Чудя се обаче дали ако паднем, в Понеделник Герена ще се тресе от "оставка"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
 [/offtopic]
[/offtopic]legends1914 написа:legends1914 написа:Латекс: Левски
0:2

осещам го!
гришата свърши мангите покрай тея китайски заводи а докторчето го знаем къв тренер е
мачлето е двойка от цякъде
TristaNNN написа:Прогнозирам най-измъчената победа през този сезон, и понеже според гуруто на футбулната игра трябва да се играе агресивно, то като нищо ще завършим с 10 човека, като от тях 3-4 сигурно ще са украсени в жълто. Направо ми се плаче като се сетя, че няма да мога да гледам мача, понеже съм много жаден да проследя играта на "лидерите"
Чудя се обаче дали ако паднем, в Понеделник Герена ще се тресе от "оставка"
captain_drifuss написа:legends1914 написа:legends1914 написа:Латекс: Левски
0:2

осещам го!
гришата свърши мангите покрай тея китайски заводи а докторчето го знаем къв тренер е
мачлето е двойка от цякъде
не знам ти какво Осещаш, но аз усещам, че си в заблуда- Гришата скоро няма да свърши парите, а по-слаб треньор от Гонзо в А група няма да намериш, дори със свещ да го търсиш! пише се Литекс, за твое сведение, а не латекс, което е друго...
та така- Литекс-Левски 2-0 (Янев; Никасио)
Theos написа:Въобще не ми се дава прогноза за този мач...след всичкия цирк от 5 дни насам си мисля ,че вероятно днес ще помахаме за сбогом на 1вото място.
Синьо сърце написа:Ами тръгваме след малко, пък ще видим там на място как ще е...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост