Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Чакаме вашите извинения, червени фенове!

Мнениеот k.dimitrov » 05 апр 2012 23:35

BRF написа:

Ако съм го казал а явно съм значи съм сгрешил.Ако и вие се разкаивате са незаконния договор с Анисе аз ви се извинявам че не съм преценил правилно.[/quote]

А, ти каза, че ще признаеш, че договорът е законен, какъвто си е. И това ли забрави. Ами, то в това беше спорът, ти доказваше, че договорът е незаконен и затова ще ви разрешат да го картотекирате, а аз, Миро, Ванката(мазута), че договорът е напълно законен и сте навлезли в "небрано лозе", вследствие на което Анисе няма да бъде картотекиран при вас.[/quote]
Прочети цялото становище на онова убиващо футбола в България нещо наречено бфс[/quote]

Четох Вальо, повтарят това, което ние ви говорим от 5 януари. Вие не вярвахте, защото смятате, че сте богопомазани. Е, нещата се случиха, сега и БФС ви го казаха. Имайте малко чест. Истината боли, но трябва да се приема.[/quote]
кои сме ние пишеш с мен.повтаряте глупости като латерни.бфс казаха че договора е прекратен.приемете вие вашата истина а тя е че Черноморец е подписвал неправомерни договори.истината боли но имаити малко чест[/quote]

Вальо, Вальо, пак ли трябва да се обяснява, прекратен е трудовият договор. Него може да го прекрати всеки в България, който е сключил такъв, включително и всички футболисти. Не бе прекратена картотеката му в Черноморец, защото е изрядна, а това е нещо по-различно. Но не ми се обяснява наново, ако не си го разбрал досега, няма да го разбереш. Няма да разбереш и защо вашите юристи заеха губещата позиция. А това не го е измислила БФС, така е в целия футболен свят под егидата на ФИФА. Край, явно няма да се извиниш, жалко, че не си удържа на думата, но на тази тема няма нужда повече да коментираме.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 апр 2012 23:44

subzero написа:
BRF написа:
кои сме ние пишеш с мен.повтаряте глупости като латерни.бфс казаха че договора е прекратен.приемете вие вашата истина а тя е че Черноморец е подписвал неправомерни договори.истината боли но имаити малко чест

Пффффф,ко става тукаааа..?? Ся разбрах,че Черноморец са виновни и незнайно защо водача в класирането е мачкан от гадното БФС и си взима мачовете в Пловдив и Севлиево без проблеми.Точно от теб не го очаквах. Знам,че си пич и винаги си откровен. По времето,когато този договор е сключен е бил редовен.И какво като договора е бил прекратен?? Ми що не го картотекираха?? Щото не е само да е прекратен и мозък се иска.Ся Градев утре ще приказва глупости и вие ще му вярвате. Факт е,че в началото си мислех,че Киряков се е осрал,като знам къв е. Как вие за миг не си помислихте,че може да са сгрешили вашите хора?? И сега когато ФИФА спре правата на Анисе и накаже ЦСКА пак ли ние сме виновни??

кага съм казал че не сме виновни.щом не е картотекиран значи има някакъв проблем.ВИНАТА НА ЧЕРНОМОРЕЦ НЕ ОНЕВИНЯВА ЦСКА.Този договор никога не е бил коректен ама не чувам някои от вас да го признава.А ние сме на първо място точно защото си взехме мачовете в Пловдив и Севлиево.Не виждам защо ги намесваш ако мислиш че победите ни там са нечестни кажи го с истински думи.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 апр 2012 23:49

k.dimitrov написа:
BRF написа:

А, ти каза, че ще признаеш, че договорът е законен, какъвто си е. И това ли забрави. Ами, то в това беше спорът, ти доказваше, че договорът е незаконен и затова ще ви разрешат да го картотекирате, а аз, Миро, Ванката(мазута), че договорът е напълно законен и сте навлезли в "небрано лозе", вследствие на което Анисе няма да бъде картотекиран при вас.

