Расисти ли са в БФС или лобисти?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Расисти ли са в БФС или лобисти?

Мнениеот subzero » 31 мар 2012 10:57

terrorist написа:в бфс няма лобисти или расисити те са просто п.... заспали очаквайте наказания на мораеш, гледам цаците са много засилиха ще им фръкне лиценза то и на цска не е ясно с лиценза, все още не съм чул становището на бфс за локо сф защо няма мач какво прави г-н президента и изп дириктор за спасението на отбора, все пак това не е който и да е отбор и да кажат нещо за цирка 2 полувреме на мача в Ловеч що литеска спря да играе а левскито се спъваха пред гола или взимаха най тъпите решения

Ти си глей вашия лиценз,нашия е ясен.
П.П. Ако може ползвай препинателни знаци и големи букви. Трудно се четеш. Само ако може(ш).
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 мар 2012 11:00

За да го задържат за 24 часа със сигурност има защо .Едва ли е заради цвета на кожата му .

barichelo
Контакти:

Мнениеот barichelo » 31 мар 2012 11:06

само да припомня 4е дембеле го наказаха по видеозапис,и друго да уто4ня полицай и съдия в футбола се води длъжностно лице.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 31 мар 2012 11:07

peliforewer написа:Иво Иванов: Ще обжалаваме наказанието на Присо и ще съдим БФС
31 март 2012 09:15
1"Това, което прави Дисциплинарната комисия е престъпление", отсече босът на ЦСКА
Единият от собствениците на ЦСКА - Иво Иванов взе отношение по решението на ДК към БФС да накаже камерунската перла на армейците - Нджонго Присо за още 5 мача. Така, африканецът ще пропусне следващите 7 двубоя на червените в първенството.

2"Интересно ми е каква е разликата между това, което се случи с Присо, и ситуацията, при която Гара Дембеле удари съдия по време на мача с Локо Пд през миналия сезон. А важното в случая е, че Присо не е удрял никого. Въпреки това Дембеле го наказаха за два мача, а Присо за 7. Това е двоен стандарт. Реферът, който е малтретиран от Дембеле, длъжностно лице ли е или от клуб "Алеко Константинов" за планински разходки? Това е решение на хора, които нямат принципност и последователност", заяви пред "Тема спорт" шефът на ЦСКА.

3"В момента се завежда дело срещу Присо за хулиганство. Ще има прецедент в правораздаването в България и света - един човек ще бъде съден два пъти за едно и също нещо. Значи веднъж футболния съюз го съди и веднъж прокуратурата. Никой не обърна внимание на това, че през цялото време му викаха маймуна, никой не обърна внимание, че сме в годината на борбата срещу расизма, никой не обърна внимание, че Присо е невинен по същество, защото той не е удрял футболист на Локо Пд. Никой не обърна внимание и на факта, че полицията го провокира в тунела. В края на краищата честността и правото трябва да вървят ръка за ръка. Не може един невинен човек да бъде наказван по този жесток начин", каза още пернишкият бизнесмен.

4"Ако господата от футболния съюз имат други интереси, било то финансови или лобистки, нека да излязат и да кажат. Аз самият като шеф на ЦСКА ще намеря добър чуждестранен адвокат, за да заведе дело срещу БФС за това, че не са отбелязани расистките обиди срещу Присо. И съм убеден, че ще спечелим делото", продължи Иванов.

5"Със сигурност ще обжалваме наказанието, защото това което направи комисията е престъпление. Апелирам мачовете да се решават на терена, а не от анонимни хора, които се крият зад колективни органи (комисии), без обществеността да знае имената им и чии клубни интереси защитават", завърши той.

1. Да, престъпление е. Трябваше да остане наказанието от 10 срещи, но тъй като му е първо провинение му намалиха наказанието САМО на 5 срещи.
2. Разликата е огромна. Едното е дърпане, а другото е удар. Ако не правиш разлика помоли някой да ти приложи и двете.
Дембеле - http://men.hotnews.bg/video/play-521.html
Присо - http://www.livenews.bg/CHervenite-karto ... iso_g_4385 и в тунела - http://football.sportal.bg/news.php?news=357348
3. Прецедент ами. Досега никой футболист не се е опитвал да пребие полицай! Това че Присо е хулиган е известно още, когато пикаеш на пистата на националния стадион в Малта.
4. Естествено, че ще спечелиш. Но кой луд ще даде под съд собствените си фенове за да глобят неговия клуб за расизъм. Понеже не си им най-големия фен и затова не стоиш близо до феновете на собствения си отбор да ги чуеш.
5. Напълно съм съгласен. Мачовете трябва да се решават на терена. Кой фалира Сливен, Пирин и останалите? Платихте ли си Крачунов???
...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 мар 2012 11:17

момци червени отворете ЗМВР и вижте в кои случаи се задърва човек.Тогава ще разберете.
Ако ви домързи аз ще ви ги напиша,а дали се действа срещу червения отбор казвам ви следното момчета.

АКО БФС ИСКА ВАШИЯ ОТБОР ДА НЕ СТАНЕ ШАМПИОН ЩЕ ГО НАПРАВЯТ,АКО ИСКАТ ДА ВИ ИЗХВЪРЛЯТ ПАК ЩЕ ГО НАПРАВЯТ-РАЗБЕРЕТЕ ГО.
Само заради името не смеят ето затова не могат да се гаврят с вас и друго проумейте.
Левски не ви е проблема-НИЕ НЯМАМЕ НИТО ЕДИН ЧОВЕК В ИЗПЪЛКОМА-ОСЪЗНАЙТЕ ТОВА БЕ ХОРА.

СТЕНЛИ АЗ СЪМ С ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 мар 2012 11:26

Добре бе, аз ще ви питам друго...кога за последно някога са наказвали футболист за 7 мача?Аре дайте да си говориме честно..Какво виждате от тоя клип?Аз виждам как показва среден пръст на публиката на Локо Пд и как Даксон го провокира.Също така виждам от камерите как се дърпа на полицайте.Но не може да кажете ,че той търси саморазправа с тях.По какъв критерии стават 7 мача, защото не ми е ясно?Нагледали сме се къде къде на по грозни сцени в българскяит футбол и много пъти футболисти са бутали съдии къде къде по-сериозно...в някой случай дори целият отбор му се насъбирва и почва да го бута и рита...е тогава кога са наказвали някой за 7 мача?Аз такъв случай откакто гледам футбол не си спомням, ако има ми припомнете!Разбирам 2 мача за червен картон, 2 мача за просташките изцепки , но къде отиват другите 3 мача?Ако си спомням Гонзо като показваше средни пръсти на ЦСКА май го наказаха за 2 мача така ли беше?Другите 3 мача не мога да се сетя откъде ги измислят и как преценяват 7 мача, като в тунела нищо не се вижда...Ами Литекс - Левски по едно време се биеха като луди и то говориме за сериозен бой, е повече от 2 мача нямаше наказан...Айде стига глупости.Много добре знаете всички,че тия 7 мача са пълна излагация!Значи само факта където се опитват да държат на страна 3-мата играчи да не играяти се размотават трявба да ви говори ясно и просто,че това наказание е незаслужено за Присо..ама не могат да играят, ама ако играят ще има служебни загуби, ама футболистите трявба да подадът документите не клуба и тинтириминтири.И вчера беше капака на всичко...те можели да играят от 14 март...е аз ясно си спомням как ЦСКА искаха да ги пускат, но БФС веднага излезна някой и каза,че те нямат право....е това какво е?Това само някой който яко мрази ЦСКА и не мисли обективно, ще отрича,че тия си правят някакви врътки там или имат някакъв интерес, ЦСКА да не печели мачовете!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 31 мар 2012 11:37

Предлагам направо да го канонизират за светец !!!!! Мъченик за вярата ! С особен принос за световния мир и демокрацията ! За популяризиране на християнските ценности ! Всяко дете трябва да носи в себе си снимката на присо и да го има за пример . трябва в училище да се изучава героичното му минало . Даже предполагам, че присо е евреин , а БФС са фашисти и затова го наказват ...... :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 мар 2012 11:39

Yoda написа:Предлагам направо да го канонизират за светец !!!!! Мъченик за вярата ! С особен принос за световния мир и демокрацията ! За популяризиране на християнските ценности ! Всяко дете трябва да носи в себе си снимката на присо и да го има за пример . трябва в училище да се изучава героичното му минало . Даже предполагам, че присо е евреин , а БФС са фашисти и затова го наказват ...... :) :) :)

не се прави на оригинален, защото ако БФС бяха наказали Дембеле , за толкова мачове, вие нямаше да сте по-различни от нас!Никой не казва ,че е светец, но не е за наказание от 7 мача това е!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 31 мар 2012 11:47

