Черно море с екипи на TOMY.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море с екипи на TOMY.
мексико от 80-те поне (преди това не знам) си карат на адидас и найки

Томи избараха и добър дизайн на емблемата си. Производството и материалите са безкомпромисни. Лично аз предпочитам българското, но не защото е българско,а защото е с покритие и качество. Фланелката не задържа пот или мокри петна. При дъжд е страхотна. Чувството на мокрост е друго, имаш чувството, че си със шушляк. Въобще само комплименти. С анцунга в миши гъз съм се завирал и ще кажеш, че току що го обличам. Който има възможност и търси нещо свястно на разумна цена-това е марката. Няма да се подведе и ще знае, че не е менте. Цеховете и цялото производство са по европейски образец и нямат нищо общо с гаражните дупки. И пак казвам - радвам се, че Ч.Море, Монтана, Сливен и др. се обличат с такива екипи. Чудно ми е, защо бургаските клубове се изхвърлят с някакви найкови и пуми, за които се чуват противоречиви отзиви. 

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Чудно ми е, защо бургаските клубове се изхвърлят с някакви найкови и пуми, за които се чуват противоречиви отзиви.
Тук сбърка! Ела в неделя на мача на Нафтата и ще видиш!
- plovdivram
- Контакти:
Kasperle
Ами играли са... Ето например през 1998-ма играят с Aba sport:

Но това, за което аз говоря е ето това... Мексико през 2002-ра:

http://www.atletica.com/contacto_altletica.php
Между другото Мексико през годините са играли дори с Levi's....

мексико от 80-те поне (преди това не знам) си карат на адидас и найки
Ами играли са... Ето например през 1998-ма играят с Aba sport:

Но това, за което аз говоря е ето това... Мексико през 2002-ра:

http://www.atletica.com/contacto_altletica.php
Между другото Мексико през годините са играли дори с Levi's....

pas написа:ntodorov написа:Чудно ми е, защо бургаските клубове се изхвърлят с някакви найкови и пуми, за които се чуват противоречиви отзиви.
Тук сбърка! Ела в неделя на мача на Нафтата и ще видиш!
Да, видях, че Нефтохимик вече са с Томи. Това е радващо. Не ги гледах в контролата със Созопол, а по - горе визирах предния и сегашния екипи на Черноморец. Не се изразих вярно. Писал съм клубове - да прав си. Е вече и Нефтохимик са в час с доброто.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Екипите са много добри дано повече Български отбори предпочетат Българското производство
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Sagittarius
Аз съм националист и искам българското да се предпочита.Много ясно,че трябва да играем с ТОМИ.Даже съм горд,че сме избрали българска фирма.Надявам се някой ден и Националния отбор да играе с ТОМИ,така както примерно Дания винаги играе със своя ХУМЕЛ.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Отборите трябва да залагат на удобното, това, с което им е конфортно.За цента си ТОМИ наистина са добри.Но истинските найк, адидас имат също добри неща.Затова не съдете отборите, които не са с ТОМИ.Щом футболистите не се оплакват от екипите - значи марката си е свършила работаа.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!
- plovdivram
- Контакти:
anxiety
"Томи" за цената си наистина са добри... но са и удобни и комфортни... Но наистина нека обърнем внимание и на цената!!! Нещо много важно,,, В крайна сметка екипите не са само за футболистите... това е ПРОДУКТ, който носи добри постъпления на клубовете и производителите в нормалните страни... Екипите на отборите трябва да са достъпни за феновете и те масово да си ги закупуват... И в този смисъл ако БГ отборите играят с Adidas, Nike или фирми все от този ранг за по-голямата част от феновете ще е проблем да си закупуват фланелките... не случайно в Локомотив Пд бе практика да се продават буквално официални ментета /колкото и абсурдно да звучи/ на екипите докато отбора играеше с Asics и Uhlsport.... Беше доста тъпо, 'щото фланелките нямаха нищо общо се тези, които игареха футболистите, но иначе и двете бяха Asics, съответно Uhlsport.... Затова!!! По-добре "Томи", "Тенев спорт" или каквото и да е българско произоводство.... в крайна сметка не се ли произвеждат на ишлеме много спортникте стоки имено в БГ?!... т.е. тук също можем да работим качествено.... Още повече, че потребявайки българското така ще дадем възможност българската фирма да разшири и подобри производсвото си, а оттам и работните места и така по веригата!!!
На времето имах кафене до Гръцкото консулство в Пловдив... Трябва да ви кажа, че на ден минаваха сумати гърци /студенти, служители на консулството, работници - всякакви/... Единственото гръцко нещо, което имахме в кафенето бе шоколадите ION... ами няма такова нещо майна
... Тези са скъсваха да ги купуват... а повечето го купуваха с думите "Това е най-хубавият шоколад на света"... 
Отборите трябва да залагат на удобното, това, с което им е конфортно.За цента си ТОМИ наистина са добри.Но истинските найк, адидас имат също добри неща.Затова не съдете отборите, които не са с ТОМИ.Щом футболистите не се оплакват от екипите - значи марката си е свършила работаа.
"Томи" за цената си наистина са добри... но са и удобни и комфортни... Но наистина нека обърнем внимание и на цената!!! Нещо много важно,,, В крайна сметка екипите не са само за футболистите... това е ПРОДУКТ, който носи добри постъпления на клубовете и производителите в нормалните страни... Екипите на отборите трябва да са достъпни за феновете и те масово да си ги закупуват... И в този смисъл ако БГ отборите играят с Adidas, Nike или фирми все от този ранг за по-голямата част от феновете ще е проблем да си закупуват фланелките... не случайно в Локомотив Пд бе практика да се продават буквално официални ментета /колкото и абсурдно да звучи/ на екипите докато отбора играеше с Asics и Uhlsport.... Беше доста тъпо, 'щото фланелките нямаха нищо общо се тези, които игареха футболистите, но иначе и двете бяха Asics, съответно Uhlsport.... Затова!!! По-добре "Томи", "Тенев спорт" или каквото и да е българско произоводство.... в крайна сметка не се ли произвеждат на ишлеме много спортникте стоки имено в БГ?!... т.е. тук също можем да работим качествено.... Още повече, че потребявайки българското така ще дадем възможност българската фирма да разшири и подобри производсвото си, а оттам и работните места и така по веригата!!!
На времето имах кафене до Гръцкото консулство в Пловдив... Трябва да ви кажа, че на ден минаваха сумати гърци /студенти, служители на консулството, работници - всякакви/... Единственото гръцко нещо, което имахме в кафенето бе шоколадите ION... ами няма такова нещо майна

Sagittarius написа:Аз съм националист и искам българското да се предпочита.Много ясно,че трябва да играем с ТОМИ.Даже съм горд,че сме избрали българска фирма.Надявам се някой ден и Националния отбор да играе с ТОМИ,така както примерно Дания винаги играе със своя ХУМЕЛ.
Стига с тая Дания бе! С адидас играят....
нямам подпис...