Левски - Лудогорец - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|

Мнениеот olfix » 31 мар 2012 09:37

Да,всичко изглежда,като нарисувано за цска в програмата им,но точно това е много заблуждаващо.Забравяш ,че няма вечни приятели,а само вечни интереси.Така,че ако интересът на Гришата и Кирил е това цска да не стане шампион,то мачовете ще се играят.Вярно е,че и двамата са на книга привърженици на вашия отбор,но от другата страна никой не знае какво стои...

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 31 мар 2012 09:58

Neron написа:Гришката и Домуса са розови и ще има полягане ако се наложи така че според мен титлата е решена.С тази наша игра ще губим точки и срещу Черноморец и срещу Локо Пловдив и вероятно още срещу Лудогорец.Дано поне спечелим дербито че 3то поредно загубено просто ще е...върха на олигофренията на некадърното ръководство.Въпрос на време е да чуем отново кой е новия сезон в който някои си мислят че Левски ще е много силен.

а случайно да си чувал, че Домусчиев спонсорира в-к "СТАНДАРТ", и че в трудни моменти е помагал с кредити на Батков? :lol: ...а да си чувал случайно, че отношенията между Гриша Ганчев и "боклукчиите" са най-меко казано ЛОШИ? ;) Така че нека си вземем мача с Лудогорец, пък да видим по-нататък

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 31 мар 2012 10:11

olfix написа:Да,всичко изглежда,като нарисувано за цска в програмата им,но точно това е много заблуждаващо.Забравяш ,че няма вечни приятели,а само вечни интереси.Така,че ако интересът на Гришата и Кирил е това цска да не стане шампион,то мачовете ще се играят.Вярно е,че и двамата са на книга привърженици на вашия отбор,но от другата страна никой не знае какво стои...

Да, ама брат му на К. Домусчиев е левскар. Но, все ми ще да вярвам, че това няма значение в случая на Домусчиеви.

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 31 мар 2012 10:17

tiamat написа:
olfix написа:Да,всичко изглежда,като нарисувано за цска в програмата им,но точно това е много заблуждаващо.Забравяш ,че няма вечни приятели,а само вечни интереси.Така,че ако интересът на Гришата и Кирил е това цска да не стане шампион,то мачовете ще се играят.Вярно е,че и двамата са на книга привърженици на вашия отбор,но от другата страна никой не знае какво стои...

Да, ама брат му на К. Домусчиев е левскар. Но, все ми ще да вярвам, че това няма значение в случая на Домусчиеви.

абсолютно няма значение. И друго- ако Лудогорец загуби финала за купата, може мача срещу ЦСКА в последния кръг, да е на живот и смърт за тях, за да вземат евро-квота, щото Черноморец и те напират. Т.е.- да се повтори ситуацията от 2009 година, когато Черно Море се бореше за третото място, хвърли се на живот и смърт срещу ЦСКА във Варна два кръга преди края, и направи ЛЕВСКИ шампион ;)

joro bad

Мнениеот joro bad » 31 мар 2012 10:44

Незнам, ама щом капацитетите отписват мачовете си със Славия като гости (видяхме какво направиха с Лудогорец), после са домакини на Черно море ( и тях ги видяхме и срещу нас и най-вече срещу Лудогорец и то пак като гости :o :idea:), после с нас :) , Ботев Вр. (тях пък ги видяхме като гости, какво направиха с Миньор след ,,звезният" им мача с нас), после са именно с Миньор гости :roll: , а за Литекс и гости на Лудогорец, смятам да не им разяснявам. ;) Ако всичко е 100% феърплей и с тази ви игра, невиждам как от сега се чувствате шампиони?????? :geek: :idea:
Последна промяна от joro bad на 31 мар 2012 10:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 мар 2012 10:46

Прекалено много "ако" обслужват вашата версия.Докато от ЦСКА се иска да не губи от слабите отбори и даже може да си позволи една загуба срещу преките конкуренти.Мачът за купата обикновенно се играе след края на първенството и всичко ще е ясно.Най- вероятно ЦСКА ще падне в Разград просто защото няма да му трябват тези точки , а на Лудогорец ще са му необходими както върви първенството.За "Стандарт" не съм чул някой да го спонсорира.Знам ,че Батков продаде на Г.Георгиев 30% от вестника наскоро става въпрос за главния спонсор на волейболният ЦСКА.

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 31 мар 2012 11:04

onegavon написа:Прекалено много "ако" обслужват вашата версия.Докато от ЦСКА се иска да не губи от слабите отбори и даже може да си позволи една загуба срещу преките конкуренти.Мачът за купата обикновенно се играе след края на първенството и всичко ще е ясно.Най- вероятно ЦСКА ще падне в Разград просто защото няма да му трябват тези точки , а на Лудогорец ще са му необходими както върви първенството.За "Стандарт" не съм чул някой да го спонсорира.Знам ,че Батков продаде на Г.Георгиев 30% от вестника наскоро става въпрос за главния спонсор на волейболният ЦСКА.

прав си- до тогава ще сте подсигурили калъфката, и верно нема да ви трябват :lol: . А мачът за купата никога не се играе след края на първенството, а кръг-два преди неговия край :).

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 31 мар 2012 16:06

в тая тема големи стратегии се развиват и само за мачовете на ЦСКА се говори, а горе пише: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
так че що не се концентрирате върху следващата си загуба и не оставите ЦСКА на мира!?
Левски са бая слаб отбор в момента, а Лудогорец си остават отбора с най-приятен и агресивен футбол, дори когато губят, така че нищо чудно да ви размажат насред Подуене. само ще отбележа защо мисля така- нямате борбеността на Черно море, нямате и късметът на Славия, треньорът ви е един от най-слабите в А група и по всичко изглежда нещо в съблекалнята ви не е наред, така че съм уверен, че не можете да спечелите този мач дори ако приемем, че в Лудогорец нещата не са съвсем наред!
а за бъдещите мачове на ЦСКА не би трябвало да ви пука толкова много,с изключение на един, който ще загубите за пореден път!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 31 мар 2012 16:27

tzvetan_tee написа:Болно ми е, но за мен днес нашите тичаха и се раздаваха второто полувреме ! Заслужават адмирации! Ако трябва да бъдем честни и сравним играта с миналия мач е доста по-добре. Срещу Миньор като догонващи нищо не играхме, днес поне искаха победата момчетата. Йовов обаче ме остави без думи, не може такива пропуски, сам си направи ситуациите трудни... В този тежък момент обаче, всички трябва да отидем на стадиона и да подкрепим любимия отбор. Нищо не е загубено още ! Ако сте истински левскари - Понеделник 19:30 ст. Георги Аспарухов ! Стига сте ревали в този форум, поне ако ревете да е на стадиона.
САМО ЛЕВСКИ !!!

Не съм голям специалист , но според мен това беше тактически ход от страна на Стоичков. След като имат гол преднина второто полувреме да играя по-прибрано.

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 31 мар 2012 20:26

Имали левскари от Пловдив които ще ходят на мача че много ми се ходи а няма с кой.
Ина че само Левски и 2-0
И преди и сега Левски значи Свобода

Върни се в “Архив”