POPCORN написа:Добре бе, аз ще ви питам друго...кога за последно някога са наказвали футболист за 7 мача?Аре дайте да си говориме честно..Какво виждате от тоя клип?Аз виждам как показва среден пръст на публиката на Локо Пд и как Даксон го провокира.Също така виждам от камерите как се дърпа на полицайте.Но не може да кажете ,че той търси саморазправа с тях.По какъв критерии стават 7 мача, защото не ми е ясно?Нагледали сме се къде къде на по грозни сцени в българскяит футбол и много пъти футболисти са бутали съдии къде къде по-сериозно...в някой случай дори целият отбор му се насъбирва и почва да го бута и рита...е тогава кога са наказвали някой за 7 мача?Аз такъв случай откакто гледам футбол не си спомням, ако има ми припомнете!Разбирам 2 мача за червен картон, 2 мача за просташките изцепки , но къде отиват другите 3 мача?Ако си спомням Гонзо като показваше средни пръсти на ЦСКА май го наказаха за 2 мача така ли беше?Другите 3 мача не мога да се сетя откъде ги измислят и как преценяват 7 мача, като в тунела нищо не се вижда...Ами Литекс - Левски по едно време се биеха като луди и то говориме за сериозен бой, е повече от 2 мача нямаше наказан...Айде стига глупости.Много добре знаете всички,че тия 7 мача са пълна излагация!Значи само факта където се опитват да държат на страна 3-мата играчи да не играяти се размотават трявба да ви говори ясно и просто,че това наказание е незаслужено за Присо..ама не могат да играят, ама ако играят ще има служебни загуби, ама футболистите трявба да подадът документите не клуба и тинтириминтири.И вчера беше капака на всичко...те можели да играят от 14 март...е аз ясно си спомням как ЦСКА искаха да ги пускат, но БФС веднага излезна някой и каза,че те нямат право....е това какво е?Това само някой който яко мрази ЦСКА и не мисли обективно, ще отрича,че тия си правят някакви врътки там или имат някакъв интерес, ЦСКА да не печели мачовете!

Има разлика от съдия/длъжностно лице и служебно лице, какъвто е полицаят! Аз до сега не съм виждал някой да посяга на полицай, ако има - покажи го! Наказанието е - 2 мача за ч.к. + 5 за посягането на служебното лице. Ако не виждаш как изхвърча фуражката на полицая, значи си сложи очила! :geek: А за показването на неприлични жестове наказан ли е? Май това никъде не се споменава, че и там още 2 мача можеше да отнесе. ;) Има си правилници, прочете ги.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 мар 2012 11:51

wire написа:
POPCORN написа:Добре бе, аз ще ви питам друго...кога за последно някога са наказвали футболист за 7 мача?Аре дайте да си говориме честно..Какво виждате от тоя клип?Аз виждам как показва среден пръст на публиката на Локо Пд и как Даксон го провокира.Също така виждам от камерите как се дърпа на полицайте.Но не може да кажете ,че той търси саморазправа с тях.По какъв критерии стават 7 мача, защото не ми е ясно?Нагледали сме се къде къде на по грозни сцени в българскяит футбол и много пъти футболисти са бутали съдии къде къде по-сериозно...в някой случай дори целият отбор му се насъбирва и почва да го бута и рита...е тогава кога са наказвали някой за 7 мача?Аз такъв случай откакто гледам футбол не си спомням, ако има ми припомнете!Разбирам 2 мача за червен картон, 2 мача за просташките изцепки , но къде отиват другите 3 мача?Ако си спомням Гонзо като показваше средни пръсти на ЦСКА май го наказаха за 2 мача така ли беше?Другите 3 мача не мога да се сетя откъде ги измислят и как преценяват 7 мача, като в тунела нищо не се вижда...Ами Литекс - Левски по едно време се биеха като луди и то говориме за сериозен бой, е повече от 2 мача нямаше наказан...Айде стига глупости.Много добре знаете всички,че тия 7 мача са пълна излагация!Значи само факта където се опитват да държат на страна 3-мата играчи да не играяти се размотават трявба да ви говори ясно и просто,че това наказание е незаслужено за Присо..ама не могат да играят, ама ако играят ще има служебни загуби, ама футболистите трявба да подадът документите не клуба и тинтириминтири.И вчера беше капака на всичко...те можели да играят от 14 март...е аз ясно си спомням как ЦСКА искаха да ги пускат, но БФС веднага излезна някой и каза,че те нямат право....е това какво е?Това само някой който яко мрази ЦСКА и не мисли обективно, ще отрича,че тия си правят някакви врътки там или имат някакъв интерес, ЦСКА да не печели мачовете!

Има разлика от съдия/длъжностно лице и служебно лице, какъвто е полицаят! Аз до сега не съм виждал някой да посяга на полицай, ако има - покажи го! Наказанието е - 2 мача за ч.к. + 5 за посягането на служебното лице. Ако не виждаш как изхвърча фуражката на полицая, значи си сложи очила! :geek: А за показването на неприлични жестове наказан ли е? Май това никъде не се споменава, че и там още 2 мача можеше да отнесе. ;) Има си правилници, прочете ги.

а виждам как изхвърча фуражката, ама ти виждаш ли пък точно дали Присо е удря.Ако ми кажеш,че виждаш всичко ясно, няма какво да говориме повече.Още повече за първи път виждам играч да бъде съпровождан така от полицайте след като има червен картон?Ти виждал ли си друг път така да го държат и двамата за да си влезне в съблекалнята?Даже не съм виждал да влизат полицай заедно с играча?Това какво е?Не разбрах само, защо го държат така ?Заради симулацията и червеният картон ли или затова,че показва среден пръст на публиката на Локо?За кое от всичките тия провинения заслужава да го държат така като все едно е извършил ебати престъплението?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”