жълт ламтурник написа:vaskonti написа:Тук искам дебело да подчертая, че това решение не съм го взел аз, а същото това БФС, така че отново приканвам теб, както и Акаунта, да не ми обяснявате на мен какво е забранено от ФИФА и какво не. Напишете едно писмо на Попов и му обяснете, че ФИФА всъщност НЕ забранява подобни договори и да вземат да си ревизират решенията.
Малко оффтопик-Днес четох, че по Великден в България ще се продават най-евтините яйца.Определено не вярвам на това, както и не вярвам на този член, който ми цитираш.. по-точно на оправданието, че ФИФА е отрекла такива контракти, защото, за да ги отрече, трябва да е имало и други прецеденти, а съм убеден, че от БФС не могат да посочат такъв, в някоя от 200-те страни членки на ФИФА.Само вие не разбрахте, че това беше направено отново заради вас!
Ако имаше подобен прецедент, и ФИФА го беше отрекла, това щеше да влезе като изискване в ПСТФ на ФИФА, но това са леки и незаангажиращи подробности, нали?!
Както казах, напиши писмо на Попов и му обясни, че е ял доста развалени яйца, щом си позволява не само да дава акъл на ФИФА, ами и на всичко от горе да забранява разни неща, иначе разрешени от ФИФА.