Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски
Нещо в мислите ми ме спохожда името Христо Йовов....дали няма да го натрестат него?
- tzvetan_tee
- Контакти:
Adramelech написа:tzvetan_tee написа:Костов не става !!! За 4 месеца един мач нямаме силен (говоря за игра, не резултат) Светкавица, Таврия, Заря, БАТЕ, Стяуа, Черно Море, Монтана и Миньор...С какво Костов ви доказа че е "можещ, интелигентен и заслужаващ да остане". Та той едвам говори и това, което казва обикновено не му се разбира или е глупост (интелигентността отпада). За мен той е психично болен, не знам видяхте ли му истерията срещу Кокала. Всички, които го харесват, го харесват, защото донесе гумени кълбета, на които играчите подскачат и стават "МЕСИ И ШАВИ" и защото според него "сме велики и ще играем като Барса, без нападател" и защото унижи Йовов, насред Герена. Как разбрахте вие, че е интелигентен ?!?! Играта при Гонзо е същата като при Костов, ако има промяна се дължи на новите класни попълнения !!! КОСТОВ НЕ СТАВА !!!
П.С. Да се върне Ясен Петров !!!
Сега ако кажеш и какво общо имат контролите с официалните мачове, цена няма да имашСтатистиката говори сама. Костов 9 победи 1 равен (този с Локото) и 1 загуба. Виж сега тази на Гонзо.
Можеш да си спокоен, лошият чичко Костов го няма, сега стискай палци на Гонзо, нали той ще надъха играчите и видиш ли, ще почнат да мачкат всичко живо, е вярно че в първия полусезон се молехме да стигнем до евротурнирите с него, но това е инщо... Важно е надъхвация да има, пък това че ще нижем загуба след загуба, да не ти прави впечатление
Същия този Гонзо, не беше ли човекът, който прати Арш при дечурлигата, защото бе казал пред някакви холандци, че Гонзо пушел в съблекалнята
Абе смешо какво ми слагаш думи в устата !? Вьобще не искам Гонзо, просто ме е яд, че сте слепи и защитавате Костов !!! Щом казвам, че Костов не става и че Гонзо е същия не е трудно да се досетиш какво имам предвид !!! Бахти интригантите

П.С. Контролните мачове, ако някога си играл футбол ще знаеш, че са за обиграване, мачове, в които отбора изгражда своя стил, независимо от резултатите. При Костов няма никакъв стил, за цяла подготовка почти никакви положения не се научихме да създаваме. А Костов оставаше и да падне от Монтана Ботев и тн... Върпоса е че трябваше да ги надиграем !!!
Последна промяна от tzvetan_tee на 27 мар 2012 14:56, променено общо 1 път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- Adramelech
- Контакти:
Theos написа:Нещо в мислите ми ме спохожда името Христо Йовов....дали няма да го натрестат него?
Официално - няма как. Нали го хванаха да преписва на изпита и няма лиценз.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
Може пък някой локомотивски кадър да спаси положението я бай Гроздан,Ясен!!!!Все пак надеждата умира последна!!!!

Adramelech написа:Theos написа:Нещо в мислите ми ме спохожда името Христо Йовов....дали няма да го натрестат него?
Това да е проблема, ще сложат някой бушон,например Сухия

- milen.hristov
- Контакти:
Освен ако не ни изненадат и да оставят ГИ за мача Литекс , и да приоодължи кандардисването на мъри примерно
Очаквайте новините "Стоилов и Левски не успяха да се разберат ,Гонзо поема клуба до края на сезона"
"Гонзо : аз ще водя отбора , а лятото ще мислим.
"Тонев : В този момент е доста трудно да привлечем качествен треньор ,защото повечето от тях имат ангажименти с отборите си "
"Гонзо : аз ще водя отбора , а лятото ще мислим.
"Тонев : В този момент е доста трудно да привлечем качествен треньор ,защото повечето от тях имат ангажименти с отборите си "
Adramelech написа:Theos написа:Нещо в мислите ми ме спохожда името Христо Йовов....дали няма да го натрестат него?
То и Гонзо нямаше лиценз 3 години, ама това не му попречи да се учи за сметка на Левски.
- Adramelech
- Контакти:
tzvetan_tee написа:Абе смешо какво ми слагаш думи в устата !? Вьобще не искам Гонзо, просто ме е яд, че сте слепи и защитавате Костов !!! Щом казвам, че Костов не става и че Гонзо е същия не е трудно да се досетиш какво имам предвид !!! Бахти интригантите![]()
![]()
Не знам дали съм смешо (не си и ти човекът, който да ми го каже това), но само слепец не може да види, че играта се подобряваше в сравнение с тази от първия полусезон, само слепец не може да види, че играчите, които дойдоха са по-добри от останалите, само слепец не може да види, че тримата амигос (Йовов, Гаджев и Тасевски) или са станали куци коне или са решили да бойкотират и Костов с право ги държеше резерви. При алтернатива Мъри (без Наско) или Гонзо ... с двете ръце и двата крака съм за Костов. Ще се усетите, че е голяма грешка махането му, но тогава ще е късно!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
... и изведнъж каца Коце Лаптопа. Така както кацна изненадващо Джамбазки треньор на Литекс. Нашите президенти вече с нищо не могат да ме учудят.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!