Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот Theos » 27 мар 2012 14:53

Нещо в мислите ми ме спохожда името Христо Йовов....дали няма да го натрестат него?

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 27 мар 2012 14:54

Adramelech написа:
tzvetan_tee написа:Костов не става !!! За 4 месеца един мач нямаме силен (говоря за игра, не резултат) Светкавица, Таврия, Заря, БАТЕ, Стяуа, Черно Море, Монтана и Миньор...С какво Костов ви доказа че е "можещ, интелигентен и заслужаващ да остане". Та той едвам говори и това, което казва обикновено не му се разбира или е глупост (интелигентността отпада). За мен той е психично болен, не знам видяхте ли му истерията срещу Кокала. Всички, които го харесват, го харесват, защото донесе гумени кълбета, на които играчите подскачат и стават "МЕСИ И ШАВИ" и защото според него "сме велики и ще играем като Барса, без нападател" и защото унижи Йовов, насред Герена. Как разбрахте вие, че е интелигентен ?!?! Играта при Гонзо е същата като при Костов, ако има промяна се дължи на новите класни попълнения !!! КОСТОВ НЕ СТАВА !!!
П.С. Да се върне Ясен Петров !!!

Сега ако кажеш и какво общо имат контролите с официалните мачове, цена няма да имаш :lol: Статистиката говори сама. Костов 9 победи 1 равен (този с Локото) и 1 загуба. Виж сега тази на Гонзо.

Можеш да си спокоен, лошият чичко Костов го няма, сега стискай палци на Гонзо, нали той ще надъха играчите и видиш ли, ще почнат да мачкат всичко живо, е вярно че в първия полусезон се молехме да стигнем до евротурнирите с него, но това е инщо... Важно е надъхвация да има, пък това че ще нижем загуба след загуба, да не ти прави впечатление :)

Същия този Гонзо, не беше ли човекът, който прати Арш при дечурлигата, защото бе казал пред някакви холандци, че Гонзо пушел в съблекалнята :?:

Абе смешо какво ми слагаш думи в устата !? Вьобще не искам Гонзо, просто ме е яд, че сте слепи и защитавате Костов !!! Щом казвам, че Костов не става и че Гонзо е същия не е трудно да се досетиш какво имам предвид !!! Бахти интригантите :!: :!: :!:
П.С. Контролните мачове, ако някога си играл футбол ще знаеш, че са за обиграване, мачове, в които отбора изгражда своя стил, независимо от резултатите. При Костов няма никакъв стил, за цяла подготовка почти никакви положения не се научихме да създаваме. А Костов оставаше и да падне от Монтана Ботев и тн... Върпоса е че трябваше да ги надиграем !!!
Последна промяна от tzvetan_tee на 27 мар 2012 14:56, променено общо 1 път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 14:54

Theos написа:Нещо в мислите ми ме спохожда името Христо Йовов....дали няма да го натрестат него?

Официално - няма как. Нали го хванаха да преписва на изпита и няма лиценз.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 27 мар 2012 14:56

Може пък някой локомотивски кадър да спаси положението я бай Гроздан,Ясен!!!!Все пак надеждата умира последна!!!! :) :)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 мар 2012 14:57

Adramelech написа:
Theos написа:Нещо в мислите ми ме спохожда името Христо Йовов....дали няма да го натрестат него?

Това да е проблема, ще сложат някой бушон,например Сухия :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 14:57

Освен ако не ни изненадат и да оставят ГИ за мача Литекс , и да приоодължи кандардисването на мъри примерно

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 27 мар 2012 14:58

Очаквайте новините "Стоилов и Левски не успяха да се разберат ,Гонзо поема клуба до края на сезона"
"Гонзо : аз ще водя отбора , а лятото ще мислим.
"Тонев : В този момент е доста трудно да привлечем качествен треньор ,защото повечето от тях имат ангажименти с отборите си "

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 27 мар 2012 14:58

Adramelech написа:

То и Гонзо нямаше лиценз 3 години, ама това не му попречи да се учи за сметка на Левски.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 14:58

tzvetan_tee написа:Абе смешо какво ми слагаш думи в устата !? Вьобще не искам Гонзо, просто ме е яд, че сте слепи и защитавате Костов !!! Щом казвам, че Костов не става и че Гонзо е същия не е трудно да се досетиш какво имам предвид !!! Бахти интригантите :!: :!: :!:

Не знам дали съм смешо (не си и ти човекът, който да ми го каже това), но само слепец не може да види, че играта се подобряваше в сравнение с тази от първия полусезон, само слепец не може да види, че играчите, които дойдоха са по-добри от останалите, само слепец не може да види, че тримата амигос (Йовов, Гаджев и Тасевски) или са станали куци коне или са решили да бойкотират и Костов с право ги държеше резерви. При алтернатива Мъри (без Наско) или Гонзо ... с двете ръце и двата крака съм за Костов. Ще се усетите, че е голяма грешка махането му, но тогава ще е късно!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 мар 2012 14:58

... и изведнъж каца Коце Лаптопа. Така както кацна изненадващо Джамбазки треньор на Литекс. Нашите президенти вече с нищо не могат да ме учудят.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”