Левски - Лудогорец - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
Да,всичко изглежда,като нарисувано за цска в програмата им,но точно това е много заблуждаващо.Забравяш ,че няма вечни приятели,а само вечни интереси.Така,че ако интересът на Гришата и Кирил е това цска да не стане шампион,то мачовете ще се играят.Вярно е,че и двамата са на книга привърженици на вашия отбор,но от другата страна никой не знае какво стои...
-
Neron написа:Гришката и Домуса са розови и ще има полягане ако се наложи така че според мен титлата е решена.С тази наша игра ще губим точки и срещу Черноморец и срещу Локо Пловдив и вероятно още срещу Лудогорец.Дано поне спечелим дербито че 3то поредно загубено просто ще е...върха на олигофренията на некадърното ръководство.Въпрос на време е да чуем отново кой е новия сезон в който някои си мислят че Левски ще е много силен.
а случайно да си чувал, че Домусчиев спонсорира в-к "СТАНДАРТ", и че в трудни моменти е помагал с кредити на Батков?

olfix написа:Да,всичко изглежда,като нарисувано за цска в програмата им,но точно това е много заблуждаващо.Забравяш ,че няма вечни приятели,а само вечни интереси.Така,че ако интересът на Гришата и Кирил е това цска да не стане шампион,то мачовете ще се играят.Вярно е,че и двамата са на книга привърженици на вашия отбор,но от другата страна никой не знае какво стои...
Да, ама брат му на К. Домусчиев е левскар. Но, все ми ще да вярвам, че това няма значение в случая на Домусчиеви.
-
tiamat написа:olfix написа:Да,всичко изглежда,като нарисувано за цска в програмата им,но точно това е много заблуждаващо.Забравяш ,че няма вечни приятели,а само вечни интереси.Така,че ако интересът на Гришата и Кирил е това цска да не стане шампион,то мачовете ще се играят.Вярно е,че и двамата са на книга привърженици на вашия отбор,но от другата страна никой не знае какво стои...
Да, ама брат му на К. Домусчиев е левскар. Но, все ми ще да вярвам, че това няма значение в случая на Домусчиеви.
абсолютно няма значение. И друго- ако Лудогорец загуби финала за купата, може мача срещу ЦСКА в последния кръг, да е на живот и смърт за тях, за да вземат евро-квота, щото Черноморец и те напират. Т.е.- да се повтори ситуацията от 2009 година, когато Черно Море се бореше за третото място, хвърли се на живот и смърт срещу ЦСКА във Варна два кръга преди края, и направи ЛЕВСКИ шампион

Незнам, ама щом капацитетите отписват мачовете си със Славия като гости (видяхме какво направиха с Лудогорец), после са домакини на Черно море ( и тях ги видяхме и срещу нас и най-вече срещу Лудогорец и то пак като гости
), после с нас
, Ботев Вр. (тях пък ги видяхме като гости, какво направиха с Миньор след ,,звезният" им мача с нас), после са именно с Миньор гости
, а за Литекс и гости на Лудогорец, смятам да не им разяснявам.
Ако всичко е 100% феърплей и с тази ви игра, невиждам как от сега се чувствате шампиони??????

Последна промяна от joro bad на 31 мар 2012 10:48, променено общо 1 път.
Прекалено много "ако" обслужват вашата версия.Докато от ЦСКА се иска да не губи от слабите отбори и даже може да си позволи една загуба срещу преките конкуренти.Мачът за купата обикновенно се играе след края на първенството и всичко ще е ясно.Най- вероятно ЦСКА ще падне в Разград просто защото няма да му трябват тези точки , а на Лудогорец ще са му необходими както върви първенството.За "Стандарт" не съм чул някой да го спонсорира.Знам ,че Батков продаде на Г.Георгиев 30% от вестника наскоро става въпрос за главния спонсор на волейболният ЦСКА.
-
onegavon написа:Прекалено много "ако" обслужват вашата версия.Докато от ЦСКА се иска да не губи от слабите отбори и даже може да си позволи една загуба срещу преките конкуренти.Мачът за купата обикновенно се играе след края на първенството и всичко ще е ясно.Най- вероятно ЦСКА ще падне в Разград просто защото няма да му трябват тези точки , а на Лудогорец ще са му необходими както върви първенството.За "Стандарт" не съм чул някой да го спонсорира.Знам ,че Батков продаде на Г.Георгиев 30% от вестника наскоро става въпрос за главния спонсор на волейболният ЦСКА.
прав си- до тогава ще сте подсигурили калъфката, и верно нема да ви трябват

- captain_drifuss
- Контакти:
в тая тема големи стратегии се развиват и само за мачовете на ЦСКА се говори, а горе пише: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|
так че що не се концентрирате върху следващата си загуба и не оставите ЦСКА на мира!?
Левски са бая слаб отбор в момента, а Лудогорец си остават отбора с най-приятен и агресивен футбол, дори когато губят, така че нищо чудно да ви размажат насред Подуене. само ще отбележа защо мисля така- нямате борбеността на Черно море, нямате и късметът на Славия, треньорът ви е един от най-слабите в А група и по всичко изглежда нещо в съблекалнята ви не е наред, така че съм уверен, че не можете да спечелите този мач дори ако приемем, че в Лудогорец нещата не са съвсем наред!
а за бъдещите мачове на ЦСКА не би трябвало да ви пука толкова много,с изключение на един, който ще загубите за пореден път!
так че що не се концентрирате върху следващата си загуба и не оставите ЦСКА на мира!?
Левски са бая слаб отбор в момента, а Лудогорец си остават отбора с най-приятен и агресивен футбол, дори когато губят, така че нищо чудно да ви размажат насред Подуене. само ще отбележа защо мисля така- нямате борбеността на Черно море, нямате и късметът на Славия, треньорът ви е един от най-слабите в А група и по всичко изглежда нещо в съблекалнята ви не е наред, така че съм уверен, че не можете да спечелите този мач дори ако приемем, че в Лудогорец нещата не са съвсем наред!
а за бъдещите мачове на ЦСКА не би трябвало да ви пука толкова много,с изключение на един, който ще загубите за пореден път!
tzvetan_tee написа:Болно ми е, но за мен днес нашите тичаха и се раздаваха второто полувреме ! Заслужават адмирации! Ако трябва да бъдем честни и сравним играта с миналия мач е доста по-добре. Срещу Миньор като догонващи нищо не играхме, днес поне искаха победата момчетата. Йовов обаче ме остави без думи, не може такива пропуски, сам си направи ситуациите трудни... В този тежък момент обаче, всички трябва да отидем на стадиона и да подкрепим любимия отбор. Нищо не е загубено още ! Ако сте истински левскари - Понеделник 19:30 ст. Георги Аспарухов ! Стига сте ревали в този форум, поне ако ревете да е на стадиона.
САМО ЛЕВСКИ !!!
Не съм голям специалист , но според мен това беше тактически ход от страна на Стоичков. След като имат гол преднина второто полувреме да играя по-прибрано.
Имали левскари от Пловдив които ще ходят на мача че много ми се ходи а няма с кой.
Ина че само Левски и 2-0
Ина че само Левски и 2-0
И преди и сега Левски значи Свобода