levski_1914 написа:Жоро Атанасов е един жалък тип,пълен смешник боклук,защо този болен мозък не споменава нищо за жалката публика на цдна наи вярната публика публиката шампион по изнасяне от кочин парк,след 1на2 през 2004,ми 2002на стадион славия нашата вярност е наша чест пълни смешници които си противоречат ми случаите с обиждането на футболистите на курви и желанието на феновете да ги пребиват,рязането на греди..... феноветена цдна 1 не са българи нима не си спомняте господин *******ов как наи вярната публика предаде българия и си даде гъза на галтасараи и бешикташ защо цдна още не е влязъл в групите на шампионската лига и от 20 години никакъв пробив в европа едно влизане на групите на уефа с славия прага и викинг с жалко представяне,ми торпедо москва,мтк, хаидук кула,тулуза,вижте си коефицента в европа жалък,относно баку и андорците да Левски имаше късмет и коефицент за да играе с тези отбори ,факт е че отбора отпадна от тампере, но постигна големи успехи предните 2 години невероятни за съвремения футбол тук,и отбора беше изчерпан изцяло за тези 2 мача,относно бате борисов да те не са слаб и това го видяхме срещу носителя на уефа зенит и отборра на юве реал също браха много ядове с тях но да не забравяме 4е 2 мача се играха на 1 врата,жилина ли ми те ви биха 3 на 1 не е ли срам многознаиковци какво ще отнесете вие боклуци,защо този г-н боклуков не казва нищо за срамните загуби 7на1,7на2,5на0, тоя боклук разправя наляво и на дясно че титлата на Левски била предначертана и ватикана да се намеси цдна пак щели да са 2,ми то се видя във вечното дерби малоумнико ква ватикана бръщолевиш ми черно море кат ви би с ваща прекрасна игра пак ватикана да се намеси цдна щели да бъдат 2 ми да не олигофрен ами пълен олигофрен е тва,един съвет отиди на психиатър да се лекуваш или в лудница,както и всички фенове на цдна които са всичко останало но не и Българи.
1-во ЦДНА НЕ СЪЩЕСТВУВА
2-ро НАЙ ВРНАТА ПУБЛИКА Е ТАЗИ НА ЦСКА
3-то Коефициента на ЦСКА е такъв защото 1 година не играха в евротурнирите
4-то Спомни си Антверп,Олимпия,Бате,Жилина,Тампре,и кой ли още НЕ!
5-то Феновете на ЦСКА са Най-Българи
6-то Мача с жилина Беше Контрола и се изпробваха различни вариянти на игра! Ние губим от жилина в контрола а вие на прага на групите на УЕФА
7-мо и най важно ти си едно голямо тлъсто като томоф ГОВЕДО!!!