Мнениеот honda » 29 мар 2012 23:09
За мен днес Левски изигра един никак не лош мач- един от най-добрите си мачове на този стадион. Просто нямахме шанс и още нещо- докога ще ни свирят поръчкови съдии. Днес не знам за кой път съдията Ст.Тодоров показа съвсем различни критерии спрямо двата отбора. Много странно решение на БФС да повери мача на този съдия след като всички помним какво се случи миналия мач между двата отбора свирен на същия стадион от същия съдия.
За мен първенството все още не е свършило въпреки че друг отбор вече е фаворит за титлата,все пак шансове още има- трудните мачове на този отбор тепърва предстоят- въобще не съм сигурен ,че ще победят Славия , Черно море и Литекс. Този отбор е доста сериозно бутан от съдиите, но съдиите май никой не може да се сети за съдийстване срещу моряците и Литекс( просто тези 2 отбора са с много силно лоби в БФС).
Големия проблем за мен е липсата на изявен голмайстор в Левски и тук вината не е на Гонзо ,а на Н.Костов той не искаше в отбора да има типичен централен нападател като почти без пари можеше да бъде взет М.Камбуров играч, без да кой знае каква класа но вкарващ по 15-20 гола на сезон,но по една или друга причина това не стана. Днес имахме не малко възможности ,но уви не ги реализирахме. За мен светлия лъч е подобрената игра на Калво има голямо израстване в Старокин, Рамос и Пинто са класа. За мен Жуниньо е много интересен играч ,но силата му е ако играе до висок централен нападател.
Докато Гаджев, Тасевски и Йовов просто нямат място на терена в този момент. Грийн определено е загубил от формата си. За мен буди недоумение защо не се пуска Димов- не е креативен футболист, но е биткаджия и върши страшно много черна работа и се бори здраво момчето. Между другото в Черно море се представяше и никак зле в офанзивен план.
За мен не е важно дали Левски ще победи или ще загуби - за мен е важно да видя че отбора играе и всички играчи дават всичко от себе си. От днешния мач аз по-скоро доволен. Може да бъде и много по-добре, но болшинството момчета няма от какво да се срамуват.Изключение правят само тримцата хубавци.