Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот sl321 » 05 апр 2012 20:14

MuFc1878 написа:Обаче как си пишете избирателно. Взели този сезон и край Примера та Примера. Ами защо никой фен на английския футбол преди 2 сезона не написа, че Висшата лига е по-силна от испанското първенство. По 2-3 полуфиналиста в ШЛ. Жалки сте с опитите да кажете на бялото черно!!! Просто сега има лек спад в отборите на Албиона като цяло. Арсенал го карат по инерция, Сити са умряли от гъдел, Ливърпул имат много тежък период, но скоро и те ще се появят на сцената. Челси все още брани знамето на Англия в Европа! Юнайтед са константа от 3 сезона насам, което стига да печели титлата във Висшата лига.

Още чакам отговор как 2 отбора правят цялото първенство!

Ами така де,и аз това искам да кажа.Че има спад и не може да се говори за висшата лига така както се говореше с право преди няколко сезона.С други думи ,сега е много по зле от преди три години когато английските отбори бяха много по-силни ,само че сега когато са много по-слаби пак се говори така че все едно са силни.
Аз не знам кой е жалък.Изреждаш повечето водещи отбори и за едните казваш че са умрели от гъдел ( на второ място са :roll: ) а за други че са в МНОГО тежък период,за трети че са бранили знамето ,но тъй като ще стане много да кажеш че са трагични,а за Юнайтед тъй като няма какво толкова хубаво да се каже ,може да се каже че са константа от 3 сезона.А това че Билбао се подигра с тях,да не говорим за Базел.....а пък за Барселона на финала на ШЛ не ми се и споменава.
Това последното въпрос ли е? И какъв му е смисъла? Ти разбираш ли какво си написал?
За Ман Ю и Ман С ли говориш ? И аз това се чудя,как толкова слаби отбори може да са първи и втори в много силното първенство на Англия и да водят на третия с 12-16 точки.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 апр 2012 21:23

Как да водя нормална дискусия като не разбираш грам от това, което пиша :lol: Стената ми опонира с повече доводи и факти :mrgreen: С кое не си съгласен? Сити като са толкова велики защо от декември месец насам са пълна трагедия? Юнайтед са константа, защото с практична игра (не доминираща) печели титлата на Англия. Казвам каква е ситуацията в момента във Висшата лига и защо е слабо нивото сега. Припомни си първото мнение в тази тема. Сравнява се по-голям период от време...............И продължавате да намесвате евротурнирите!

Пак питам - как 2 отбора правят цяло първенство (Примера дивисион) ?!?!?

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 06 апр 2012 08:49

Ега ти първенството имат в Испания !
Тази неделя 08.04. в мач от Примера дивизион ще играят 1/2 финалист в ШЛ и 1/2 финалист в ЛЕ.
И нищо чудно 1/2 финалистите от по-ниско поставения турнир да вземат ей така на инат да бият.
В друг мач от Примера друг 1/2 финалист от ШЛ гостува на изпадащ, но кой знае защо всички очакват първо да научат името на съдията и едва след това да дадат своята прогноза за изхода от срещата.

Изображение
Най-често срещаната гледка по европейските терени тази седмица
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 13:03

Щях да пиша за отборите от калпавото и слабо испанско първенство как превземат Европата, ама колегата ме е изпреварил.
Не е лошо да се повтори, потрети...поосми, де... :)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 апр 2012 13:23

MuFc1878 написа:Как да водя нормална дискусия като не разбираш грам от това, което пиша :lol: Стената ми опонира с повече доводи и факти :mrgreen: С кое не си съгласен? Сити като са толкова велики защо от декември месец насам са пълна трагедия? Юнайтед са константа, защото с практична игра (не доминираща) печели титлата на Англия. Казвам каква е ситуацията в момента във Висшата лига и защо е слабо нивото сега. Припомни си първото мнение в тази тема. Сравнява се по-голям период от време...............И продължавате да намесвате евротурнирите!

Пак питам - как 2 отбора правят цяло първенство (Примера дивисион) ?!?!?

