Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот sslevski » 29 мар 2012 22:37

Teo написа:Има мачове доста, всичко е възможно днес съм си говорил с човек, който направо му болно какво става с вашият отбор...

Трябва да играят за Левски и да защитават синята фланелка, а не да имат всичко, спонсори, мега заплати и да се разхождат по терена и да причиняват болка на феновете...

За да има силен ЦСКА, трябва и силен Левски.

Ти ми оправи настроението с това мисля да си лягам.Благодаря ти!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Проблем с агитката на Левски в Ловеч

Мнениеот milen.hristov » 29 мар 2012 22:51

sslevski написа:
milen.hristov написа:
marmi52 написа:8-)

В момента възрастен фен на Левски обяснява по Канал 1, че само заради някаква "уредба" не пускат феновете на Левски на стадиона. :shock: :o
Човекът каза буквално: "Това не се е случвало никога в историята на Левски - да не пуснат публиката на стадиона. Сигурно Стоичков е наредил да не пускат уредбата на стадиона, за да не викат против него по нея. Навън има около 5 000 човека и ако не ги пуснат ще стане страшно ..."

Въразният фен е бай Петко, и е много повече левскар от онези прдатели които се наричат ултраси, и след мача ги видяхме колко са левскари

Милене коментара ти за мача???
Ще успеем ли за евротурнирите или тази година ще е най-срамната в историята на ЛЕВСКИ.

Не, другите също са слаби, но пък и треньорите им са с пъти по грамотни тактичеки.,
Коментара по-късно днес или утре вечерта.

Reckless

Мнениеот Reckless » 29 мар 2012 22:56

Бихме ви на ходом. Играхме 15 минути и кой от къде е, нищо че доста се напрегнахте.
Гонзо казва "Надиграхме Литекс" :mrgreen:
Все така да ни надигравате и не само нас :mrgreen:
Голям смях беше, че Стоичков ни стана треньор. Гонзо, със здраве да си го носите и продължавайте да гледате предимно другите.
Който се смее последен се смее най-накрая !

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 29 мар 2012 23:06

абе истина си е че можеше и да го земем мача - оделно че чиста дузпа на бижутера не свири тоа *******
а иначе след гола си ги смачкахме. а йовата можеше да реши мача за три минути - ама на касмет
за докторчето просто не ми се говори фкат е че го е страх от нашата агитка
но определено момчетата се раздаваха аз калво не съм виждал така да фърчи като служебно жигули
дарко днес не беше на ниво нито диамутен - явно има натрупана омора все пак това е през три дена мач
не че ги заштитавам щото са профита и това им е работа, но пък си е факт че и натоварването е не малко
понеделник сички на герена щото е важно да ги разцепим добружанците
Последна промяна от legends1914 на 29 мар 2012 23:09, променено общо 1 път.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 мар 2012 23:09

За мен днес Левски изигра един никак не лош мач- един от най-добрите си мачове на този стадион. Просто нямахме шанс и още нещо- докога ще ни свирят поръчкови съдии. Днес не знам за кой път съдията Ст.Тодоров показа съвсем различни критерии спрямо двата отбора. Много странно решение на БФС да повери мача на този съдия след като всички помним какво се случи миналия мач между двата отбора свирен на същия стадион от същия съдия.
За мен първенството все още не е свършило въпреки че друг отбор вече е фаворит за титлата,все пак шансове още има- трудните мачове на този отбор тепърва предстоят- въобще не съм сигурен ,че ще победят Славия , Черно море и Литекс. Този отбор е доста сериозно бутан от съдиите, но съдиите май никой не може да се сети за съдийстване срещу моряците и Литекс( просто тези 2 отбора са с много силно лоби в БФС).
Големия проблем за мен е липсата на изявен голмайстор в Левски и тук вината не е на Гонзо ,а на Н.Костов той не искаше в отбора да има типичен централен нападател като почти без пари можеше да бъде взет М.Камбуров играч, без да кой знае каква класа но вкарващ по 15-20 гола на сезон,но по една или друга причина това не стана. Днес имахме не малко възможности ,но уви не ги реализирахме. За мен светлия лъч е подобрената игра на Калво има голямо израстване в Старокин, Рамос и Пинто са класа. За мен Жуниньо е много интересен играч ,но силата му е ако играе до висок централен нападател.
Докато Гаджев, Тасевски и Йовов просто нямат място на терена в този момент. Грийн определено е загубил от формата си. За мен буди недоумение защо не се пуска Димов- не е креативен футболист, но е биткаджия и върши страшно много черна работа и се бори здраво момчето. Между другото в Черно море се представяше и никак зле в офанзивен план.
За мен не е важно дали Левски ще победи или ще загуби - за мен е важно да видя че отбора играе и всички играчи дават всичко от себе си. От днешния мач аз по-скоро доволен. Може да бъде и много по-добре, но болшинството момчета няма от какво да се срамуват.Изключение правят само тримцата хубавци.

