BRF написа:
Ако съм го казал а явно съм значи съм сгрешил.Ако и вие се разкаивате са незаконния договор с Анисе аз ви се извинявам че не съм преценил правилно.[/quote]
А, ти каза, че ще признаеш, че договорът е законен, какъвто си е. И това ли забрави. Ами, то в това беше спорът, ти доказваше, че договорът е незаконен и затова ще ви разрешат да го картотекирате, а аз, Миро, Ванката(мазута), че договорът е напълно законен и сте навлезли в "небрано лозе", вследствие на което Анисе няма да бъде картотекиран при вас.[/quote]
Прочети цялото становище на онова убиващо футбола в България нещо наречено бфс[/quote]
Четох Вальо, повтарят това, което ние ви говорим от 5 януари. Вие не вярвахте, защото смятате, че сте богопомазани. Е, нещата се случиха, сега и БФС ви го казаха. Имайте малко чест. Истината боли, но трябва да се приема.[/quote]
кои сме ние пишеш с мен.повтаряте глупости като латерни.бфс казаха че договора е прекратен.приемете вие вашата истина а тя е че Черноморец е подписвал неправомерни договори.истината боли но имаити малко чест[/quote]
Вальо, Вальо, пак ли трябва да се обяснява, прекратен е трудовият договор. Него може да го прекрати всеки в България, който е сключил такъв, включително и всички футболисти. Не бе прекратена картотеката му в Черноморец, защото е изрядна, а това е нещо по-различно. Но не ми се обяснява наново, ако не си го разбрал досега, няма да го разбереш. Няма да разбереш и защо вашите юристи заеха губещата позиция. А това не го е измислила БФС, така е в целия футболен свят под егидата на ФИФА. Край, явно няма да се извиниш, жалко, че не си удържа на думата, но на тази тема няма нужда повече да коментираме.

[/center]
[/center]