Мнениеот levskarin » 27 мар 2012 20:48
Въпреки, че по непонятни причини все ми триете темите щом са против Гонзо, ето Ви нещо, което прочетох от г-н Дойков, което казва цялата истина "Относно публикацията на Спортал - "Официално: Гонзо пак треньор на Левски":
Уважаемо ръководство на Левски!
Драги, фенове на великия син клуб!
Трагедия! Събрали се, умували и станало като в поговорката - Напънала се планината и родила мишка! Според досегашните резултати - трагедия! Бъдещите не могат да бъдат по-различни! Пак - трагедия! Гнози беше добър футболист, но като треньор и ръководител - пълен провал. Сега имаме "успешната възможност" да останем извън тройката, че и дори по-долу. Той не може да подреди отбора, абсолютно шаблонен и придвидим, и мисля, че не е в състояние да надиграе тактически нито един треньор в "А" група в момента. Очаквам от ЦСКА да бъдем не просто победени, а разгромени! Страшно искам да не съм прав, но както във всяка човешка сфера, така и във футбола си има закономерности! Очаквах ръководителите на ...клуба да им дойде поне капчица здрав разум, но очевидно го нямат. Г-н Батков не Ви ли жал без резултат да си пилеете парите. Кой, просто разумен бизнесмен, ще повери предприятие на доказано неможещ човек?!?!?! Ами, аз на мястото на спонсорите на отбора бих веднага се замислил дали да си давам парите на място, където не знаят как да постигнат резултат? Макар и късно незабавно отменете решението си този прославен в миналото ни футболист да бъде треньор и спортен ръководител на клуба ни!!! Намерете му нещо почетно, но само не и там. Г-н Иванов, в името на Левски - оттеглете се! Все пак има с какво добро и хубаво да Ви помним! Призовавам Националния фен-клуб и всички фен-фракции и привърженици на отбора да се обединим и да окажем необходимия и цивилизован граждански натиск върху ръководството затова негово НЕРЕШЕНИЕ на кризата в отбора!!! Само Левски!