сини богове написа:Кога ще видим юношите на Левски? КОГА? Тази година нека бъде нулева, но поне да вкараме юношите
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
сини богове написа:Кога ще видим юношите на Левски? КОГА? Тази година нека бъде нулева, но поне да вкараме юношите
delqnski47 написа:сини шампиони написа:до къде я докарахме червени те да ни съжаляват
Съвсем сериозно,така е!И много ми е чудно тая вашта агитка е или дрогирана,или корумпирана(без да се обиждат нормалните хора в нея)!Едно от двете...
Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!
delqnski47 написа:сини шампиони написа:до къде я докарахме червени те да ни съжаляват
Съвсем сериозно,така е!И много ми е чудно тая вашта агитка е или дрогирана,или корумпирана(без да се обиждат нормалните хора в нея)!Едно от двете...
Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!
darakchiev_77 написа:Лудогорците ни изнесоха урок как се играе при гостувания, ама няма кой да гледа.
konvoec написа:delqnski47 написа:сини шампиони написа:до къде я докарахме червени те да ни съжаляват
Еми, дрогирана си е, гълъбето раздава
delqnski47 написа:Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост