Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Новия треньор в Левски

Мнениеот mistreated » 28 мар 2012 16:24

сини богове написа:НЕКА ХЕРО НАЙ- НАКРАЯ СЕ ВЪРНЕ В СВОЯ ДОМ.

Откога пък на Херо домът е Герена??? Херо има един дом и той е в Бургас, откъдето тръгна и кариерата му. Каквото е постигнал с Левски, такова и с Литекс, но сърцето му е в Бургас.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Re: Левски иска Мъри Стоилов отново на ГЕРЕНА?

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2012 16:25

Тези, които искат "Херо", нека бъдат така добри да ми посочат един свестен мач на бургазлията в Европа !?
Искам само един-единствен !!
Щото аз помня Видзев, Спартак М. ( 1-13 общо от двата мача ... ) ... Некви израелци и т.н.
Ако критерият и желанията са ни да мачкаме в България - ОК, той е перфектен вариант !
Обаче от кога на Левски критерият ни е смешната българска действителност ???

Има един-единствен треньор, с който Левски газеше по-европейските терени, и всички знаем кой е. ;)
При това мачкахме с играчи, които при Гочето Василев падаха от Родопа и правеха равни с Вихрен и Бела.
А някои даже бяха и дълбоки резерви ... :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 28 мар 2012 16:26

Хора истината в Левски най-сетне лъсна! Махането на Костов след само една загуба показва,че ние НЯМАМЕ СТРАТЕГИЯ и вместо футболисти имаме едни разглезени манекенчета, които щом дойде треньор, който ги кара да тренират здраво и да се борят за мястото си се разбират по между си и ГО МАХАТ! Ники Костов напусна заради това, а в едни сериозен отбор това е недопустимо! Сега очаквам играчи като Гаджев, Тасевски, Грийн и т.н. изведнъж да почнат да играят сърцато няколко мача, докато постихне напрежението и после пак: манекенки фолк диви и тн! Левски имаше нужда не от нов треньор а от още нови футболисти! Сега вечно ще си гледаме Гаджев как не може да спре топката или Грийн който не може да вземе първа топка или Йовов и Дарко, чиито имена се чуват по 2 пъти на мач (Все едно ги няма)! С две думи: Видя се ясно, че с изключение на новите футболисти всички други "разхождаха" фланелката, а това няма как да не е нарочно! Аз нямам против да загубим мач, в които сме се скъсали от тичане дори и да играем слабо! Едно е да играеш слабо, а съвсем друго да играеш без хъс! А да играеш без хъс при положение, че при победа ставаш първи, означава, че не те интересува отбора или феновете! И това става в Левски! Взимат си хилядарките, и искат възможно най-малко да работят за тях! ТОЛКОВА МЕ Е СРАМ ОТ ТОВА, ЧЕ ЗА МЕН НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НОВИЯ ТРЕНЬОР!

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 28 мар 2012 16:28

THE G.A.M.E написа:Тези, които искат "Херо", нека бъдат така добри да ми посочат един свестен мач на бургазлията в Европа !?
Щото аз помня Видзев, Спартак М. ( 1-13 общо от двата мача ... ) ... Некви израелци и т.н.
Ако критерият и желанията са ни да мачкаме в България - ОК, той е перфектен вариант !

Има един-единствен треньор, с който Левски газеше по-европейските терени, и всички знаем кой е. ;)
При това мачкахме с играчи, които при Гочето Василев падаха от Родопа и правеха равни с Вихрен и Бела.

Прав си, но при положение че нямаме треньор с който да "газаим" даже и в България Херо си е светило! Като заговори за евро провали нахлуват едни батета, работници, негърчета, перета... така че не е редно толкова негативно към Херо да гледаш.
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

THE G.A.M.E

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2012 16:29

Аз пък неща "Херо" !
В друга тема питах ... Ще питам и тука: Айде някой да ми посочи един силен мач на тим, воден от "Херо" в еротурнирите !??
Или да перифразирам въпроса си: Какво е направи Димитров в Европа ???
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2012 16:33

G0nzi написа:Като заговори за евро провали нахлуват едни батета, работници, негърчета, перета... така че не е редно толкова негативно към Херо да гледаш.

Има ги, ама има и Оксер, Динамо Б. Марсилия, Удинезе, Шалке Киево ...
А при Херо има само негативни евро-прояви.

Съжелявам, ама аз предпочитам 5 поредни сезона да сме на по 20 точки зад "Червените", ама поне още веднъж да изпитам това, което изпитах при 1/4 финала с Шалке. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 мар 2012 16:36

THE G.A.M.E написа:Аз пък неща "Херо" !
В друга тема питах ... Ще питам и тука: Айде някой да ми посочи един силен мач на тим, воден от "Херо" в еротурнирите !??
Или да перифразирам въпроса си: Какво е направи Димитров в Европа ???

Когато Херо последно игра с отбор в Европа, това беше още в началото на неговата кариера. Нормално е да е допускал грешки. От тогава изтече много вода...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2012 16:42

mistreated написа:Когато Херо последно игра с отбор в Европа, това беше още в началото на неговата кариера. Нормално е да е допускал грешки. От тогава изтече много вода...

И това го има ...
Ама все пак статистиката му, чисто в цифри, не е особено добра.

За мен би било риск, ако се наложи Левски с треньор "Херо" да играе в евротурнирите.
А и незнам, как точно ще му се отрази напрежението, имайки напредвид състоянието му.
Според мен е най-добре, "Херо" да си остане в Бургас ...
Камъкът си тежи на мястото. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 28 мар 2012 16:45

THE G.A.M.E написа:Тези, които искат "Херо", нека бъдат така добри да ми посочат един свестен мач на бургазлията в Европа !?

Това е с НАСКО. Без него се видя, че Мъри не става (Пример - Тампере, Наско вместо да е с отбора, той беше на сафари и се видя, че без него Мъри не може да се справи). А и Ей Богу си каза (тук съм склонен да му вярвам), че играчите имали респект към него и самото му присъствие било достатъчно голяма мотивация. Виж Мъри с Наско и Мъри без Наско (в Литекс - Бате Борисов), с кипърците (Работнички ако помня правилно) и му виж трансферите също така, докато бе в Кипър. Хубаво е да видиш и слабите страни на Мъри, преди да го издигнеш в култ.
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2012 16:58

Adramelech написа:Това е с НАСКО. Без него се видя, че Мъри не става (Пример - Тампере, Наско вместо да е с отбора, той беше на сафари и се видя, че без него Мъри не може да се справи). А и Ей Богу си каза (тук съм склонен да му вярвам), че играчите имали респект към него и самото му присъствие било достатъчно голяма мотивация. Виж Мъри с Наско и Мъри без Наско (в Литекс - Бате Борисов), с кипърците (Работнички ако помня правилно) и му виж трансферите също така, докато бе в Кипър. Хубаво е да видиш и слабите страни на Мъри, преди да го издигнеш в култ.

Наско има своят принос, разбира се.
Но основният е на Стоилов.

Наско обаче, пречи и на Мъри в някои моменти ...
Наско попречи, и бе един от основните виновници за сгромолясването ни срещу Тампере и в последствие, за 16-те точки разлика с ония ...
Наско се счепка с адвоката за пари, и това отрови атмосферата.
Отделно, където искаше да разпродава звездният отбор.
Въобще, Наско заедно с адвоката, попречиха на Стоилов да изгради нов силен тим.

Искам да посоча, че главният виновник Стоилов да се провали в Националният беше Наско !
Да, Мъри беше прунуден да вика играчи, които Наско му казваше !
Да не забравяме, че тогава Сираков беше напуснал Левски, и забраняваше на Мъри да вика играчи от Левски !!
Наско се оказа основната причина за провала на Станимир Стоилов в Национала ...
И въпреки всичко, дори и с наложените от Насо некадърници, България играеше не-лош футбол. ;)

Мнозина вероятно не знаят, но след съвместната им работа в Националният отбор, отношенията помежду им, малко охладняха.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”