Левски - Лудогорец - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bossar
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|

Мнениеот bossar » 02 апр 2012 21:37

сини богове написа:Кога ще видим юношите на Левски? КОГА? Тази година нека бъде нулева, но поне да вкараме юношите

+1

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 02 апр 2012 21:37

delqnski47 написа:
сини шампиони написа:до къде я докарахме червени те да ни съжаляват :cry:

Съвсем сериозно,така е!И много ми е чудно тая вашта агитка е или дрогирана,или корумпирана(без да се обиждат нормалните хора в нея)!Едно от двете...
Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!

май и двете
И само Левски оле

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 02 апр 2012 21:38

МРАЗЯ ЙОВОВ!!!
МРАЗЯ ГОНЗО!!!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 02 апр 2012 21:38

delqnski47 написа:

Съвсем сериозно,така е!И много ми е чудно тая вашта агитка е или дрогирана,или корумпирана(без да се обиждат нормалните хора в нея)!Едно от двете...
Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!

Delqnski май ти си единствения нормален човек тука как може Сектор Б да не каже една дума срещу Батков , а после дрогираните да ми пеят: Селяни умрете.

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 02 апр 2012 21:38

darakchiev_77 написа:Лудогорците ни изнесоха урок как се играе при гостувания, ама няма кой да гледа.

За какво да гледат, той Ганьо си знае две и двеста.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 апр 2012 21:39

konvoec написа:
delqnski47 написа:

Еми, дрогирана си е, гълъбето раздава ;)

Е,извинявай,ама това не е нормално!!!
Тоя ''тренера'' ''Гладиатора'' ''великия левскар'' и т.н. говори без изобщо да го еня,тъй като знае,че ''вярната агитка'' е зад него!?Аз лично ако бях левскар,тоя щях да го замерям с квото ми падне.....съвсем сериозно говоря!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 02 апр 2012 21:39

delqnski47 написа:Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!

Публиката на Левски подкрепя ИДЕЯТА Левски- Левски не е титли и купи, Левски е нещо много повече. И за това след 2 загуби, на Герена има 10 000 души и подкрепят, а на един друг стадион, при 1-во място, за 3 мача не могат да съберат толкова.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 02 апр 2012 21:39

Ще се оправиме когато Йовов, Гаджев, Тасевски и Милиев не са в Левски. Първия вече е стар, втория и третия са предатели, а последния не е футболист, та каквото ще да става. Който и да ни е треньор с тия четримата нищо не става.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 02 апр 2012 21:40

delqnski47 написа:

Кинти човек, кинти ... за Кокала беше едно, а сега какво е .. тоя Гонзо е ба.и бушона тъп ... Че и нещо положително видял... 2 поредни загуби на Герена и една от Литекс, че имали и желание за игра ... Гонзо да си събира парцалите и с Батков към Кючукпариж, а ако трябва феновете ще събираме пари за заплати ..

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 апр 2012 21:40

Единственото спасение за Левски в момента е Батков да се разкара и Наско Сираков моментално да се връща... ще видят тогава тея примадони от къде изгрява слънцето :evil:

НАСКО СИРАКОВ МОМЕНТАЛНО В ЛЕВСКИ :!: :!: :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”