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 29 мар 2012 23:13

абе специалисти а защо никой не коментира дали повече харесва ЛЕВСКИ при гонзи или при украинската балерина???
как се прави тука едно гласуване да си напраим - не знам как се прави?
аз съм един глас за гонзо (ако го сравняваме с костов ) иначе ясно че може и трябва нов тренер той и гонзи си каза че не му е супер кеф да ги тренира тои си е директор

don
Контакти:

Мнениеот don » 29 мар 2012 23:16

Евала днеска на полицаите в Ловеч, справиха се отлично, трябва да поздравиме и феновете на Левски за тяхното поведение въпреки създаденето напрежение от някои хора

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Литекс - Левски|21 кръг|29 Март, Четвъртък|17:45ч|

Мнениеот grasiani » 29 мар 2012 23:41

grasiani написа:Психологически предимството е на страната на Литекс взеха си тежкото гостуване нямат сътресения в отбора,козовите са им Стоичков който постоянно ще държи в стрес съдията и той 100 процента ще сбърка някъде,сега съдиите след тази психоатака която им направи Тройчо с неговите дерективи ще са толкова ошашевени че ще се застраховат и за най малкото ,да не ги обвинят че помагат на Левски.Никасио също ще бъде проблем за защитата на Левски трябва да се внимава и за Янев че е голям симулант и ще си проси фалове пред наказателното поле изобщо в нападение имат опасни играчи,албанчето също ми направи добро впечатление на мача с Берое,Г.Иванов също е много опасен има добър пас и поглед върху играта.Шанса на Левски го виждам в центъра на отбраната на Литекс там се вижда че не са много стабилни Бодуров прави много грешки и фалове и ми се струва малко тромав но ние пък нямаме някой бърз център който да ги разнищи.Фланговете също могат да се използват Занев прави чести излизания напред и си оголва зоната.Имат и други по млади момчета които при малко по силен натиск ще направят грешки.Левски са на обратния полюс загуба на собствен терен,не добра игра, без тренъор,но пък срещу Литекс винаги са излизали пределно мобилизирани.Дано да не загубим този мач.

Както съм го написал така излезе(Левски трябва да се внимава и за Янев че е голям симулант и ще си проси фалове пред наказателното поле )(Шанса на Левски го виждам в центъра на отбраната на Литекс)-точно през центъра и отляво станаха най-опасните положения за Левски.( Фланговете също могат да се използват Занев прави чести излизания напред и си оголва зоната).

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 30 мар 2012 00:10

незнам за к'во спорите ... днес беше уникален дем ... паднахме за пореден път от " четата " на Стоичков ... айде сега да помислим за мача в понеделник , ясно е , че титлата е загубена ... искам да ви дам за пример отбор , който в историята си не е ставал шампион , но погледнете за какъв support става дума ... има 3 супер купи и нищо повече ... може би , някои хора се досещат ... да направим уникалното шоу в понеделник ... не заради Гонзо ... не заради мърдите , който се разхождат със синята фланелка ами заради самите нас ... живота има и хубави страни ... :!: :!: :!:

http://www.youtube.com/watch?v=xguENm4n ... re=related

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 30 мар 2012 00:12

sangio написа:незнам за к'во спорите ... днес беше уникален дем ... паднахме за пореден път от " четата " на Стоичков ... айде сега да помислим за мача в понеделник , ясно е , че титлата е загубена ... искам да ви дам за пример отбор , който в историята си не е ставал шампион , но погледнете за какъв support става дума ... има 3 супер купи и нищо повече ... може би , някои хора се досещат ... да направим уникалното шоу в понеделник ... не заради Гонзо ... не заради мърдите , който се разхождат със синята фланелка ами заради самите нас ... живота има и хубави страни ... :!: :!: :!:

http://www.youtube.com/watch?v=xguENm4n ... re=related

апропо ... създаден е в същата година ... 1914 ... ако не се лъжа де .... :!: :!: :!:

Върни се в “Архив”