MuFc1878 написа:Обаче как си пишете избирателно. Взели този сезон и край Примера та Примера. Ами защо никой фен на английския футбол преди 2 сезона не написа, че Висшата лига е по-силна от испанското първенство. По 2-3 полуфиналиста в ШЛ. Жалки сте с опитите да кажете на бялото черно!!! Просто сега има лек спад в отборите на Албиона като цяло. Арсенал го карат по инерция, Сити са умряли от гъдел, Ливърпул имат много тежък период, но скоро и те ще се появят на сцената. Челси все още брани знамето на Англия в Европа! Юнайтед са константа от 3 сезона насам, което стига да печели титлата във Висшата лига.
Още чакам отговор как 2 отбора правят цялото първенство!
Ами така де,и аз това искам да кажа.Че има спад и не може да се говори за висшата лига така както се говореше с право преди няколко сезона.С други думи ,сега е много по зле от преди три години когато английските отбори бяха много по-силни ,само че сега когато са много по-слаби пак се говори така че все едно са силни.
Аз не знам кой е жалък.Изреждаш повечето водещи отбори и за едните казваш че са умрели от гъдел ( на второ място са
Това последното въпрос ли е? И какъв му е смисъла? Ти разбираш ли какво си написал?
За Ман Ю и Ман С ли говориш ? И аз това се чудя,как толкова слаби отбори може да са първи и втори в много силното първенство на Англия и да водят на третия с 12-16 точки.