Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 мар 2012 20:39

Синьо сърце написа:
СВОБОДЕН написа:И ако Йовов и другите са бойкотироли Костов, а сега при гонзо тичат като разпрани, то същия Гонзо като не знае как да ги подреди, колкото и да тичат все тая. Той се видя какъв треньор е. Но да се махат и тези които го назначиха. И миналия път и сега.

Те са различни хора. Сега нямаме избор, а на Гонзо ще помага Ясен. Пълна безсмислица, но няма изход от нея. Не и сега. Ще доиграем шампионата така, после всичко навън и начисто.

Ясен също не е треньор за шампиони. Поне да бяха поканили Гочето. Може да е на възраст и с остарели разбирания, но той е истински треньор.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 мар 2012 20:40

Пълна подигравка с феновете ,ама пълна! :evil: До кога ще търпим тази гавра? Това мина всякакви граници. Не съм изпускал домакинство този сезон ,но с този калпав треньор няма да стъпа на стадиона!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 мар 2012 20:41

LaRgO написа:Честито на ЦСКА и Лудогорец. До вчера Левски се бореше за шампионска титла, днес ще се бори за Лига Европа.
Тези дето реваха срещу Костов, сега ще видим какво ще говорят за играта под ръководството на Гонзо.
Гаврата с феновете на Левски е пълна!

Петото място е постижимо. За него не дават квота, а за купата отпаднахме. Поне няма да се излагаме. Защото и догодина едва ли нещо ще се промени с тези хора начело.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 27 мар 2012 20:42

„Съжалявам приятели, но се оказах прав. Това. Не е ПФК Левски, а ФК Батков и жалко за решението на Иво Тонев, но последствията са не само за него, а и за Синя Българиа??? За стария (НОВ) треньор съм казал всичко преди месеци. Просто е много тъжно и страшно!!!“ - заяви чрез страницата си в социалната мрежа Наско Сираков.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 мар 2012 20:44

Бекъма написа:Ако Костов според теб е за Черно море,Гонзо е за Глиган Грудово.
Така мисля. По важно е, че не са за Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 20:44

Предполагам,че "анти-Костовистите" са доволни!!!
На 24.04 ще бъде обявен новият треньор и той ще е...................................Георги Иванов-Гонзо...Ийе-е-е-е-е-е...Изображение
Последна промяна от blue avalanche на 27 мар 2012 20:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 мар 2012 20:46

blue avalanche написа:Предполагам,че "анти-Костовостите" са доволни!!!

Истинските левскари сме много недоволни. Но не от сега, а от много време.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 27 мар 2012 20:46

Това за мене е най-правилното решение за треньор в този момент, а от лятото Илиян Илиев е добре дошъл на Герена. До тогава тримата + охлюва да са продадени, подарени, преотстъпени или там каквото ще да е. Може и да са добри футболисти, но предадоха Левски и аз не ги искам на Герена. Ники Костов е пич и си удържа на думата.

А тия дето няма да ходят на мачавоте, ще направят същото което направиха ЙГД+М(О)
Последна промяна от svence на 27 мар 2012 20:48, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 27 мар 2012 20:48

Въпреки, че по непонятни причини все ми триете темите щом са против Гонзо, ето Ви нещо, което прочетох от г-н Дойков, което казва цялата истина "Относно публикацията на Спортал - "Официално: Гонзо пак треньор на Левски":
Уважаемо ръководство на Левски!
Драги, фенове на великия син клуб!
Трагедия! Събрали се, умували и станало като в поговорката - Напънала се планината и родила мишка! Според досегашните резултати - трагедия! Бъдещите не могат да бъдат по-различни! Пак - трагедия! Гнози беше добър футболист, но като треньор и ръководител - пълен провал. Сега имаме "успешната възможност" да останем извън тройката, че и дори по-долу. Той не може да подреди отбора, абсолютно шаблонен и придвидим, и мисля, че не е в състояние да надиграе тактически нито един треньор в "А" група в момента. Очаквам от ЦСКА да бъдем не просто победени, а разгромени! Страшно искам да не съм прав, но както във всяка човешка сфера, така и във футбола си има закономерности! Очаквах ръководителите на ...клуба да им дойде поне капчица здрав разум, но очевидно го нямат. Г-н Батков не Ви ли жал без резултат да си пилеете парите. Кой, просто разумен бизнесмен, ще повери предприятие на доказано неможещ човек?!?!?! Ами, аз на мястото на спонсорите на отбора бих веднага се замислил дали да си давам парите на място, където не знаят как да постигнат резултат? Макар и късно незабавно отменете решението си този прославен в миналото ни футболист да бъде треньор и спортен ръководител на клуба ни!!! Намерете му нещо почетно, но само не и там. Г-н Иванов, в името на Левски - оттеглете се! Все пак има с какво добро и хубаво да Ви помним! Призовавам Националния фен-клуб и всички фен-фракции и привърженици на отбора да се обединим и да окажем необходимия и цивилизован граждански натиск върху ръководството затова негово НЕРЕШЕНИЕ на кризата в отбора!!! Само Левски!

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 27 мар 2012 20:50

turbogena написа:Пълна подигравка с феновете ,ама пълна! :evil: До кога ще търпим тази гавра? Това мина всякакви граници. Не съм изпускал домакинство този сезон ,но с този калпав треньор няма да стъпа на стадиона!

Кое е гавра, колега? Сменят треньора, няма кой читав да дойде от днес за утре, търси се подходящ, доиграва се полусезона .... и те така .

Аз съм с карта от 8 години ...

Върни се в “Архив”