groti написа:Тази информация откъде ще да я имаш? Нелепо е да мислиш че костов ще играе черно тото зад гърба ма тара
Не е могъл да му прости, че не го е включил с схемата
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
groti написа:Тази информация откъде ще да я имаш? Нелепо е да мислиш че костов ще играе черно тото зад гърба ма тара
olfix написа:Тази година без евротурнири!Може би е за добро-да се огледаме и да разберем всъщност,че нямаме нищо общо с един нормално функциониращ отбор!

Синьо сърце написа:Спокойно, ще го преживеем! И титлата не е толкова далече, както някои си мислят...Има доста време още. Но и да не стане-друго е важното. Лека-полека.Прекалено хубаво не е на хубаво, казват хората. Жалко че загубихме този мач- до последно не вярвах, но е факт.Продължаваме напред.
Синьо сърце написа:Да ви кажа-не знам как се е виждало по тв, но аз второто поне 4 пъти я виждах топката във вратата и тя някакси все не влиза... Сега ще видя репортажите, но за какво ли? И скромно мнение-никакъв фаул на Диамунтен! Сложи си крака на земята, а онзи се спъна в него... Няколко фаула около техния пенал несвирени, но пък отсреща-първа писта! Не че това ни е виновно, но като нюанс...
groti написа:Е..Очаквано паднахме.Неочаквано за мен с не-толкова лоша игра. Не мисля,че нямаме футболисти. И 4римата взети тази зима са много качествени играчи + Калво и Илиев. Другите може спокойно да ги сменяме. Особено играчи,като Гаджев и Тасевски.Тия двамата,ако ги спазарим някъде за Анадола,направо с банкет да ги пращаме. Догодина с нов собственик,истински треньор и ако задържим тези 6 футболиста + няколко нови качествени и може да мислим за нещо повече от 2ро място.То не ,че сега не можем и първи да сме,но изгубихме прекалено много точки. Нещо "директивата" не работи.
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, LoveAndPeace, miro_rz, vlong и 21 госта