realist написа:
1.Човекът, който води клуба ви надолу (за затриване и дума не може да става) се казва Тодор Батков, а не Георги Иванов. Вместо да подкрепите човека, че за пореден път сяда на горещия стол, вие го псувате. Той е треньор просто защото няма кой в момента и без да има особено желание, със съзнанието, че е временен вариант. Аз не забелязах да има опашка от треньори пред Герена, желаещи да поемат отбора точно сега. И Митата Пенев вече не става за треньор, но винаги е готов да вади въглените от огъня и никой никога лоша дума не е казал срещу него, каквито и резултати да постига.
2.Ще ме прощаваш, но Йовов не играе симулативно. Той просто вече толкова си може. Не всеки е като Зеедорф и Гигс и може да играе футбол на високо ниво до 37-38 години. И Тошко Янчев не е какъвто беше и често греши, но никога няма да чуе освиркване или обиди от трибуните. Поне се надявам, че ще е така.
Ами и той и Батков водят надолу отбора, то е ясно, не ми се обяснява за пореден път защо смятам ,че Йовов игра симулативно, също така и каква е ролята на Гонзо и защо пак е треньор...ако ти се разглежда в другите теми колегите са засегнали тия неща, и ще ти стане по ясно положението.
Когато Гонзо е в Левски,желаещи за треньори няма да има, когато Гонзо го няма такива ще има...а Йовов , Тасевски и Гаджев са негови протежета, те могат да махнат всеки един треньор какъвто гаден номер скроиха на Костов, и той човека се махна...въпреки ,че аз не съм фен на Костов, но пък на треньора Гонзо още повече не съм!