727150 написа:Класирането на цска е без значение , и да станат първи и да не станат първи , няма да вземат лиценз .
32-ра титла,това малко ли е?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
727150 написа:Класирането на цска е без значение , и да станат първи и да не станат първи , няма да вземат лиценз .
Янис Зику написа:1. ЦСКА
2. Черноморец
3. Литекс/Лудогорец (Който от двата отбора вземе купата ще е на четвъртото място)
4. Лудогорец/Литекс
5. Левски
Това е моята прогноза, има голямо пристрастие, знам, но за мен това е хем най-възможният, хем най-добрият вариант.
Udoji90 написа:Иска ми се шампион да е ЦСКА, а от конкурентите най-силно ме притесняват "Лудогорец". Много пъти съм казвал, че реалната ни цел тази година е просто да се доберем до клубните турнири, но при сегашните обстоятелства ще се опитаме да се преборим и за титлата.
Morgause написа:Udoji90 написа:Иска ми се шампион да е ЦСКА, а от конкурентите най-силно ме притесняват "Лудогорец". Много пъти съм казвал, че реалната ни цел тази година е просто да се доберем до клубните турнири, но при сегашните обстоятелства ще се опитаме да се преборим и за титлата.
Разберето го, в ЦСКА всичко друго освен титла е провал! Лично на мен ми писна да гледам ЦСКА в ЛЕ! От 2005-та не сме играли в ШЛ, писна ми!Сигурен съм, че ако стигнем до плейофи-те на ШЛ, стадиона ще се напълни! Сега нещата са коренно различно от преди няколко години!
Udoji90 написа:Udoji90 написа:Иска ми се шампион да е ЦСКА, а от конкурентите най-силно ме притесняват "Лудогорец". Много пъти съм казвал, че реалната ни цел тази година е просто да се доберем до клубните турнири, но при сегашните обстоятелства ще се опитаме да се преборим и за титлата.
Така е, обаче с многото проблеми този сезон не можем да се сърдим на момчетата, ако не станат шампиони. Стойчо в предните 2 случая направи селекция и веднага стана шампион. Надявам се сега през лятото пак да вземем нови играчи и догодина да сме шампиони, но специално за настоящия сезон няма да е трагедия, ако не завършим първи.
[/center]Morgause написа:Трагедия ще е, с оглед представянето на другите "конкуренти"!!! С какво Лудогорец, Левски, Черноморец, са повече от нас!?
ЦСКА ще е шампион!!!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта