Пловдив1926 написа:Ванко пак заформи драматаТанко е голям мъжкар. Сигурен съм, че ще се оправи по-рано от предвиденото!
Драмата ще е малко преди да започне мача...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926 написа:Ванко пак заформи драматаТанко е голям мъжкар. Сигурен съм, че ще се оправи по-рано от предвиденото!

kartago написа:Напрово се чудя на такива мнения! Тянко ( танк-о) е едно от най-големите дървета и недоразумения в нашенския футбол ( изказвам строго лично мнение), но от друга страна наистина има заряд в него! Изумен съм, че ТОЙ е получил контузия, а не я е причинил на друг футболист! Следя го още от Черно море, даже му станах и "фен" по едно време като вкара гол на Щутгарт (аз по принцип си мразех Леман, но тогава се изказа и за отбора от Варна), че умрях от кеф, че такова дърво му вкара гол! Тянко си е за жълт картон още от съблекалнята и е изключително рисков играч( има доста разминавания в координацията и уцелването на топката)! Ако гледате повторението му на гола срещу "Черноморец" просто не може да се разбере с кой точно ръб на главата си удари тази топка ( но факта си е факт де, направи обрата!) За Никасио ви трябва интелигентен защитник, който да знае как да го държи или на дистанция, или прекалено близо до пелантерията ( зависи от силните му страни, нямам много поглед). Модератор Локо Пд знае за какво говоря, как един Дембеле беше буквално обезличен в Бургас защото треньора на "Левски" не знаеше какви точно силни страни да използва! Тука си го препредаваха и го направиха смешен! ( не, че футболиста имаше някаква вина, просто спазваше тактическата схема). Както и да е, изказах лично мнение, щом го цените, дано по-бързо да се оправя!
Ванко_Ултраса написа:Пловдив1926 написа:Ванко пак заформи драматаТанко е голям мъжкар. Сигурен съм, че ще се оправи по-рано от предвиденото!
Драмата ще е малко преди да започне мача...

Ванко_Ултраса написа:Почти всеки на Локомотив Пд![]()
Така както се решиха мачовете с ЦСКА, Пирин и Видима на Лаута, когато нашите защитници бягаха от топката и всички около мен на Спротклуб им се смееха.
Дай да не се правим на луди - мачът с Литекс ще се реши извън терена.
Аз лично вярвам на човек, който е в играта заедно с ръководството, отколкото на теб да се правиш на 5 за 4 тук.
Пиши си, каквото ти е на сърце и си вярвай.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост