сини богове написа:НЕКА ХЕРО НАЙ- НАКРАЯ СЕ ВЪРНЕ В СВОЯ ДОМ.
Откога пък на Херо домът е Герена??? Херо има един дом и той е в Бургас, откъдето тръгна и кариерата му. Каквото е постигнал с Левски, такова и с Литекс, но сърцето му е в Бургас.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
сини богове написа:НЕКА ХЕРО НАЙ- НАКРАЯ СЕ ВЪРНЕ В СВОЯ ДОМ.
THE G.A.M.E написа:Тези, които искат "Херо", нека бъдат така добри да ми посочат един свестен мач на бургазлията в Европа !?
Искам само един-единствен !!
Щото аз помня Видзев, Спартак М. ( 1-13 общо от двата мача ... ) ... Некви израелци и т.н.
Ако критерият и желанията са ни да мачкаме в България - ОК, той е перфектен вариант !
Обаче от кога на Левски критерият ни е смешната българска действителност ???
Има един-единствен треньор, с който Левски газеше по-европейските терени, и всички знаем кой е.![]()
При това мачкахме с играчи, които при Гочето Василев падаха от Родопа и правеха равни с Вихрен и Бела.
А някои даже бяха и дълбоки резерви ...
G0nzi написа:Като заговори за евро провали нахлуват едни батета, работници, негърчета, перета... така че не е редно толкова негативно към Херо да гледаш.
THE G.A.M.E написа:Аз пък неща "Херо" !
В друга тема питах ... Ще питам и тука: Айде някой да ми посочи един силен мач на тим, воден от "Херо" в еротурнирите !??
Или да перифразирам въпроса си: Какво е направи Димитров в Европа ???
mistreated написа:Когато Херо последно игра с отбор в Европа, това беше още в началото на неговата кариера. Нормално е да е допускал грешки. От тогава изтече много вода...
THE G.A.M.E написа:Тези, които искат "Херо", нека бъдат така добри да ми посочат един свестен мач на бургазлията в Европа !?
Искам само един-единствен !!
Щото аз помня Видзев, Спартак М. ( 1-13 общо от двата мача ... ) ... Некви израелци и т.н.
Ако критерият и желанията са ни да мачкаме в България - ОК, той е перфектен вариант !
Обаче от кога на Левски критерият ни е смешната българска действителност ???
Има един-единствен треньор, с който Левски газеше по-европейските терени, и всички знаем кой е.![]()
При това мачкахме с играчи, които при Гочето Василев падаха от Родопа и правеха равни с Вихрен и Бела.
А някои даже бяха и дълбоки резерви ...
Adramelech написа:Това е с НАСКО. Без него се видя, че Мъри не става (Пример - Тампере, Наско вместо да е с отбора, той беше на сафари и се видя, че без него Мъри не може да се справи). А и Ей Богу си каза (тук съм склонен да му вярвам), че играчите имали респект към него и самото му присъствие било достатъчно голяма мотивация. Виж Мъри с Наско и Мъри без Наско (в Литекс - Бате Борисов), с кипърците (Работнички ако помня правилно) и му виж трансферите също така, докато бе в Кипър. Хубаво е да видиш и слабите страни на Мъри, преди да го издигнеш в култ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта