Чудя се обаче дали ако паднем, в Понеделник Герена ще се тресе от "оставка"
Литекс - Левски - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски|21 кръг|29 Март, Четвъртък|17:45ч|
Прогнозирам най-измъчената победа през този сезон, и понеже според гуруто на футбулната игра трябва да се играе агресивно, то като нищо ще завършим с 10 човека, като от тях 3-4 сигурно ще са украсени в жълто. Направо ми се плаче като се сетя, че няма да мога да гледам мача, понеже съм много жаден да проследя играта на "лидерите"
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- captain_drifuss
- Контакти:
legends1914 написа:legends1914 написа:Латекс: Левски
0:2
![]()
![]()
осещам го!
гришата свърши мангите покрай тея китайски заводи а докторчето го знаем къв тренер е
мачлето е двойка от цякъде
не знам ти какво Осещаш, но аз усещам, че си в заблуда- Гришата скоро няма да свърши парите, а по-слаб треньор от Гонзо в А група няма да намериш, дори със свещ да го търсиш! пише се Литекс, за твое сведение, а не латекс, което е друго...
та така- Литекс-Левски 2-0 (Янев; Никасио)
- legends1914
- Контакти:
TristaNNN написа:Прогнозирам най-измъчената победа през този сезон, и понеже според гуруто на футбулната игра трябва да се играе агресивно, то като нищо ще завършим с 10 човека, като от тях 3-4 сигурно ще са украсени в жълто. Направо ми се плаче като се сетя, че няма да мога да гледам мача, понеже съм много жаден да проследя играта на "лидерите"![]()
ххехехе нема шанс да не ги попилеем. оттук до края нямаме грешна стъпка. при гонзи нема такива лигави изпалнения за мотивация и прочее като ониа украйнски цайс.
ЛЕВСКИ излиза за ПОБЕДА!!!!!!!
Въобще не ми се дава прогноза за този мач...след всичкия цирк от 5 дни насам си мисля ,че вероятно днес ще помахаме за сбогом на 1вото място.
Че то може да бием, може, ама незнам кво е мнението на гърбушко, другия капитан и македонското девойче. Дали са се наспали добре, да не са станали с гъза нагоре тая сутрин, дали Ромина му е пуснала на Дарко тая нощ... е все от такива неща зависи как ще играем, а не от "треньора" Гонзо, директивата, вятъра, терена и т.н.
- legends1914
- Контакти:
captain_drifuss написа:legends1914 написа:legends1914 написа:Латекс: Левски
0:2
![]()
![]()
осещам го!
гришата свърши мангите покрай тея китайски заводи а докторчето го знаем къв тренер е
мачлето е двойка от цякъде
не знам ти какво Осещаш, но аз усещам, че си в заблуда- Гришата скоро няма да свърши парите, а по-слаб треньор от Гонзо в А група няма да намериш, дори със свещ да го търсиш! пише се Литекс, за твое сведение, а не латекс, което е друго...
та така- Литекс-Левски 2-0 (Янев; Никасио)
а бе приател Ицката беше много голям като играч ама кажи ми кви успехи има като тренер???? а ЛЕВСКИ при Гонзи можеш да му видиш актива!!! и то след като трябваша да мете на ратко достанич нацашпаното
ти чувал ли си за кървавия гол?? е тва е гонзо, тва е ЛЕВСКИ - до последна капка кръв и раздаване на терена както ние като след мач два дена немам глас - тва е ЛЕВСКИ, щото не можете да разберете че ЛЕВСКИ ерелигия а вашите са некви платени футболистчета които дори верно е че има качество и при вас но го нема тоя дух - които облече синята фанелка е готов ДА УМРЕ на терена ако трябва!!!
е за тва ше ви попилеем тук не опира само до качество а до дух въпреки че не ми се започва дискусията че каквито звезди имаме ние просто не са минавали през балгария и с влака!!!
само да те питам дали знаеш от коя школа идва калво а па ти си прави заклучениата!!
Theos написа:Въобще не ми се дава прогноза за този мач...след всичкия цирк от 5 дни насам си мисля ,че вероятно днес ще помахаме за сбогом на 1вото място.
Аз даже и кърпички съм си купил щото независимо от резултата мисля да се просълзя.Може и да се запеня докато псувам художествения ръководител и балерините му.
СПУКАНОГЪРНЕ
- Синьо сърце
- Контакти:
Ами тръгваме след малко, пък ще видим там на място как ще е...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Ами тръгваме след малко, пък ще видим там на място как ще е...
Карайте бавно, че има доста полиция от Ябланица до Ловеч, но ти след като ходиш редовно го знаеш много добре

- Zavinagisin
- Контакти:
Всичко или нищо, днеска е отговора на въпроса колко струват тези момчета или мъже в синъо . Както и в Понеделник.