PFC Litex написа:За да не бъде Илиан Илиев "употребен" преди да е поел поста е хубаво за него да се разбере с Берое да им води предстоящият мач с Монтана и да спре с работата там.
Аз, като фен на Берое, съм на същото мнение. Не крия, че съм изненадан и много разочарован от решението на Илиан. И не ме нападайте сега, че било нормално да ходи в Левски и т. н., ние си знаем за какво става въпрос, ние си знаем защо той трябваше да остане. Минахме през страшно много неща заедно и не смятам, че трябваше да се разделим сега и по такъв начин. Аз обаче оставам с добри чувства към Илиан. За него обаче е най - добре, в неделя с Монтана да бъде последният му мач начело на Берое, ще има аплодисменти, ще има освирквания, нормално е, но няма смисъл да остава до края на сезона. Така или иначе, новият треньор на Берое е досегашният му помощник и шампион на България за 1986 г. с отбора Ивко Ганчев. Така че, ще се справим и без Илиев оттук нататък. Всичко най - хубаво му пожелавам на Илиан, но все си мисля, че не трябваше нещата да се стекат така.