Прочети цялото становище на онова убиващо футбола в България нещо наречено бфс[/quote]

Четох Вальо, повтарят това, което ние ви говорим от 5 януари. Вие не вярвахте, защото смятате, че сте богопомазани. Е, нещата се случиха, сега и БФС ви го казаха. Имайте малко чест. Истината боли, но трябва да се приема.[/quote]
кои сме ние пишеш с мен.повтаряте глупости като латерни.бфс казаха че договора е прекратен.приемете вие вашата истина а тя е че Черноморец е подписвал неправомерни договори.истината боли но имаити малко чест[/quote]

Вальо, Вальо, пак ли трябва да се обяснява, прекратен е трудовият договор. Него може да го прекрати всеки в България, който е сключил такъв, включително и всички футболисти. Не бе прекратена картотеката му в Черноморец, защото е изрядна, а това е нещо по-различно. Но не ми се обяснява наново, ако не си го разбрал досега, няма да го разбереш. Няма да разбереш и защо вашите юристи заеха губещата позиция. А това не го е измислила БФС, така е в целия футболен свят под егидата на ФИФА. Край, явно няма да се извиниш, жалко, че не си удържа на думата, но на тази тема няма нужда повече да коментираме.[/quote]
Последно и от мен към теб.Договора е прекратен.Жълтата му карта е в Литва или Латвия.Ако искаш го разбирай.Не е в ЦСКА защото е истърван срока за картотекиране.Защо е изтърван срока ---защото не е наред нещо.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 апр 2012 23:52

BRF написа:
subzero написа:
BRF написа:
кои сме ние пишеш с мен.повтаряте глупости като латерни.бфс казаха че договора е прекратен.приемете вие вашата истина а тя е че Черноморец е подписвал неправомерни договори.истината боли но имаити малко чест

Пффффф,ко става тукаааа..?? Ся разбрах,че Черноморец са виновни и незнайно защо водача в класирането е мачкан от гадното БФС и си взима мачовете в Пловдив и Севлиево без проблеми.Точно от теб не го очаквах. Знам,че си пич и винаги си откровен. По времето,когато този договор е сключен е бил редовен.И какво като договора е бил прекратен?? Ми що не го картотекираха?? Щото не е само да е прекратен и мозък се иска.Ся Градев утре ще приказва глупости и вие ще му вярвате. Факт е,че в началото си мислех,че Киряков се е осрал,като знам къв е. Как вие за миг не си помислихте,че може да са сгрешили вашите хора?? И сега когато ФИФА спре правата на Анисе и накаже ЦСКА пак ли ние сме виновни??

кага съм казал че не сме виновни.щом не е картотекиран значи има някакъв проблем.ВИНАТА НА ЧЕРНОМОРЕЦ НЕ ОНЕВИНЯВА ЦСКА.Този договор никога не е бил коректен ама не чувам някои от вас да го признава.А ние сме на първо място точно защото си взехме мачовете в Пловдив и Севлиево.Не виждам защо ги намесваш ако мислиш че победите ни там са нечестни кажи го с истински думи.

Не! Бихте си честно и почтено. Исках да кажа,че ако искаха да ви мачкат щяха да го направят там. Не с Анисе. А за договора как да призная,че е некоректен като не е.Значи Вальо,сега този договор е некоректен,но тогава не е бил. Ся аз как да призная обратното.А и дори и да е некоректен,защо ЦСКА не тръгнаха от това,а мислиха всякви други глупави ходове за да се стигне до тук?? Кажи:тез бургаски тъпаци са сключили кофти договор,ся ги даваме на ФИФА и си зимаме Аносе без пари,както решихме и действай. Пък то кво...първо Черноморец виновни,после БФС напрайли не знам си кво,после писмото не било 1,а 2 страници,Литва,Латвия,Естония и тях включихме.Безумие!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 апр 2012 23:55

BRF написа:Последно и от мен към теб.Договора е прекратен.Жълтата му карта е в Литва или Латвия.Ако искаш го разбирай.Не е в ЦСКА защото е истърван срока за картотекиране.Защо е изтърван срока ---защото не е наред нещо.

