Вашите прогнози за крайното класиране на шампионата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Re: Вашите прогнози за крайното класиране на шампионата

Мнениеот Edwin » 03 апр 2012 15:46

727150 написа:Класирането на цска е без значение , и да станат първи и да не станат първи , няма да вземат лиценз .

:lol: :lol:
32-ра титла,това малко ли е?
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 03 апр 2012 15:54

727150 написа:Класирането на цска е без значение , и да станат първи и да не станат първи , няма да вземат лиценз .

http://football.sportal.bg/news.php?news=357938 ,айте много поздрави!!

Ще цитирам мнение от друга тема:

Янис Зику написа:1. ЦСКА
2. Черноморец
3. Литекс/Лудогорец (Който от двата отбора вземе купата ще е на четвъртото място)
4. Лудогорец/Литекс
5. Левски

Това е моята прогноза, има голямо пристрастие, знам, но за мен това е хем най-възможният, хем най-добрият вариант.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 апр 2012 15:56

Иска ми се шампион да е ЦСКА, а от конкурентите най-силно ме притесняват "Лудогорец". Много пъти съм казвал, че реалната ни цел тази година е просто да се доберем до клубните турнири, но при сегашните обстоятелства ще се опитаме да се преборим и за титлата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

danail1985
Контакти:

Мнениеот danail1985 » 03 апр 2012 15:58

Левски и 8 поредни победи :) : :lol: :lol: :lol: ...Абе левскари, осъзнавате ли какво пишете....те от 22 мача имат 15 победи и 7 загуби, а сега изведнъж 8 победи...Осъзнайте се :)
1.Лудогорец
2.Литекс
3.ЦСКА
4.Левски
5.Черноморец

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 03 апр 2012 16:05

1 СВЕТКАВИЦА 2 КАЛИАКРА 3 ВИДИМА 4 БОТЕВ ВРАЦА 5 ЛОКО СФ тук е истинският футбол :)
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 03 апр 2012 16:24

Udoji90 написа:Иска ми се шампион да е ЦСКА, а от конкурентите най-силно ме притесняват "Лудогорец". Много пъти съм казвал, че реалната ни цел тази година е просто да се доберем до клубните турнири, но при сегашните обстоятелства ще се опитаме да се преборим и за титлата.

Разберето го, в ЦСКА всичко друго освен титла е провал! Лично на мен ми писна да гледам ЦСКА в ЛЕ! От 2005-та не сме играли в ШЛ, писна ми! :evil: Сигурен съм, че ако стигнем до плейофи-те на ШЛ, стадиона ще се напълни! Сега нещата са коренно различно от преди няколко години!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 апр 2012 16:26

Morgause написа:
Udoji90 написа:Иска ми се шампион да е ЦСКА, а от конкурентите най-силно ме притесняват "Лудогорец". Много пъти съм казвал, че реалната ни цел тази година е просто да се доберем до клубните турнири, но при сегашните обстоятелства ще се опитаме да се преборим и за титлата.

Разберето го, в ЦСКА всичко друго освен титла е провал! Лично на мен ми писна да гледам ЦСКА в ЛЕ! От 2005-та не сме играли в ШЛ, писна ми! :evil: Сигурен съм, че ако стигнем до плейофи-те на ШЛ, стадиона ще се напълни! Сега нещата са коренно различно от преди няколко години!

Така е, обаче с многото проблеми този сезон не можем да се сърдим на момчетата, ако не станат шампиони. Стойчо в предните 2 случая направи селекция и веднага стана шампион. Надявам се сега през лятото пак да вземем нови играчи и догодина да сме шампиони, но специално за настоящия сезон няма да е трагедия, ако не завършим първи. ;)

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 03 апр 2012 16:30

Udoji90 написа:

Така е, обаче с многото проблеми този сезон не можем да се сърдим на момчетата, ако не станат шампиони. Стойчо в предните 2 случая направи селекция и веднага стана шампион. Надявам се сега през лятото пак да вземем нови играчи и догодина да сме шампиони, но специално за настоящия сезон няма да е трагедия, ако не завършим първи. ;)

Трагедия ще е, с оглед представянето на другите "конкуренти"!!! С какво Лудогорец, Левски, Черноморец, са повече от нас!?

ЦСКА ще е шампион!!! :evil:
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 03 апр 2012 16:31

Всеки един от отборите в топ 5 има къде да губи точки. Тепърва започват редицата мачове помежду им.
За мен при ЦСКА има един много сериозен фактор, който ги дърпа напред- Жуниор Мораеш. Няма как да не призная, че е страхотен футболист, с много голяма класа за българското първенство. И във всеки един по-завързан мач с равностоен съперник може да избухне и да реши всичко. Карачанаков също е талант, вижда се, че и другите млади могат да вкарват понякога.
Лудогорец играе най-привлекателен футбол, с бързи и технични отигрвания, но допуска грешки и в защита, прави и много пропуски от чисти положения.
Ние имаме добър състав, но пък правим грешки в защита, най-вече заради неопистността на част от играчите отзад.
Черноморец направиха добра селекция зимата, отсъствието на ключови фигури от есента като Жужу и Анисе не се чувства. А и имат най-добрия треньор.
Левски- много слаби продукции напоследък. Имат силни единици като Калво, Рамос, Пинто, Жуниньо, но ако се изправят срещу добре подреден отбор, са супер безидейни.
Ситуацията е такава, че всеки може да победи всеки.
Все пак, ако приемем, че 5-те отбора имат равен брой тежки мачове до края, предполагам, че и ще загубят приблизително по равно точки в тези мачове. Аз така виждам нещата в края на сезона:

1. ЦСКА
2. Лудогорец (с малка разлика от рода на 2-3-4 точки)
3. Литекс (+купата)
4. Черноморец
5. Левски
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 апр 2012 16:34

Morgause написа:Трагедия ще е, с оглед представянето на другите "конкуренти"!!! С какво Лудогорец, Левски, Черноморец, са повече от нас!?
ЦСКА ще е шампион!!! :evil:

Повече от нас са с по-малкия брой продадени ключови играчи, с по-малкия брой контузени и наказани играчи, както и с по-адекватно ръководство (някои от тях) и с по-лека програма до края на сезона (също някои от тях). ;) Но щом казваш "ЦСКА ще е шампион!", аз пък казвам "От твоята уста в Божиите уши!" :)

Върни се в “Футбол - България”