадежден случай!
То и ЦСКА бяха поставени при жребият за ЛЕ, ама им се падна Динамо Москва нали??? И това кажи ми, че не е късмет!!! Ето това не може да проумее инфалтилният ти мозък!!!
Че по време на жребиите за ШЛ ви се паднаха двата статистически най-слаби отбора!!! Да не би да нямаше други непоставени? Имаше, но ви се паднаха двата най-слаби, с най-нисък коефициент!!! Ето точно това е късмета!!! Набии си го в кухата глава! ;)

Абе ти май си по кух и от мене бе, тъпанаро!!!! Отговори ми на следния въпрос: КАКВО ПРАВИ цска В 5 или 6 или 7 УРНА със значително по класни отбори от непоставените от Бате или кака или на майка ти п....а! Защо на Литекс в урната на непоставените имаше толкова по-слаби отбори от Динамо,, а бе капут, това не е ли от коефициентите който имат двата отбора???

liki4a

Мнениеот liki4a » 13 авг 2009 15:09

окрадохте Ботев пд сега Левски кои са следващите от които ще крадете? Червена зган мръсна! :evil:

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 13 авг 2009 15:17

levski_1914 написа:Жоро Атанасов е един жалък тип,пълен смешник боклук,защо този болен мозък не споменава нищо за жалката публика на цдна наи вярната публика публиката шампион по изнасяне от кочин парк,след 1на2 през 2004,ми 2002на стадион славия нашата вярност е наша чест пълни смешници които си противоречат ми случаите с обиждането на футболистите на курви и желанието на феновете да ги пребиват,рязането на греди..... феноветена цдна 1 не са българи нима не си спомняте господин *******ов как наи вярната публика предаде българия и си даде гъза на галтасараи и бешикташ защо цдна още не е влязъл в групите на шампионската лига и от 20 години никакъв пробив в европа едно влизане на групите на уефа с славия прага и викинг с жалко представяне,ми торпедо москва,мтк, хаидук кула,тулуза,вижте си коефицента в европа жалък,относно баку и андорците да Левски имаше късмет и коефицент за да играе с тези отбори ,факт е че отбора отпадна от тампере, но постигна големи успехи предните 2 години невероятни за съвремения футбол тук,и отбора беше изчерпан изцяло за тези 2 мача,относно бате борисов да те не са слаб и това го видяхме срещу носителя на уефа зенит и отборра на юве реал също браха много ядове с тях но да не забравяме 4е 2 мача се играха на 1 врата,жилина ли ми те ви биха 3 на 1 не е ли срам многознаиковци какво ще отнесете вие боклуци,защо този г-н боклуков не казва нищо за срамните загуби 7на1,7на2,5на0, тоя боклук разправя наляво и на дясно че титлата на Левски била предначертана и ватикана да се намеси цдна пак щели да са 2,ми то се видя във вечното дерби малоумнико ква ватикана бръщолевиш ми черно море кат ви би с ваща прекрасна игра пак ватикана да се намеси цдна щели да бъдат 2 ми да не олигофрен ами пълен олигофрен е тва,един съвет отиди на психиатър да се лекуваш или в лудница,както и всички фенове на цдна които са всичко останало но не и Българи.

1-во ЦДНА НЕ СЪЩЕСТВУВА
2-ро НАЙ ВРНАТА ПУБЛИКА Е ТАЗИ НА ЦСКА
3-то Коефициента на ЦСКА е такъв защото 1 година не играха в евротурнирите
4-то Спомни си Антверп,Олимпия,Бате,Жилина,Тампре,и кой ли още НЕ!
5-то Феновете на ЦСКА са Най-Българи
6-то Мача с жилина Беше Контрола и се изпробваха различни вариянти на игра! Ние губим от жилина в контрола а вие на прага на групите на УЕФА
7-мо и най важно ти си едно голямо тлъсто като томоф ГОВЕДО!!!

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 13 авг 2009 15:19

liki4a написа:окрадохте Ботев пд сега Левски кои са следващите от които ще крадете? Червена зган мръсна! :evil:

Окрали сме ботев ми те момчетата разтрогнаха и дойдаха в ЦСКА

Все едно да кажеш че черно море открадна от ЦСКА

Върни се в “Архив”