Черно море с екипи на TOMY.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Kasperle
Контакти:

Re: Черно море с екипи на TOMY.

Мнениеот Kasperle » 12 авг 2009 14:34

мексико от 80-те поне (преди това не знам) си карат на адидас и найки
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 авг 2009 14:35

Томи избараха и добър дизайн на емблемата си. Производството и материалите са безкомпромисни. Лично аз предпочитам българското, но не защото е българско,а защото е с покритие и качество. Фланелката не задържа пот или мокри петна. При дъжд е страхотна. Чувството на мокрост е друго, имаш чувството, че си със шушляк. Въобще само комплименти. С анцунга в миши гъз съм се завирал и ще кажеш, че току що го обличам. Който има възможност и търси нещо свястно на разумна цена-това е марката. Няма да се подведе и ще знае, че не е менте. Цеховете и цялото производство са по европейски образец и нямат нищо общо с гаражните дупки. И пак казвам - радвам се, че Ч.Море, Монтана, Сливен и др. се обличат с такива екипи. Чудно ми е, защо бургаските клубове се изхвърлят с някакви найкови и пуми, за които се чуват противоречиви отзиви. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 12 авг 2009 15:01

ntodorov написа:Чудно ми е, защо бургаските клубове се изхвърлят с някакви найкови и пуми, за които се чуват противоречиви отзиви. :roll:

Тук сбърка! Ела в неделя на мача на Нафтата и ще видиш!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 авг 2009 15:01

Kasperle
мексико от 80-те поне (преди това не знам) си карат на адидас и найки

Ами играли са... Ето например през 1998-ма играят с Aba sport:
Изображение

Но това, за което аз говоря е ето това... Мексико през 2002-ра:
Изображение
http://www.atletica.com/contacto_altletica.php

Между другото Мексико през годините са играли дори с Levi's.... :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 авг 2009 15:24

pas написа:
ntodorov написа:Чудно ми е, защо бургаските клубове се изхвърлят с някакви найкови и пуми, за които се чуват противоречиви отзиви. :roll:

Тук сбърка! Ела в неделя на мача на Нафтата и ще видиш!

Да, видях, че Нефтохимик вече са с Томи. Това е радващо. Не ги гледах в контролата със Созопол, а по - горе визирах предния и сегашния екипи на Черноморец. Не се изразих вярно. Писал съм клубове - да прав си. Е вече и Нефтохимик са в час с доброто.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 авг 2009 17:21

Екипите са много добри дано повече Български отбори предпочетат Българското производство
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 авг 2009 20:42

Аз съм националист и искам българското да се предпочита.Много ясно,че трябва да играем с ТОМИ.Даже съм горд,че сме избрали българска фирма.Надявам се някой ден и Националния отбор да играе с ТОМИ,така както примерно Дания винаги играе със своя ХУМЕЛ.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 12 авг 2009 20:55

Отборите трябва да залагат на удобното, това, с което им е конфортно.За цента си ТОМИ наистина са добри.Но истинските найк, адидас имат също добри неща.Затова не съдете отборите, които не са с ТОМИ.Щом футболистите не се оплакват от екипите - значи марката си е свършила работаа.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 авг 2009 10:03

anxiety
Отборите трябва да залагат на удобното, това, с което им е конфортно.За цента си ТОМИ наистина са добри.Но истинските найк, адидас имат също добри неща.Затова не съдете отборите, които не са с ТОМИ.Щом футболистите не се оплакват от екипите - значи марката си е свършила работаа.

"Томи" за цената си наистина са добри... но са и удобни и комфортни... Но наистина нека обърнем внимание и на цената!!! Нещо много важно,,, В крайна сметка екипите не са само за футболистите... това е ПРОДУКТ, който носи добри постъпления на клубовете и производителите в нормалните страни... Екипите на отборите трябва да са достъпни за феновете и те масово да си ги закупуват... И в този смисъл ако БГ отборите играят с Adidas, Nike или фирми все от този ранг за по-голямата част от феновете ще е проблем да си закупуват фланелките... не случайно в Локомотив Пд бе практика да се продават буквално официални ментета /колкото и абсурдно да звучи/ на екипите докато отбора играеше с Asics и Uhlsport.... Беше доста тъпо, 'щото фланелките нямаха нищо общо се тези, които игареха футболистите, но иначе и двете бяха Asics, съответно Uhlsport.... Затова!!! По-добре "Томи", "Тенев спорт" или каквото и да е българско произоводство.... в крайна сметка не се ли произвеждат на ишлеме много спортникте стоки имено в БГ?!... т.е. тук също можем да работим качествено.... Още повече, че потребявайки българското така ще дадем възможност българската фирма да разшири и подобри производсвото си, а оттам и работните места и така по веригата!!!
На времето имах кафене до Гръцкото консулство в Пловдив... Трябва да ви кажа, че на ден минаваха сумати гърци /студенти, служители на консулството, работници - всякакви/... Единственото гръцко нещо, което имахме в кафенето бе шоколадите ION... ами няма такова нещо майна :lol: ... Тези са скъсваха да ги купуват... а повечето го купуваха с думите "Това е най-хубавият шоколад на света"... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 13 авг 2009 10:39

Sagittarius написа:Аз съм националист и искам българското да се предпочита.Много ясно,че трябва да играем с ТОМИ.Даже съм горд,че сме избрали българска фирма.Надявам се някой ден и Националния отбор да играе с ТОМИ,така както примерно Дания винаги играе със своя ХУМЕЛ.

Стига с тая Дания бе! С адидас играят....
нямам подпис...

Върни се в “Черно море”