Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Бъркотия до шия...

Мнениеот plamen_ol » 29 мар 2012 15:11

groti написа:Тази информация откъде ще да я имаш? Нелепо е да мислиш че костов ще играе черно тото зад гърба ма тара

Не е могъл да му прости, че не го е включил с схемата :shock: Хайде малко по-сериозно! Някой, ако си мислия, че треньор като Костов ще си плюе на името и ще почне да уговаря мачове е много далеч от истината. Все пак не бих се учудил, ако Баткоф го е направил, на него си му е в стила да се подиграва с клуба.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот olfix » 29 мар 2012 20:22

Тази година без евротурнири!Може би е за добро-да се огледаме и да разберем всъщност,че нямаме нищо общо с един нормално функциониращ отбор!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 29 мар 2012 21:08

olfix написа:Тази година без евротурнири!Може би е за добро-да се огледаме и да разберем всъщност,че нямаме нищо общо с един нормално функциониращ отбор!

това за без турнирите го слушахме и пролетта на 2010 и хоп, Локо Сф падна в 4 от последните си 5 мача и Гигов добута бизнес партньора си до ЕКТ. После пък Ясен-Безгласен се оплакваше за загубата на титлата с тежките мачове в ЛЕ. Еми аз не мога да разбера сърби ли ни, боли ли ни ?! Няма Тонев и Батков да оставят Левски без излаз в Европа това е ясно, аз дори след загубата от Литекс смятам че сме фаворити No 1 за титлата
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 мар 2012 21:33

Спокойно, ще го преживеем! И титлата не е толкова далече, както някои си мислят...Има доста време още. Но и да не стане-друго е важното. Лека-полека.Прекалено хубаво не е на хубаво, казват хората. Жалко че загубихме този мач- до последно не вярвах, но е факт.Продължаваме напред.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 мар 2012 21:43

Синьо сърце написа:Спокойно, ще го преживеем! И титлата не е толкова далече, както някои си мислят...Има доста време още. Но и да не стане-друго е важното. Лека-полека.Прекалено хубаво не е на хубаво, казват хората. Жалко че загубихме този мач- до последно не вярвах, но е факт.Продължаваме напред.

+ мен
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 мар 2012 21:49

Да ви кажа-не знам как се е виждало по тв, но аз второто поне 4 пъти я виждах топката във вратата и тя някакси все не влиза... Сега ще видя репортажите, но за какво ли? И скромно мнение-никакъв фаул на Диамунтен! Сложи си крака на земята, а онзи се спъна в него... Няколко фаула около техния пенал несвирени, но пък отсреща-първа писта! Не че това ни е виновно, но като нюанс...
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 мар 2012 21:53

Синьо сърце написа:Да ви кажа-не знам как се е виждало по тв, но аз второто поне 4 пъти я виждах топката във вратата и тя някакси все не влиза... Сега ще видя репортажите, но за какво ли? И скромно мнение-никакъв фаул на Диамунтен! Сложи си крака на земята, а онзи се спъна в него... Няколко фаула около техния пенал несвирени, но пък отсреща-първа писта! Не че това ни е виновно, но като нюанс...

С това ръководство най - доброто решение е да не играем в Европа. Купени или не, титлите от края на миналия и началото на новия век, както и последващите, бяха спечелени от играчи, родени във времена, когато все още имаше футболисти. Естествено не говоря за качествените от миналото, но поне в някаква степен се доближаваха.
С настоящите състезатели сме обречени. Няма как да се получи. Демократичните таланти ще ни доведат много беди. Всичко свърши.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 29 мар 2012 21:58

Абе не може при толкова ресурс,пари ,организация и т.н.в мача с Миньор да оставиш да ти свири Таско,в мача с Литекс да ти свири точно този,който предния път пак в Ловеч ни отряза главите.Не казвам да се оправдаваме със съдиите,но е смежно никой да не обръща внимание на тези неща!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 29 мар 2012 22:02

Е..Очаквано паднахме.Неочаквано за мен с не-толкова лоша игра. Не мисля,че нямаме футболисти. И 4римата взети тази зима са много качествени играчи + Калво и Илиев. Другите може спокойно да ги сменяме. Особено играчи,като Гаджев и Тасевски.Тия двамата,ако ги спазарим някъде за Анадола,направо с банкет да ги пращаме. Догодина с нов собственик,истински треньор и ако задържим тези 6 футболиста + няколко нови качествени и може да мислим за нещо повече от 2ро място.То не ,че сега не можем и първи да сме,но изгубихме прекалено много точки. Нещо "директивата" не работи.
110 години любов!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 мар 2012 22:13

groti написа:Е..Очаквано паднахме.Неочаквано за мен с не-толкова лоша игра. Не мисля,че нямаме футболисти. И 4римата взети тази зима са много качествени играчи + Калво и Илиев. Другите може спокойно да ги сменяме. Особено играчи,като Гаджев и Тасевски.Тия двамата,ако ги спазарим някъде за Анадола,направо с банкет да ги пращаме. Догодина с нов собственик,истински треньор и ако задържим тези 6 футболиста + няколко нови качествени и може да мислим за нещо повече от 2ро място.То не ,че сега не можем и първи да сме,но изгубихме прекалено много точки. Нещо "директивата" не работи.

Тия двамата плюс Йовов неслучайно цивреха по интервютата. А Гаджев го нахранихме там, той пък чувствителен...

Върни се в “Левски”