Пловдив1926 написа:Ванко пак заформи драматаТанко е голям мъжкар. Сигурен съм, че ще се оправи по-рано от предвиденото!
Драмата ще е малко преди да започне мача...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926 написа:Ванко пак заформи драматаТанко е голям мъжкар. Сигурен съм, че ще се оправи по-рано от предвиденото!

kartago написа:Напрово се чудя на такива мнения! Тянко ( танк-о) е едно от най-големите дървета и недоразумения в нашенския футбол ( изказвам строго лично мнение), но от друга страна наистина има заряд в него! Изумен съм, че ТОЙ е получил контузия, а не я е причинил на друг футболист! Следя го още от Черно море, даже му станах и "фен" по едно време като вкара гол на Щутгарт (аз по принцип си мразех Леман, но тогава се изказа и за отбора от Варна), че умрях от кеф, че такова дърво му вкара гол! Тянко си е за жълт картон още от съблекалнята и е изключително рисков играч( има доста разминавания в координацията и уцелването на топката)! Ако гледате повторението му на гола срещу "Черноморец" просто не може да се разбере с кой точно ръб на главата си удари тази топка ( но факта си е факт де, направи обрата!) За Никасио ви трябва интелигентен защитник, който да знае как да го държи или на дистанция, или прекалено близо до пелантерията ( зависи от силните му страни, нямам много поглед). Модератор Локо Пд знае за какво говоря, как един Дембеле беше буквално обезличен в Бургас защото треньора на "Левски" не знаеше какви точно силни страни да използва! Тука си го препредаваха и го направиха смешен! ( не, че футболиста имаше някаква вина, просто спазваше тактическата схема). Както и да е, изказах лично мнение, щом го цените, дано по-бързо да се оправя!
 Приятелю,ако беше гледал всичките мачове на Локо ПД,нямаше да се чудиш.По принцип повечето от нас,бяхме скептично настроени,когато разбрахме,че Танко идва при нас.Обаче момчето успя да спечели феновете още с първите си мачове.А и играта му се подобри,спрямо това,което показваше в другите отбори.Да не говорим,че отдавна имахме нужда от едно "ренде"
 Приятелю,ако беше гледал всичките мачове на Локо ПД,нямаше да се чудиш.По принцип повечето от нас,бяхме скептично настроени,когато разбрахме,че Танко идва при нас.Обаче момчето успя да спечели феновете още с първите си мачове.А и играта му се подобри,спрямо това,което показваше в другите отбори.Да не говорим,че отдавна имахме нужда от едно "ренде"  в защита.Ненапразно Кокала вчера беше бесен,когато излязоха резултатите от прегледа.Така че,Танка си е ценен кадър откъдето и да погледнеш.Лошото е,че Карвальо също е аут.
 в защита.Ненапразно Кокала вчера беше бесен,когато излязоха резултатите от прегледа.Така че,Танка си е ценен кадър откъдето и да погледнеш.Лошото е,че Карвальо също е аут.Ванко_Ултраса написа:Пловдив1926 написа:Ванко пак заформи драматаТанко е голям мъжкар. Сигурен съм, че ще се оправи по-рано от предвиденото!
Драмата ще е малко преди да започне мача...

После се чудиш що ти се смеят хората
 После се чудиш що ти се смеят хората  Мача с Литекс ще е истински и много, много труден мач. Ти и твоя човек сте абсолютни шматки, в това се убедихме вече многократно. Не искам да те обиждам, но прекаляваш. Просто нещата, които пишеш нямат нищо, нищо общо с реалността. Когато има нещо нередно съм първия който скача срещу простотиите, много добре знаеш, но този мач е 100% чист.
 Мача с Литекс ще е истински и много, много труден мач. Ти и твоя човек сте абсолютни шматки, в това се убедихме вече многократно. Не искам да те обиждам, но прекаляваш. Просто нещата, които пишеш нямат нищо, нищо общо с реалността. Когато има нещо нередно съм първия който скача срещу простотиите, много добре знаеш, но този мач е 100% чист.Ванко_Ултраса написа:Почти всеки на Локомотив Пд
Така както се решиха мачовете с ЦСКА, Пирин и Видима на Лаута, когато нашите защитници бягаха от топката и всички около мен на Спротклуб им се смееха.
Дай да не се правим на луди - мачът с Литекс ще се реши извън терена.
Аз лично вярвам на човек, който е в играта заедно с ръководството, отколкото на теб да се правиш на 5 за 4 тук.
Пиши си, каквото ти е на сърце и си вярвай.
 Предпочиташ да злепоставиш Локомотив и феновете му от колкото него ли ?
 Предпочиташ да злепоставиш Локомотив и феновете му от колкото него ли ?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта