Левски - Лудогорец - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Аз_съм_Спас

Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|

Мнениеот Аз_съм_Спас » 30 мар 2012 13:41

RedeviL написа:Реално погледнато 4-та поредна загуба за Лудогорец изглежда доста невероятно.Същото се отнася и за Левски, които ако загубят ще им бъде за 3-ти пореден път.Затова равенството изглежда най-логично като завършек на този мач..

ние вече сме падали 3 пъти поред, при Достанич: 5-ти кръг-ЛЕВСКИ-Локо(СФ) 1:2, 6-ти кръг ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:0, и 7-ми кръг- ЛЕВСКИ-Берое 0:1. Но ако на нашите шефове им е останал малко акъл, би трябвало да дадат 3 точки на Л-Ц, и следващия сезон да си чакаме "рестото" от тях :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 мар 2012 13:49

Аз_съм_Спас написа:
RedeviL написа:Реално погледнато 4-та поредна загуба за Лудогорец изглежда доста невероятно.Същото се отнася и за Левски, които ако загубят ще им бъде за 3-ти пореден път.Затова равенството изглежда най-логично като завършек на този мач..

ние вече сме падали 3 пъти поред, при Достанич: 5-ти кръг-ЛЕВСКИ-Локо(СФ) 1:2, 6-ти кръг ЦСКА-ЛЕВСКИ 2:0, и 7-ми кръг- ЛЕВСКИ-Берое 0:1. Но ако на нашите шефове им е останал малко акъл, би трябвало да дадат 3 точки на Л-Ц, и следващия сезон да си чакаме "рестото" от тях :lol:

"Рестото" ще бъде, че няма да додрапате и до Лига Европа даже. Вече ви задмина Черноморец, ще ви задминат и Литекс и Лудогорец, а Локомотив Пловдив ще са на 3 точки от вас. Да не стане накрая така, че ние да сме станали шампиони 2 кръга преди края на шампионата и последните 2 мача срещу Литекс и Лудогорец да избираме, кой да играе в Европа. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
longur
Контакти:

Мнениеот longur » 30 мар 2012 14:02

Може и да бием този мач защото футболистите постигнаха целта си изгониха Костов и веднага се разиграха, макар че паднахме в Ловеч.Само Дарко още не е разбрал че трябва да се събуди.А Йовов и след 10 години ще го помня с 4-5 невероятни пропуска(засега) и 1 гол.Затова искам тотална чистка сред футболистите още сега и налагане на юноши и млади бг футболисти.А Йовов и Цветков Батков да ги прати да завършат няколко трен. школи в чужбина и няколко стажа по големи евро отбори защото са умни момчета, особено втория.То се видя че няма директива и че и тази година ще обиграваме отбор за следващата.Аман от интриги в съблекалнята . :o :idea:

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 30 мар 2012 14:22

Феновете на четирибуквието май се самозабравят...много е лесно да риташ паднал кон.Само не забравяйте ,че този кон може да ви причини много болка ,ако се изправи...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 мар 2012 14:43

virtualenbg написа:Феновете на четирибуквието май се самозабравят...много е лесно да риташ паднал кон.Само не забравяйте ,че този кон може да ви причини много болка ,ако се изправи...

Да бе само левски ми е в главата :lol: , и не сме се самозабравили както казваш, играем всеки мач за победа и като дойде края на първенството теглим чертата и гледаме къде сме...

Пожелавам си равен мач.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 30 мар 2012 14:49

virtualenbg написа:Феновете на четирибуквието май се самозабравят...много е лесно да риташ паднал кон.Само не забравяйте ,че този кон може да ви причини много болка ,ако се изправи...

Че нашият "кон" беше полумъртъв, сега и нашият кон е паднал ама се бори доколкото може!
Поздрави и горе главите.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 30 мар 2012 15:45

Фен съм на ЦСКА, но продължавам да твърдя, че Левски е фаворит за титлата. Това, което прави Стойчо в момента е истински подвиг, но няма как да издържи до края. Дори да възстановят правата на наказаните, това няма да повлияе особено. Тошко е вече на възраст и не е това, което беше, да не говорим, че няма никаква подготовка и игрова практика. Румен Трифонов е на поста, на който играе Адемар и няма да е по-полезен от него, само ще бъде алтернатива, каквато в момента няма. Анисе няма да бъде картотекиран, а и не съм сигурен доколко би свършил работа. Присо ще бъде наказан поне до мача с Левски, а Коце Стоянов едва ли ще изиграе мач този сезон. С наличните играчи няма как да издържим още 9 мача. Даже си мисля, че още преди мача с Левски ще загубим точки. Лудогорец изпуснаха парата и ще опитат да влязат през купата в Европа. Литекс нямат отбор за шампион, а и едва ли Гриша ще цака пак, че с тоя завод се охарчи мъжката. Мача в понеделник е твърдо 1.
Не разбирам как е възможно така юнашки да псувате Йовов и Гонзо, при положение, че единият се води любимец на публиката, а другия е най-голямата ви легенда след Наско (когото също псувате често).

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 30 мар 2012 15:48

realist написа:
Не разбирам как е възможно така юнашки да псувате Йовов и Гонзо, при положение, че единият се води любимец на публиката, а другия е най-голямата ви легенда след Наско (когото също псувате често).

Когато един човек води клуба към затриване , а другия играе симулативно бонбони и цветя ли да им носим?

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 30 мар 2012 16:04

Theos на 30 Мар 2012 13:48
realist написа:

Когато един човек води клуба към затриване , а другия играе симулативно бонбони и цветя ли да им носим?

1.Човекът, който води клуба ви надолу (за затриване и дума не може да става) се казва Тодор Батков, а не Георги Иванов. Вместо да подкрепите човека, че за пореден път сяда на горещия стол, вие го псувате. Той е треньор просто защото няма кой в момента и без да има особено желание, със съзнанието, че е временен вариант. Аз не забелязах да има опашка от треньори пред Герена, желаещи да поемат отбора точно сега. И Митата Пенев вече не става за треньор, но винаги е готов да вади въглените от огъня и никой никога лоша дума не е казал срещу него, каквито и резултати да постига.
2.Ще ме прощаваш, но Йовов не играе симулативно. Той просто вече толкова си може. Не всеки е като Зеедорф и Гигс и може да играе футбол на високо ниво до 37-38 години. И Тошко Янчев не е какъвто беше и често греши, но никога няма да чуе освиркване или обиди от трибуните. Поне се надявам, че ще е така.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 30 мар 2012 16:11

realist написа:
1.Човекът, който води клуба ви надолу (за затриване и дума не може да става) се казва Тодор Батков, а не Георги Иванов. Вместо да подкрепите човека, че за пореден път сяда на горещия стол, вие го псувате. Той е треньор просто защото няма кой в момента и без да има особено желание, със съзнанието, че е временен вариант. Аз не забелязах да има опашка от треньори пред Герена, желаещи да поемат отбора точно сега. И Митата Пенев вече не става за треньор, но винаги е готов да вади въглените от огъня и никой никога лоша дума не е казал срещу него, каквито и резултати да постига.
2.Ще ме прощаваш, но Йовов не играе симулативно. Той просто вече толкова си може. Не всеки е като Зеедорф и Гигс и може да играе футбол на високо ниво до 37-38 години. И Тошко Янчев не е какъвто беше и често греши, но никога няма да чуе освиркване или обиди от трибуните. Поне се надявам, че ще е така.

Ами и той и Батков водят надолу отбора, то е ясно, не ми се обяснява за пореден път защо смятам ,че Йовов игра симулативно, също така и каква е ролята на Гонзо и защо пак е треньор...ако ти се разглежда в другите теми колегите са засегнали тия неща, и ще ти стане по ясно положението.
Когато Гонзо е в Левски,желаещи за треньори няма да има, когато Гонзо го няма такива ще има...а Йовов , Тасевски и Гаджев са негови протежета, те могат да махнат всеки един треньор какъвто гаден номер скроиха на Костов, и той човека се махна...въпреки ,че аз не съм фен на Костов, но пък на треньора Гонзо още повече не съм!

Върни се в “Архив”