Мнениеот POPCORN » 31 мар 2012 11:26
Добре бе, аз ще ви питам друго...кога за последно някога са наказвали футболист за 7 мача?Аре дайте да си говориме честно..Какво виждате от тоя клип?Аз виждам как показва среден пръст на публиката на Локо Пд и как Даксон го провокира.Също така виждам от камерите как се дърпа на полицайте.Но не може да кажете ,че той търси саморазправа с тях.По какъв критерии стават 7 мача, защото не ми е ясно?Нагледали сме се къде къде на по грозни сцени в българскяит футбол и много пъти футболисти са бутали съдии къде къде по-сериозно...в някой случай дори целият отбор му се насъбирва и почва да го бута и рита...е тогава кога са наказвали някой за 7 мача?Аз такъв случай откакто гледам футбол не си спомням, ако има ми припомнете!Разбирам 2 мача за червен картон, 2 мача за просташките изцепки , но къде отиват другите 3 мача?Ако си спомням Гонзо като показваше средни пръсти на ЦСКА май го наказаха за 2 мача така ли беше?Другите 3 мача не мога да се сетя откъде ги измислят и как преценяват 7 мача, като в тунела нищо не се вижда...Ами Литекс - Левски по едно време се биеха като луди и то говориме за сериозен бой, е повече от 2 мача нямаше наказан...Айде стига глупости.Много добре знаете всички,че тия 7 мача са пълна излагация!Значи само факта където се опитват да държат на страна 3-мата играчи да не играяти се размотават трявба да ви говори ясно и просто,че това наказание е незаслужено за Присо..ама не могат да играят, ама ако играят ще има служебни загуби, ама футболистите трявба да подадът документите не клуба и тинтириминтири.И вчера беше капака на всичко...те можели да играят от 14 март...е аз ясно си спомням как ЦСКА искаха да ги пускат, но БФС веднага излезна някой и каза,че те нямат право....е това какво е?Това само някой който яко мрази ЦСКА и не мисли обективно, ще отрича,че тия си правят някакви врътки там или имат някакъв интерес, ЦСКА да не печели мачовете!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !