Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Защитник на Спартак Пд направи първа тренировка с Левски

Мнениеот ehh » 12 авг 2009 18:00

ndrangheta написа:Не бе пичове, мисълта ми беше,че на 22 години тепърва ще играе в А група, и то директно в Левски.Малко като Бисер Иванов -Легендата ми звучи.

Че какво му имаше на Легендата? :)
Беше си железен.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски при Ратко Достанич

Мнениеот metodito » 12 авг 2009 18:15

Това му беше на Гонзо, според мен. А и така трябва. Сигурно може да играе още 3-4 години, ама колко от тях наистина ще играе и колко ще е контузен... Плюс това, нека го запомнят така. Да излезе от футбола с гордо вдигната глава. А сега пък аз искам да попитам нещо. Какво мислите, че би станало ако оня простия комплексар (това не му пречи да е велик футболист) Сираков не беше натирил Гонзо в Туркия и после в Хрватска. Гонзо споменава в едно интервю, че Фулъм си е било съвсем реална възможност, но...Имаше нещо и за Еспаньол доколко си спомням. Ако беше в България през времето му на митарстване из Францата, Туркия и Хрватска щеше да мине Наско и по голове и по чест. Може би. Аз бих отишъл на бенефиса на Гонзо. Всички ще отидем.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Испанският ежедневник "АS" хвали Тасевски!

Мнениеот DukeUnv » 12 авг 2009 18:16

vladitol написа:в момента Дарко е най добрия в левски

Не само в Левски, а в цяла България е един от най-добрите. Има много техника и способност за гол в него. Много го уважавам като играч и човек. :)
Изображение

Meer1914
Контакти:

Re: Защо не наказаха Миньор?

Мнениеот Meer1914 » 12 авг 2009 18:25

ivo_gf написа:
tprodanov написа:Орките и чувство за хумор ли имат? Смешни сте вие като публика, с един-единствен мач за който живеете, със смешен отбор, с жалък стадион!

Ооооо, еврогранда, къде сте бе? Мама ви да е**м говежда израелска, великата публика на ЛеФски изпълни до краен предел стадиона в квартал Подхуене на мача тази събота срещу Ботев - тя наброяваше точно 1237 души :D Но това не е всичко, най много публика на Гейарена миналия сезон имаше на мача срещу ''смешния отбор'' на Миньор, а именно 7000 души :D. След 90-минутна борба и себераздаване, еврогранда на България пред 7000 :!: привърженици успя да постигне равенство, за което и най-големите оптимисти левскарчета не си бяха и мечтали... Това ли е велика публика (1237 души тази събота на Гейарена)... Ех. трябва да се учим от вас, о вий, велики фенове, ооо вий велики отборе, Хахаха, смешки, много сте си повярвали май вие, че сте европейски отбор, а сте едно нищо, една селска сбирщина от чекияри, която скоро ще бъде разбита на Стадиона на мира...

Малееее много си кух бе брато. Най-много имаше на мача с Миньоро на ГЕРЕНА защото станахме Шампиони тогава. За да ти стане ясно какво е това - Шампион си когато спечелиш първенството.Обяснявам ти го по две причини:
1.Ти НИКОГА няма да изпиташ това чувство, ясно е защо
2.Ти си орка, копаеш кюмуро, щото иначе ще ми ручаш к**о!

Така или иначе ще ви бием за загрявка преди Шампионската лига, гордей се с това, предстои ви мач с европейски отбор!

Meer1914
Контакти:

Мнениеот Meer1914 » 12 авг 2009 18:32

samobotev написа:обичаме се защото сме готини и сме пичове,а и миньорци викаха срещо христола преди няколко месеца като гостуваха в Пловдив.
А по голяма част от вас са си г....а и такива ще си останат.
И тъй като съм истински българин стискам палци ония Дебрецен и руснаците да ви напълнят кошниците и на вас и на братята ви от свине фермата,дето съвместно унищожавате футбола в България вече 60-70 години.

Ей умнико, ти пък какъв българин се извъди бе?
Аз като всеки нормален човек съм против Христолов защото ви съсипа отбора, той плюе против нас? Баси наглостта си! Явно е защо от тази година ще има 4 отбора от Пловдив в Б-група! Я се коригирай моля те или си чорбар по душа и ботевист по външност? Което май е едно и също нещо!

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 12 авг 2009 18:35

Meer1914 написа:
ivo_gf написа:
tprodanov написа:Орките и чувство за хумор ли имат? Смешни сте вие като публика, с един-единствен мач за който живеете, със смешен отбор, с жалък стадион!