Ами малоумен ти е въпроса бе пич.Какво питаш ти? Кой е казал това че два отбора правят цяло първенство? Ти ли ? Искаш някой да ти отговори защо си се заблудил ли? Или защоto пишеш неистини които нямат никаква връзка с фактите ли? В този въпрос ( ако може така да се нарече) има едно заблудено твое ( а и не само твое) твърдение. На какво искаш да ти се отговори? На заблуденото ти твърдение ли? Ами потърси специализирана помощ или погледни фактите.Толкова е просто.

Ти казваш защо е СЛАБО НИВОТО във ВЛ а аз ти казвам ЧЕ Е СЛАБО.Просто никой не го казва и според мен този въпрос не е изяснен.Нямам намерение да обсъждам ЗАЩО Е СЛАБО преди да ясно ЧЕ Е СЛАБО. Констатирам че в момента нивото във ВЛ е слабо и отговарям на въпроса " как може да избереш Осасуна-Билбао пред КПР-УБА? Ами ей така.Просто Осасуна-Билбао играят много по-красив и приятен футбол.

А вече другия въпрос е,защо на драгия зрител не се даде по-лесен достъп до по-приятния и красив футбол? На този въпрос ми се отговаря с "ами търсенето определя предлагането". Само че аз мисля че и това е много голяма заблуда и че пропагандата е в днешно време е всичко.От 10 години (а защо не и от много повече) предлагането определя търсенето.Нямат ли най-много продажби продуктите които са най-много рекламирани? Забележи че в хранителните магазини, ( и не само) стоката която е доказана че е добра е най- навътре на щанда а новата стоката е най-отпред.На мен ми се случва много често да питам къде мога да намеря това което търся и след обстойно ровене навътре в щанда под новата рекламирана стока се изважда тази която търся и която е доказана като добра.Замисли се над тия неща.
Защо сладките стоки се слагат на ниво под кръста на възрастен човек? Ами защото са на нивото на очите на децата.Защо не сложат уискито там? Ей за това говоря.

За да ти хареса ( или не ) нещо първо трябва да го видиш.Аз мисля че много от феновете на английския футбол не са видели другия и за това харесват английския футбол.Далеч съм от мисълта да критикувам тия които са видели и едното и другото и просто вкуса им е обърнат към английския стил.В такъв случай нямам нищо против.Всеки да си гледа каквото си харесва.
Само че в България ( а и в света) английския футбол се рекламира най-много и за това и се гледа най-много.Това няма нищо общо с качеството.
Последна промяна от sl321 на 06 апр 2012 18:00, променено общо 5 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 апр 2012 13:31

Кое е конкурентното на Премиършип като за 20 години Юнайтед имат 12 първи места, а Барселона и Реал имат за същия период 15 титли общо :roll:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 06 апр 2012 15:13

pomiqrat написа:Кое е конкурентното на Премиършип като за 20 години Юнайтед имат 12 първи места, а Барселона и Реал имат за същия период 15 титли общо :roll:

Ispния с 9 шампиона в историята си,а Англия 23

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 15:41

Alexx написа:
pomiqrat написа:Кое е конкурентното на Премиършип като за 20 години Юнайтед имат 12 първи места, а Барселона и Реал имат за същия период 15 титли общо :roll:

И на повечето от тях им е правен помен. Играят в селските лиги, докато тия в Испания си държат ниво от време оно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 06 апр 2012 17:11

Alexx написа:

23 от 1888 година и 4 от 1992 год. насам
Манчо 12 - 1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2000, 2001, 2003, 2007, 2008, 2009, 2011
1994-95 Блекбърн Р
Аrseнал - 4 - 1991, 1998, 2002, 2004
Челси - 3 2004-2006 и 2010

9 от 1929 година и 5 от 1992 год. насам
Реал Мадрид 6 - 1995, 1997, 2001, 2003, 2007,2008
Барселона - 10 - 1992, 1993, 1994, 1998, 1999, 2005, 2006, 2009, 2010, 2011
Атлетико Мадрид -1- 1996
Валенсия -2- 2002, 2004
Депортиво - 1 - 2000
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 апр 2012 23:38

Най-интересното е че ние феновете на ВЛ изобщо не ни интересува какво става в смешното испанско първенство, докато вие веднага скачате при първи провал на английски отбор и винаги си мерите примера по ВЛ.Защо феновете на ВЛ не се опитваха да докажат нещо пред феновете на примера преди 3-4 години ?
Много просто ,защото сме на върха и не виждаме тия под нас ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Футбол - Свят”