ndrangheta написа:Не бе пичове, мисълта ми беше,че на 22 години тепърва ще играе в А група, и то директно в Левски.Малко като Бисер Иванов -Легендата ми звучи.
Че какво му имаше на Легендата?

Беше си железен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ndrangheta написа:Не бе пичове, мисълта ми беше,че на 22 години тепърва ще играе в А група, и то директно в Левски.Малко като Бисер Иванов -Легендата ми звучи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
vladitol написа:в момента Дарко е най добрия в левски
ivo_gf написа:tprodanov написа:Орките и чувство за хумор ли имат? Смешни сте вие като публика, с един-единствен мач за който живеете, със смешен отбор, с жалък стадион!
Ооооо, еврогранда, къде сте бе? Мама ви да е**м говежда израелска, великата публика на ЛеФски изпълни до краен предел стадиона в квартал Подхуене на мача тази събота срещу Ботев - тя наброяваше точно 1237 души :D Но това не е всичко, най много публика на Гейарена миналия сезон имаше на мача срещу ''смешния отбор'' на Миньор, а именно 7000 души :D. След 90-минутна борба и себераздаване, еврогранда на България пред 7000привърженици успя да постигне равенство, за което и най-големите оптимисти левскарчета не си бяха и мечтали... Това ли е велика публика (1237 души тази събота на Гейарена)... Ех. трябва да се учим от вас, о вий, велики фенове, ооо вий велики отборе, Хахаха, смешки, много сте си повярвали май вие, че сте европейски отбор, а сте едно нищо, една селска сбирщина от чекияри, която скоро ще бъде разбита на Стадиона на мира...
samobotev написа:обичаме се защото сме готини и сме пичове,а и миньорци викаха срещо христола преди няколко месеца като гостуваха в Пловдив.
А по голяма част от вас са си г....а и такива ще си останат.
И тъй като съм истински българин стискам палци ония Дебрецен и руснаците да ви напълнят кошниците и на вас и на братята ви от свине фермата,дето съвместно унищожавате футбола в България вече 60-70 години.
Meer1914 написа:ivo_gf написа:tprodanov написа:Орките и чувство за хумор ли имат? Смешни сте вие като публика, с един-единствен мач за който живеете, със смешен отбор, с жалък стадион!
Ооооо, еврогранда, къде сте бе? Мама ви да е**м говежда израелска, великата публика на ЛеФски изпълни до краен предел стадиона в квартал Подхуене на мача тази събота срещу Ботев - тя наброяваше точно 1237 души :D Но това не е всичко, най много публика на Гейарена миналия сезон имаше на мача срещу ''смешния отбор'' на Миньор, а именно 7000 души :D. След 90-минутна борба и себераздаване, еврогранда на България пред 7000привърженици успя да постигне равенство, за което и най-големите оптимисти левскарчета не си бяха и мечтали... Това ли е велика публика (1237 души тази събота на Гейарена)... Ех. трябва да се учим от вас, о вий, велики фенове, ооо вий велики отборе, Хахаха, смешки, много сте си повярвали май вие, че сте европейски отбор, а сте едно нищо, една селска сбирщина от чекияри, която скоро ще бъде разбита на Стадиона на мира...
Малееее много си кух бе брато. Най-много имаше на мача с Миньоро на ГЕРЕНА защото станахме Шампиони тогава. За да ти стане ясно какво е това - Шампион си когато спечелиш първенството.Обяснявам ти го по две причини:
1.Ти НИКОГА няма да изпиташ това чувство, ясно е защо
2.Ти си орка, копаеш кюмуро, щото иначе ще ми ручаш к**о!
Така или иначе ще ви бием за загрявка преди Шампионската лига, гордей се с това, предстои ви мач с европейски отбор!
Blue World Order написа:пернишките хоумлеси се готвят за мача с нас,както ние примерно ше се готвиме за мачове с Реал и Ман Юнайтед в групите на ШЛ. което си е престижно за нас като се замислиш![]()
всички пеУничани в мините!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта