Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот acmilan » 06 апр 2012 18:02

PFC Litex написа:За да не бъде Илиан Илиев "употребен" преди да е поел поста е хубаво за него да се разбере с Берое да им води предстоящият мач с Монтана и да спре с работата там.

Аз, като фен на Берое, съм на същото мнение. Не крия, че съм изненадан и много разочарован от решението на Илиан. И не ме нападайте сега, че било нормално да ходи в Левски и т. н., ние си знаем за какво става въпрос, ние си знаем защо той трябваше да остане. Минахме през страшно много неща заедно и не смятам, че трябваше да се разделим сега и по такъв начин. Аз обаче оставам с добри чувства към Илиан. За него обаче е най - добре, в неделя с Монтана да бъде последният му мач начело на Берое, ще има аплодисменти, ще има освирквания, нормално е, но няма смисъл да остава до края на сезона. Така или иначе, новият треньор на Берое е досегашният му помощник и шампион на България за 1986 г. с отбора Ивко Ганчев. Така че, ще се справим и без Илиев оттук нататък. Всичко най - хубаво му пожелавам на Илиан, но все си мисля, че не трябваше нещата да се стекат така.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 06 апр 2012 18:06

Успех на новия треньор. Той е един от малкото мъжкари в треньорската професия,и мисля ,че ще го докаже в Левски. Още веднъж успех и много късмет!

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 06 апр 2012 18:12

Най накрая добра новина в ЛЕВСКИ. Илиан Илиев е много добър избор, един от малкото тактически грамотни треньори в България.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 06 апр 2012 18:12

olfix написа:Искрено пожелавам на Илиан многократно да надмине по успехи своя приятел Ст.Стоилов и вярвам,че ще успее!

Аз му пожелавам същото, но смятам че ще стигне само успехите на Гонзо, тоест никакви. Съжалявам за което! Знам, че звучи много песимистично, но ми писна 5 години да се надявам да станем отбор. Илиан Илиев е треньор за Берое, Миньор, Черно Море и подобни, в Левски нещата са по различни. Това е моето мнение.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 06 апр 2012 18:12

Пожелавам успех на Илиан Илиев в отбора на народа Левски !

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 06 апр 2012 18:18

Ще ни доведе на същия хал,който но доведе Гонзо....Не разбирам защо той е нает?какви са му успехите?една купа на българия преди 2 години....От тогава Берое все се бори за оцеляване или е около 10то място...
;) ;)

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 06 апр 2012 18:23

RobiVanPersie написа:Ще ни доведе на същия хал,който но доведе Гонзо....Не разбирам защо той е нает?какви са му успехите?една купа на българия преди 2 години....От тогава Берое все се бори за оцеляване или е около 10то място...
;) ;)

Едно е Берое съвсем друго Левски ! В Берое по едно време бяха пред фалит.Нямаше пари за заплати и за играчи.Играчите не са толкова класни колкото в Левски.Илиан ако бъде оставен на спокойствие в Левски,ще направи 1 силен отбор в България и ще имаме поводи за радост.А тази купа която говориш,че е спечелил е само доказателство как може да печели купи без пари ! :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 06 апр 2012 18:25

Илиан е голям треньор,пожелавам му успехи с Левски и дълго време начело на отбора.
Колкото до класни футболисти в БГ- Давид Каядо може да ни свърши работа,защото май на Калво му изтича времето
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 апр 2012 18:29

Добър треньор и най важното ЛЕВСКАР !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 06 апр 2012 18:32

Hakercheto написа:Илиан е голям треньор,пожелавам му успехи с Левски и дълго време начело на отбора.
Колкото до класни футболисти в БГ- Давид Каядо може да ни свърши работа,защото май на Калво му изтича времето

Защо бе Калво става това че не прави голове последно време :(
Според мен ще е най-добре да вземат 18-19 годишни и да ги вкарат в отбора

Върни се в “Архив”