Срока е изтърван , защото от ЦСКА не подадоха документи навреме ... или ако предпочиташ , защото договора на Анисе с ЦСКА е подписан на 12.03.2012 . А пък литовския клуб чак на 30.03.2012 се отказва да го ползва ( явно не знаят , че Анисе вече не е техен футболист ) ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 апр 2012 00:01

BRF написа:
k.dimitrov написа:
BRF написа:

А, ти каза, че ще признаеш, че договорът е законен, какъвто си е. И това ли забрави. Ами, то в това беше спорът, ти доказваше, че договорът е незаконен и затова ще ви разрешат да го картотекирате, а аз, Миро, Ванката(мазута), че договорът е напълно законен и сте навлезли в "небрано лозе", вследствие на което Анисе няма да бъде картотекиран при вас.

Прочети цялото становище на онова убиващо футбола в България нещо наречено бфс

Вальо, Вальо, пак ли трябва да се обяснява, прекратен е трудовият договор. Него може да го прекрати всеки в България, който е сключил такъв, включително и всички футболисти. Не бе прекратена картотеката му в Черноморец, защото е изрядна, а това е нещо по-различно. Но не ми се обяснява наново, ако не си го разбрал досега, няма да го разбереш. Няма да разбереш и защо вашите юристи заеха губещата позиция. А това не го е измислила БФС, така е в целия футболен свят под егидата на ФИФА. Край, явно няма да се извиниш, жалко, че не си удържа на думата, но на тази тема няма нужда повече да коментираме.[/quote]
Последно и от мен към теб.Договора е прекратен.Жълтата му карта е в Литва или Латвия.Ако искаш го разбирай.Не е в ЦСКА защото е истърван срока за картотекиране.Защо е изтърван срока ---защото не е наред нещо.[/quote]

Жълтата му карта е в Литва, защото го направиха аматьор. Всеки футболист може да си прекрати картотеката на професионалист и да стане аматьор. И това няма никаква връзка с това какъв му е бил договора. Ама няма как, веднага след това да стане професионалист и да получи жълта карта за професионалист. Ето, това са пропуснали вашите юристи.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всичко по темата "Анисе"!

Мнениеот petkan » 06 апр 2012 00:02

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:знам ама сега ще паднеш на 25% а явно не ти пука за вашите футболисти ама то си е твоя работа

Пък може и да скоча на 75% , знае ли човек ... Пък футболистите на Черноморец има кой да ги мисли , на мен не са ми възложили такива функции .
п.п Понеже се отклонихме от темата , надявам се Анисе да се замисли върху въпроса - Защо няма да играе футбол поне до лятото и каква е причината ?

Ще играе. Херо е добър човек и ще си го прибере. Още утре ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 апр 2012 00:07

изтрих си го
Последна промяна от BRF на 06 апр 2012 00:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 апр 2012 00:09

Прав си! Не е тук мястото! Проблемите на ЦСКА - в подфорума на ЦСКА ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 апр 2012 00:13

BRF написа:Не тук е мястото но все пак ще го напиша.бфс е некоректно към ЦСКА
1.Заради тримата допингирани.Могат да играят от 14.03. а те не ги допускат не коментирам дали наказанието е достатъчно
2.случая с Присо 5 мача за нападение на длъжностно лице,което според прокуратурата не е имало.даксон който извърши фала провокира и симулира след това псува плю и пръв посегна да удари.Присо фаулиран плют нападнат.Даксон 1 мач Присо 2 мача
За злините на българския футбол нанесени от бфс смятам за ясни на всички.последните квалификации казват всичко.
Изразявам лично мнение

Няма да взема отношение,не и в този форум. Иначе за БФС си прав.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”