Ооооо, еврогранда, къде сте бе? Мама ви да е**м говежда израелска, великата публика на ЛеФски изпълни до краен предел стадиона в квартал Подхуене на мача тази събота срещу Ботев - тя наброяваше точно 1237 души :D Но това не е всичко, най много публика на Гейарена миналия сезон имаше на мача срещу ''смешния отбор'' на Миньор, а именно 7000 души :D. След 90-минутна борба и себераздаване, еврогранда на България пред 7000 :!: привърженици успя да постигне равенство, за което и най-големите оптимисти левскарчета не си бяха и мечтали... Това ли е велика публика (1237 души тази събота на Гейарена)... Ех. трябва да се учим от вас, о вий, велики фенове, ооо вий велики отборе, Хахаха, смешки, много сте си повярвали май вие, че сте европейски отбор, а сте едно нищо, една селска сбирщина от чекияри, която скоро ще бъде разбита на Стадиона на мира...

Малееее много си кух бе брато. Най-много имаше на мача с Миньоро на ГЕРЕНА защото станахме Шампиони тогава. За да ти стане ясно какво е това - Шампион си когато спечелиш първенството.Обяснявам ти го по две причини:
1.Ти НИКОГА няма да изпиташ това чувство, ясно е защо
2.Ти си орка, копаеш кюмуро, щото иначе ще ми ручаш к**о!

Така или иначе ще ви бием за загрявка преди Шампионската лига, гордей се с това, предстои ви мач с европейски отбор!

Ама не усещате ли как сами се излагате бе смешковци, бах и феновете, шампиони ми станали и заради това събрали невероятните 7000 на Гейарена, излагаш се бе, шимпанзе!!! Тази събота ще ви покажем какво е посещаемост, без значение какви са амбициите на любимия ти отбор!!! Има да си мечтаете толкова много хора от града ви да обичат отборчето ви така, както перничани обичат своя, въпреки че дори не е бил шампион!!!

Meer1914
Контакти:

Мнениеот Meer1914 » 12 авг 2009 18:47

Ама не усещате ли как сами се излагате бе смешковци, бах и феновете, шампиони ми станали и заради това събрали невероятните 7000 на Гейарена, излагаш се бе, шимпанзе!!! Тази събота ще ви покажем какво е посещаемост, без значение какви са амбициите на любимия ти отбор!!! Има да си мечтаете толкова много хора от града ви да обичат отборчето ви така, както перничани обичат своя, въпреки че дори не е бил шампион!!![/quote]

Приятел, ти никога, ама никога няма да изпитваш това което сме изпитвали ние. Аз не съм от София, но не съм провинциалист като теб. Шампиони сме ставали, в момента сме шампиони и още много пъти ще бъдем, дори ти самия го знаеш. А за мача с вас - зная за вас е събитието на годината, изживей си го подобаващо, желая ти го най-искрено, цяла седмица ще се точите, ще живеете с мисълта че ще дойде ЛЕВСКИ в Перник, ще се омешате и вие с хора. После мача ще свърши, вие ще сте загубили, ще те боли глава от цигарите и пиенето, ще се качиш на Голфа и ще отпрашиш в небитието наречено Оркаленд.
С това събитието на твоя живот за тази година ще приключи. Започва новото чакане на такова събитие.
Това е, но е жалко, защото само външно приличаш на човек, а иначе си орка.
И смени музиката в Голфа, стига с тази чалга!!!

chelseabg
Контакти:

Re: Дали германците ще си плащат както Левски?

Мнениеот chelseabg » 12 авг 2009 19:09

Берти Фокс ли е на Азарбейджан?..Ех Боби няма да разбере накрая и той да вземе един чужденец..от година на година сме по зле и нишо чудно след 10 години примерно да сме на нивото на такива страни..или по точно те на нашето

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 12 авг 2009 19:17

пернишките хоумлеси се готвят за мача с нас,както ние примерно ше се готвиме за мачове с Реал и Ман Юнайтед в групите на ШЛ. което си е престижно за нас като се замислиш :mrgreen:

всички пеУничани в мините!
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 12 авг 2009 19:30

Blue World Order написа:пернишките хоумлеси се готвят за мача с нас,както ние примерно ше се готвиме за мачове с Реал и Ман Юнайтед в групите на ШЛ. което си е престижно за нас като се замислиш :mrgreen:

всички пеУничани в мините!

Грешка, тъпчо. Има голяма разлика, и тя е че ние ще ви бием, отколкото мачовете ви с Реал и Ман Юн ще завършат 0:5 :)

Върни се в “Архив”